|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
teď jsem koukal na ten tvůj co sis koupit a máš tam v 15ml 2250 mg l-carnitinu, tak bych dal třeba 3x 10ml pokud se ti to podáří odvěřit tak třeba 4x4-5ml a mělo by to bejt ok:)
EDIT: to bude na obalu chyba buď v čárce a nebo v mg ... bude tam opravdu 2,2g na 15ml jinak by to bylo dražší než letecký palivo :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
ještě ti zvýšim placebo efekt: http://www.bodybuilding.com/fun/utilize_l_carnitine.htm ... " only about 2 percent of testosterone in the normal male is free testosterone, so finding a way to enhance free testosterone utilization without affecting natural testosterone production is nothing short of a breakthrough. Researchers know that the only way to do this is by increasing androgen receptors found in muscle cells. This led them to L-Carnitine. " :))
EDIT: + tohle http://www.bodybuilding.com/fun/11-super-side-effects-from-taking-l-carnitine.html _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne čt květen 05, 2011 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
2 lidi, 2 názory. 5 lidí, 8 názorů :D Tady se vážně těžko rozhoduje :) Tak já dám na oba: 7,5ml ráno, 7,5 před tréninkem, bo s tvarohem na noc.
Schváleno? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tlampac
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
Čau lidi. nemáte někdo zkušenost s boostujícíma žvejkama?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tlampac
|
Zaslal: st květen 18, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Tlampac napsal: | | Čau lidi. nemáte někdo zkušenost s boostujícíma žvejkama? |
Je tu zkouškový a mě čeká dohánění všeho, na co jsem se během semestru vykašlal. Neměli byste pro mě tip na nějakej booster (e-drinky moc nedávám, teda můj žaludek)? Možná nějaký přírodní věci ne nutně žvejky, ty mi vyjeli z googlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 18, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mám dotaz na Synephrine. Někde na jiném webu psali, že mj. to také zvyšuje tělesnou teplotu...
mám dotazy:
a) pocítím to nějak?
b) budu se hodně potit?
c) nebude to mít špatný vliv na tělo?
Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: st květen 18, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
| BruceBlbstajn napsal: | Ahoj, mám dotaz na Synephrine. Někde na jiném webu psali, že mj. to také zvyšuje tělesnou teplotu...
mám dotazy:
a) pocítím to nějak?
b) budu se hodně potit?
c) nebude to mít špatný vliv na tělo?
Díky :) |
a) ano
b) pri treninku jo ,jinak se do da
c) jestli mas hercnu a tlak v norme
.. co od toho cekas?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
nikdy jsem nějak "nakopnout" před tréninkem nepotřeboval, ovšem poslední dobou mi v půlce tréninku dycky nějak dojde energie : (
nějakej nakopávač zvažuju poprvé v životě a vůbec se v tom nevyznám  nicméně logickou úvahou dojdu k tomu, že by mi měl stačit obyč kofein (kafe jinak piju jenom vyjímečně).. teda asi by měl stačit
nějakej tip na osvědčený produkt prosím?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | nikdy jsem nějak "nakopnout" před tréninkem nepotřeboval, ovšem poslední dobou mi v půlce tréninku dycky nějak dojde energie : (
nějakej nakopávač zvažuju poprvé v životě a vůbec se v tom nevyznám nicméně logickou úvahou dojdu k tomu, že by mi měl stačit obyč kofein (kafe jinak piju jenom vyjímečně).. teda asi by měl stačit
nějakej tip na osvědčený produkt prosím? |
Jo mas spravnou logiku. Pokud opravdu potrebujes nejaky nakopavac a na zadne nejsi zvykly, jakozto ze nejsi, tak si dej pred treninkem bud poradne kafe (zacni ale na nizsich davkach) a nebo sahni po kofeinovych tabletach. Ja si pomatuji, ze me prvni predtrenikove kafe se mnou kdysi udelalo neskutecne divy a takovou jizdu jsem na treninku do te doby nezazil :) Myslim, ze je celkem jedno, jake kofeinove tablety zvolis, tam neni 2x co ojebavat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
no, kafíčko mi moc nejede, navíc nevím co by na to řekl žaludek  takže asi nejdřív skočím po nějakých kofeinových tabletách (nějaký tip?)..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 4:59 am Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | erik1 napsal: | Zaujimala by ma skusenost niekoho s CLA,
beriem to s prestavkami asi pol roka,
aj v objeme aj v diete, skusal som najroznejsie davkovania,
ze aku maju skusenost druhy, lebo ja nic moc.. |
niekdo to tu chvalil,podla mna je to bullshit |
Zase bych to tak nezatracoval, CLA apod. věci jsou spíš málo prozkoumané konečným spotřebitelem, ale fngují.
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 5:56 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | erik1 napsal: | Zaujimala by ma skusenost niekoho s CLA,
beriem to s prestavkami asi pol roka,
aj v objeme aj v diete, skusal som najroznejsie davkovania,
ze aku maju skusenost druhy, lebo ja nic moc.. | Stejný jako l-karnitin. To jest o ničem. Vyhazování peněz. |
L-karnitin funguje, jistě se dá do diety použít
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|