Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
thaarm

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi ho taky vyndej ....
http://www.novinky.cz/krimi/232303-pirat-z-d1-trpisovsky-chce-po-policii-50-tisic-stale-neni-stihan.html

... jako že to je trotl, tomu věřím, ale tohle je přesné

„I kdyby něco spáchal, tak má právo na rychlý a spravedlivý proces,“ uvedl Pacovský. „V obecné rovině máme všichni zákonná práva, když ale dojde na lámání chleba, tak jsme si sice všichni rovni, ale policie si je rovnější,“
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já bych zrovna u tý Čečny a Dagestánu a podobných kavkazských prdelí byl opatrný .... tam nejde ani tak o islám, jako o sebeurčení. Ten islám je tam čistě nástroj opozice proti Rusku. Viz konflikt s Gruzií o nějaké ty Abcházie a Osetie.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
No, já bych zrovna u tý Čečny a Dagestánu a podobných kavkazských prdelí byl opatrný .... tam nejde ani tak o islám, jako o sebeurčení. Ten islám je tam čistě nástroj opozice proti Rusku. Viz konflikt s Gruzií o nějaké ty Abcházie a Osetie.

Islamistická teroristická organizace Jamaat Shariat . Je mi uplne v riti kvuli komu tady sou, v Evrope proste tenhle utěrkáčskej ksindl neá co dělat.
ygg

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Ta zajišťovala falešné doklady, peníze nebo zbraně pro teroristy v Dagestánu. Následně policie zadržela ještě jednoho Čečence."

... zajímavý, když ti islámisté v Afganistánu nakopali Sověty do prdele, tak jim celý svobodný svět tleskal, že dokázali vyhnat okupanty. Podle mě právem. Tady chtějí být jen samostatní a neposlouchat Moskvu, a jsou to zlí teroristé. To jsou věci ....

Ale možná zastáváš názor, že by bylo lepší, kdyby tenkrát v Afganistánu vyhráli ti Sověti, a ti tví islamisté dostali na prdel .... mohl ses ve škole učit ruštinu o pár let déle .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
"Ta zajišťovala falešné doklady, peníze nebo zbraně pro teroristy v Dagestánu. Následně policie zadržela ještě jednoho Čečence."

... zajímavý, když ti islámisté v Afganistánu nakopali Sověty do prdele, tak jim celý svobodný svět tleskal, že dokázali vyhnat okupanty. Podle mě právem. Tady chtějí být jen samostatní a neposlouchat Moskvu, a jsou to zlí teroristé. To jsou věci ....

Ale možná zastáváš názor, že by bylo lepší, kdyby tenkrát v Afganistánu vyhráli ti Sověti, a ti tví islamisté dostali na prdel .... mohl ses ve škole učit ruštinu o pár let déle .

Aha...takže kšeftovat u nas s drogama, zbraněma, falešnýma penězma je VLASTNĚ ÚPLNĚ V POHODĚ protože to jde pro dobrou věc, islamistickej terorismus = boj proti okupaci. Nestačím se divit.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakující smajlík
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/232339-soud-potvrdil-pet-let-piratovi-ktery-vytlacil-auto-z-d1.html...no konečně!

...a být přítel té ženské tak svolám ukrajinské komando ať mu dá ještě před nástupem trestu do tlamy - za drzost! Kolik lidí on do toho zatáhl, od právníků, soudce, přísedících, znalců...tolikrát ho nakopnout do tlamy buzeranta zasranýho
MiKra

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Deadlift napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/232339-soud-potvrdil-pet-let-piratovi-ktery-vytlacil-auto-z-d1.html...no konečně!

...a být přítel té ženské tak svolám ukrajinské komando ať mu dá ještě před nástupem trestu do tlamy - za drzost! Kolik lidí on do toho zatáhl, od právníků, soudce, přísedících, znalců...tolikrát ho nakopnout do tlamy buzeranta zasranýho

Se mu ve věznici o tlamičku a hlavně o prdelku postarají..
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc si dnešní basu idealizuješ
MiKra

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
moc si dnešní basu idealizuješ

No já to plácl jen tak do větru..Jak říkáš ty, je to spíše naopak, nedávno jsem tu psal, jak jsem našel článek a nových věznicích a ty tam měli pomalu lepší vybavení a život jak v běžné domácnosti..
Popravdě se divím, že ti bezdomovci někoho nenapadnou nebo něco, by se měli pěkně, pokoj s televizí, 3x denně teplé jídlo, teplo a div by mu neutírali ještě prdel, to se nedivím že se tam lidi vracejí..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: