|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co je víc adidas? |
| rukavice |
|
15% |
[ 8 ] |
| předplatné Muscle & Fitness |
|
5% |
[ 3 ] |
| lifterský boty |
|
7% |
[ 4 ] |
| pásek |
|
19% |
[ 10 ] |
| trhačky |
|
5% |
[ 3 ] |
| sypka! |
|
28% |
[ 15 ] |
| magnezium |
|
17% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 52 |
|
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ta anketa je hodne rozsahla a kdybych to mel brat od podlahy, tak zaklad je permanentka do fitka a zradlo, bez tohohle se neobejdes hehe. Boty ani hadry bych neresil, Lesukov taky drepuje 280kg s keckama od ťamanu... :) Pomucky jako pasek, trhacky atd. si musi poresit kazdej sam co potrebuje, nekdo jde vystrojenej na trening jak strongman a nekdo nepotrebuje nic, podle me je nejlepsi nepouzivat zadne supportery, clovek je podle me pak choulostivejsi a kdyby si to jednou nevzal, tak si pripada zranitelne atd... Takze jestlize nekdo nema vylozene s necim problem, tak sou nejake navleky na lokty, kolena atd. zbytecny, bohate stacuje teplakovka a nemachrovat v tilku a uplejch elastakach :) |
Záleží na jaký výkonnostní úrovni člověk je. On zas neni problém zvednout balík jen v teplákách, bez pásku a keckách od ťamanu, ale otázka je jak skončíš, když to budeš dělat soustavně X let. Ono se všechno postupně opotřebovává a rozhodně neni od věci zařídit se tak, aby ses opotřeboval co nejmíň. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
nechapu jak te nejake pomucky pomuzou k tomu, aby se ti mene opotrebovavaly klouby ?? Jinak je tu zrejme rec o klasickem cviceni a ne o lifterskych drepech s 300kg a nebo nejake extremni strongman treningy. Vetsina lidi proste nic nepotrebuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
To by me osobne zajimalo a chtel bych si to vyzkouset, jaky vliv muzou mit specialni lifterske boty na MT. Jen nevim, jestli by to i pro me, kdo taha max do 200kg ted ani to ne:) melo smysl a neco by mne to treba v seriich po vice opakovanich (rekneme 5+ op ), pridalo.
Ja cvicim v keckach od tamanu, coz jsou mekke boty s rovonu podrazkou a myslim, ze na MT celkem vyhovujici, jednu dobu, kdyz jsem jeste o technice MT celkem nic nevedel, jsem tahal ve starych botaskach, ktere mely dost vyvysenou patu, coz zpusobovalo presne to, co by byt nemelo, ze jsem prepadal dopredu a nemohl jsem to tolik tahat z pat na sebe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | nechapu jak te nejake pomucky pomuzou k tomu, aby se ti mene opotrebovavaly klouby ?? Jinak je tu zrejme rec o klasickem cviceni a ne o lifterskych drepech s 300kg a nebo nejake extremni strongman treningy. Vetsina lidi proste nic nepotrebuje... |
Klouby, vazy, svalový úpony... Zkrátka to tak je. kdyby ne, nikdo by je nepoužíval :)
Jinak ano, je to jak říkáš, vždyť jsem to psal. Na kondiční cvičení to nepotřebuješ, ale pokud jdeš po maximálním výkonu (vzpírání, lift, strongman, ale třeba i ta kulturistika), tak je to něco jinýho. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
Draper:
U tahu je to jedno, tam není rozdíl žádný a speciální boty na to nepotřebuješ, ale u dřepu je to jiná. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To by me osobne zajimalo a chtel bych si to vyzkouset, jaky vliv muzou mit specialni lifterske boty na MT. Jen nevim, jestli by to i pro me, kdo taha max do 200kg ted ani to ne:) melo smysl a neco by mne to treba v seriich po vice opakovanich (rekneme 5+ op ), pridalo.
Ja cvicim v keckach od tamanu, coz jsou mekke boty s rovonu podrazkou a myslim, ze na MT celkem vyhovujici, jednu dobu, kdyz jsem jeste o technice MT celkem nic nevedel, jsem tahal ve starych botaskach, ktere mely dost vyvysenou patu, coz zpusobovalo presne to, co by byt nemelo, ze jsem prepadal dopredu a nemohl jsem to tolik tahat z pat na sebe. |
No, já sice zvedám hovno, ale i tak k tomu snad můžu něco říct :P
Mám v nich podstatně stabilnější nohu. Dřív jsem cvičil v normálních teniskách a i když to samozřejmě šlo, ta měkká podrážka stojí za prd. Člověk furt cítí, jak pruží sem a tam.
Samozřejmě u dřepů je ten rozdíl znát podstatně víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
jak proste to tak je ... Ten neopren to drzi v teple, to je cele, to chrani chrupavky pred mensim opotrebenim ? Ochrani te mozna tak dobra technika a necvicit furt nadoraz maximalni vahy, ale kdyz bude nekdo cvicit jako kokot, tak mu nepomuze ani potapecskej oblek od krku po chodidla...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Hovnivále, ty tady motáš pátý přes devátý. To že je blbost cvičit pořád nadoraz a že člověk musí používat správnou techniku je snad jasný. O bandážích bude na maiwebu brzo několik článků, tak než abych se zbytečně dlouho rozepisoval, tak tě odkážu na ně. Nazvedal jsem toho už dost, abych mohl s jistotou říct jestli jsou k něčemu dobré, nebo nejsou. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út květen 03, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
jaky bandaze ? Ano bandaze urcite pomuzou uponum a slacham, ale tady tet byla rec o neoprenech ne ? Jak neopren zmensi opotrebeni chrupavky by me opravdu zajimalo, podle me to je proste blbost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 03, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Draper:
U tahu je to jedno, tam není rozdíl žádný a speciální boty na to nepotřebuješ, ale u dřepu je to jiná. |
Aha, ja myslel ze jsou i specialni boty na tahy. I kdyz spousta lifteru tahaji bosi.
Ale tahat treba v botech s vysokou padrazkou na pate asi neni nejidealnejsi ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Draper:
U tahu je to jedno, tam není rozdíl žádný a speciální boty na to nepotřebuješ, ale u dřepu je to jiná. |
Aha, ja myslel ze jsou i specialni boty na tahy. I kdyz spousta lifteru tahaji bosi.
Ale tahat treba v botech s vysokou padrazkou na pate asi neni nejidealnejsi ne? |
Myslím, že ideální to není, protože čím máš vyšší podpatek, tím víc taháš jakoby z deficitu (nebo do větší výšky), což třeba na soutěžích, kde jde o každé kilo může hrát roli, ale u nelifterů bych až tak neřešil.S tím přepadáváním dopředu máš taky částečně pravdu.
Já tahám taky v liftetských botech na dřepy a vůbec mně to nevadí, rekordy lámat nebudu a kvůli mrtvým tahům se nebudu přezouvat nebo si brát jiný boty. Jinak speciální boty na tahy taky existují.
Já jsem s nákupem lifterských bot naprosto spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jaky bandaze ? Ano bandaze urcite pomuzou uponum a slacham, ale tady tet byla rec o neoprenech ne ? Jak neopren zmensi opotrebeni chrupavky by me opravdu zajimalo, podle me to je proste blbost :) |
Ježiš hovnivále, ty dneska nemáš den :) Samozřejmě neoprénový bandáže, nebo neoprénový ortézy jestli chceš.
Takže vyšší teplota v daný oblasti zníší viskozitu synoviální tekutiny, takže klouby jsou líp lubrikované = menší opotřebení. Teplo a komprese napomáhají lepšímu prokrvení, takže svaly jsou elastičtější a úpony jsou míň náchylné na poškození (natažení/natržení). Když trénuješ venku (strongman), nebo máš dlouhé pauzy mezi výkony, které nemůžeš ovlivnit (třeba na soutěži), tak to poslední co chceš, aby ti ty partie který budeš zatěžovat vychladky a odkrvily se, proto ty neprenový návleky. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 04, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jaky bandaze ? Ano bandaze urcite pomuzou uponum a slacham, ale tady tet byla rec o neoprenech ne ? Jak neopren zmensi opotrebeni chrupavky by me opravdu zajimalo, podle me to je proste blbost :) |
http://medicina.ronnie.cz/c-9108-ortezy-jake-jsou-druhy-dle-ceho-vybirat.html _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|