Warrior Diet

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Warrior Diet  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Warrior Diet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Hráblo Waterburymu??
Ne
67%
 67%  [ 47 ]
Ano
32%
 32%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 70

Autor Zpráva
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 11:42 am    Předmět: Warrior Diet Odpovědět s citátem

http://chadwaterbury.com/get-ready-for-a-new-diet-revolution/#comments

Tak nevim, jestli Waterburymu hráblo (ostatně nebyl by první na t-nation ) nebo jestli je opravdu častý pravidelný jedení přeceňovaný, pro lidský tělo ne moc vhodný a je tu i jinej způsob, kterej je šetrnější ke gastro systému.. Vaše názory?
mandor

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já si tu knížku stáhl a ono to není o hladovění, ale o tom, že přes den jíš lehce stravitelné věci - dopoledne ideálně jen ovocné a zeleninové šťávy a nadlábneš se až po práci - večer.
Za sebe - přestala mě pálit žáha, vážím furt stejně, cítím se líp.
Ovšem nejsem výkonnostní sportovec, cvičím pro radost a aby mě nebolela záda - o specifických potřebách tvrdě trénujících lidí je tam speciální kapitola - tam uznává potřebu přísunu proteinu i v průběhu dne etc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako zní to určitě zajímavě a vím, ze svý zkušenosti, že když je toho jídla moc, tak to trávení někdy není ideální, věřim tomu, že pro zdraví střev a žaludku to bude dobrý, ale nedokážu si představit odjet pořádnej trénink s většíma váhama, pokud nebudu mít cca 2 hodiny předtím pořádný jídlo..
mandor

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem díky své pestré zdravotní kartě specifický případ, takže nevím jak je to u zdravého jedince, ale mi právě vyhovuje nadlábnout se večer a ráno si zacvičit s tí že mám dost energie a v žaludku jen nějakou zelenio-ovocnou šťávu - já dávám 3 mrkve + 2 jablka do odšťavňovače.
jiri733

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Waterbury píše o tom, že hlavní účel té diety je úbytek tuku a zlepšení funkce střev. Pokud se týká velkých přírůstků objemů nebo síly, tak jí nedoporučuje. Na druhé straně říká, že může dojít i při této dietě k malým přírůstkům síly nebo objemu. Ale hlavním účelem této diety je redukce tuku.
samorost

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík za link (wd jedu teď čtvrtej týden)
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri733 napsal:
Waterbury píše o tom, že hlavní účel té diety je úbytek tuku a zlepšení funkce střev. Pokud se týká velkých přírůstků objemů nebo síly, tak jí nedoporučuje. Na druhé straně říká, že může dojít i při této dietě k malým přírůstkům síly nebo objemu. Ale hlavním účelem této diety je redukce tuku.

Dík, umím číst, vím co píše Jen se mi moc nechce věřit, že při týhle dietě nedojde právě k docela radikálnímu úbytku hmoty a síly.. Proto jsem se ptal na názory, nepotřebuju to přeložit
Tomas.11

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy: to hladovanie vo WD neni az take hrozne a akonahle si na to telo zvykne tak ani trening nalacno neni problem. Okrem toho veci ako katobolizmus, jedenie 6x denne, max 30g B v jednej davke a podobne su dost precenovane.
Osobne nemam s WD skusenosti, ale nakolko uz asi 5. mesiac idem leangains princip (16hod nejes/8 hodin jes) mam skusenosti s treningom nalacno a tiez s 1000 a viac kcal jedlom po cviceni (natlacit do seba co najviac jedla) a nemozem na tento sposob stravovania povedat jedno krive slovo. Zlepsenie kompozicie tela, ubytok tuku, sila isla hore, jednoduchost, zlepsenie koncentracie......
Myslim ze leangains princip je pre sportovcou trochu lepsi, nakolko ides na trening trochu najedeny.
samorost

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Osobne nemam s WD skusenosti, ale nakolko uz asi 5. mesiac idem leangains princip (16hod nejes/8 hodin jes)

to zní dost podobně- já to dodržuju spíš takto

prosimtě, máš nějaký source vědění ohledně tvojí diety?

(samozřejmě sem zagoogloval, ale třeba máš něco specifickýho)
Tomas.11

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:

mam toto: http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html ako na to, kedy co jest.... taky navod
a este toto: http://www.leangains.com/2010/10/top-ten-fasting-myths-debunked.html nejake myty o katabolizme a pod. s vyskumami. Inak je o tom strasne strasne vela na bodybuildingcom fore, rozne postrehy ludi, vylepsenia, skusenosti...
spider1029

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tento sposob diety by bol urcite pohodlnejsi ako sacharidove vlny, ale tiez si myslim, ze by to mohlo viest ku zvysenemu katabolizmu.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas.11 napsal:
samorost napsal:

mam toto: http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html ako na to, kedy co jest.... taky navod
a este toto: http://www.leangains.com/2010/10/top-ten-fasting-myths-debunked.html nejake myty o katabolizme a pod. s vyskumami. Inak je o tom strasne strasne vela na bodybuildingcom fore, rozne postrehy ludi, vylepsenia, skusenosti...

Dík za linky. Určitě neuškodí alternativní pohled na věc..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri733 napsal:

Kdybych měl dopoledne "jíst" jen šťávy, do tří dnu se poseru hlady a někoho ubiju patníkem.

A když si chci pročistit střeva, žeru čočku.
To je zase kardinální debilita...
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Detoxifikace je jen minoritním účelem postní fáze Warrior Diet, mezi hlavní důvody patří především doplnění enzymů. Byl jsem na WD téměř rok a byl jsem naprosto spokojený. Poté jsem musel vysadit na cca rok kvůli nekompatibilitě s mým časovým rozvrhem a nyní jsem se na ni opět vrátil.

Je tu ještě někdo další, kdo WD drží?

Michal
Frozz.

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:

Je tu ještě někdo další, kdo WD drží?

Ahoj. Jel jsem WD cca 6 měsíců, spokojenost, psal jsem na forum i své dojmy a pocity.
Cca 2 měsíce zpět jsem se rozhodl trochu nabrat, s WD se mi to bohužel moc nedařilo, protože jsem to večer prostě neužral, takže nyní jedu tak ze 60% klasický stravovací plán, přičemž pořád hlavní nálož živin přichází PO treninku. Občas si dám, podle situace, i oběd.

Rozhodně se ale plánuju k WD vrátit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Warrior Diet Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: