|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
thaarm

|
Zaslal: po květen 02, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: út květen 03, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 03, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
No, já bych zrovna u tý Čečny a Dagestánu a podobných kavkazských prdelí byl opatrný .... tam nejde ani tak o islám, jako o sebeurčení. Ten islám je tam čistě nástroj opozice proti Rusku. Viz konflikt s Gruzií o nějaké ty Abcházie a Osetie. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | No, já bych zrovna u tý Čečny a Dagestánu a podobných kavkazských prdelí byl opatrný .... tam nejde ani tak o islám, jako o sebeurčení. Ten islám je tam čistě nástroj opozice proti Rusku. Viz konflikt s Gruzií o nějaké ty Abcházie a Osetie. |
Islamistická teroristická organizace Jamaat Shariat . Je mi uplne v riti kvuli komu tady sou, v Evrope proste tenhle utěrkáčskej ksindl neá co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
"Ta zajišťovala falešné doklady, peníze nebo zbraně pro teroristy v Dagestánu. Následně policie zadržela ještě jednoho Čečence."
... zajímavý, když ti islámisté v Afganistánu nakopali Sověty do prdele, tak jim celý svobodný svět tleskal, že dokázali vyhnat okupanty. Podle mě právem. Tady chtějí být jen samostatní a neposlouchat Moskvu, a jsou to zlí teroristé. To jsou věci ....
Ale možná zastáváš názor, že by bylo lepší, kdyby tenkrát v Afganistánu vyhráli ti Sověti, a ti tví islamisté dostali na prdel .... mohl ses ve škole učit ruštinu o pár let déle  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | "Ta zajišťovala falešné doklady, peníze nebo zbraně pro teroristy v Dagestánu. Následně policie zadržela ještě jednoho Čečence."
... zajímavý, když ti islámisté v Afganistánu nakopali Sověty do prdele, tak jim celý svobodný svět tleskal, že dokázali vyhnat okupanty. Podle mě právem. Tady chtějí být jen samostatní a neposlouchat Moskvu, a jsou to zlí teroristé. To jsou věci ....
Ale možná zastáváš názor, že by bylo lepší, kdyby tenkrát v Afganistánu vyhráli ti Sověti, a ti tví islamisté dostali na prdel .... mohl ses ve škole učit ruštinu o pár let déle . |
Aha...takže kšeftovat u nas s drogama, zbraněma, falešnýma penězma je VLASTNĚ ÚPLNĚ V POHODĚ protože to jde pro dobrou věc, islamistickej terorismus = boj proti okupaci. Nestačím se divit.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
Fakující smajlík _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út květen 03, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
...a být přítel té ženské tak svolám ukrajinské komando ať mu dá ještě před nástupem trestu do tlamy - za drzost! Kolik lidí on do toho zatáhl, od právníků, soudce, přísedících, znalců...tolikrát ho nakopnout do tlamy buzeranta zasranýho
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | moc si dnešní basu idealizuješ |
No já to plácl jen tak do větru..Jak říkáš ty, je to spíše naopak, nedávno jsem tu psal, jak jsem našel článek a nových věznicích a ty tam měli pomalu lepší vybavení a život jak v běžné domácnosti..
Popravdě se divím, že ti bezdomovci někoho nenapadnou nebo něco, by se měli pěkně, pokoj s televizí, 3x denně teplé jídlo, teplo a div by mu neutírali ještě prdel, to se nedivím že se tam lidi vracejí.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|