SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Morico napsal:
chudák ten kdo si ho koupil by ho podle názorů moh jít rovnou lejt do záchoda

díky za pochopení.. :D Jenom k těm 2 gramům, nejsou to spíš 2mg?? Protože abych do sebe dostal 2g, to bych musel vypít tak 100ml tý citronády

Opravdu gramy ... nevim kolik toho máš v tý tvojí citronádě, ale třeba tady: https://obchod.ronnie.cz/s-424-l-karnitin.html máš v 1tlb po 300mg, tak na základě Deadliftovo 2g pro 60g ženu, tak třeba 5x děnně 3tbl = 4,5g by mohlo bejt dostačující ...
Moocha

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drahý laudáníčko, drahý.

EDIT: Toto mám https://obchod.ronnie.cz/s-3439-l-carnitine-150000-concentrate.html
Na obalu píšou, že tam je 2,250mg na 15 ml, na ronniem zase, že je tam 2250mg. Tak nevím, jestli je to desetinná čárka, nebo ta americká, co odděluje tisíce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď jsem koukal na ten tvůj co sis koupit a máš tam v 15ml 2250 mg l-carnitinu, tak bych dal třeba 3x 10ml pokud se ti to podáří odvěřit tak třeba 4x4-5ml a mělo by to bejt ok:)

EDIT: to bude na obalu chyba buď v čárce a nebo v mg ... bude tam opravdu 2,2g na 15ml jinak by to bylo dražší než letecký palivo :D
Morico

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě ti zvýšim placebo efekt: http://www.bodybuilding.com/fun/utilize_l_carnitine.htm ... " only about 2 percent of testosterone in the normal male is free testosterone, so finding a way to enhance free testosterone utilization without affecting natural testosterone production is nothing short of a breakthrough. Researchers know that the only way to do this is by increasing androgen receptors found in muscle cells. This led them to L-Carnitine. " :))

EDIT: + tohle http://www.bodybuilding.com/fun/11-super-side-effects-from-taking-l-carnitine.html

Naposledy upravil Morico dne čt květen 05, 2011 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 lidi, 2 názory. 5 lidí, 8 názorů :D Tady se vážně těžko rozhoduje :) Tak já dám na oba: 7,5ml ráno, 7,5 před tréninkem, bo s tvarohem na noc.
Schváleno? :)
Tlampac

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau lidi. nemáte někdo zkušenost s boostujícíma žvejkama?
Tlampac

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tlampac napsal:
Čau lidi. nemáte někdo zkušenost s boostujícíma žvejkama?

Je tu zkouškový a mě čeká dohánění všeho, na co jsem se během semestru vykašlal. Neměli byste pro mě tip na nějakej booster (e-drinky moc nedávám, teda můj žaludek)? Možná nějaký přírodní věci ne nutně žvejky, ty mi vyjeli z googlu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, mám dotaz na Synephrine. Někde na jiném webu psali, že mj. to také zvyšuje tělesnou teplotu...
mám dotazy:
a) pocítím to nějak?
b) budu se hodně potit?
c) nebude to mít špatný vliv na tělo?

Díky :)
Vladik

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2011 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BruceBlbstajn napsal:
Ahoj, mám dotaz na Synephrine. Někde na jiném webu psali, že mj. to také zvyšuje tělesnou teplotu...
mám dotazy:
a) pocítím to nějak?
b) budu se hodně potit?
c) nebude to mít špatný vliv na tělo?

Díky :)

a) ano
b) pri treninku jo ,jinak se do da
c) jestli mas hercnu a tlak v norme

.. co od toho cekas?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
blazen

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdy jsem nějak "nakopnout" před tréninkem nepotřeboval, ovšem poslední dobou mi v půlce tréninku dycky nějak dojde energie : (
nějakej nakopávač zvažuju poprvé v životě a vůbec se v tom nevyznám nicméně logickou úvahou dojdu k tomu, že by mi měl stačit obyč kofein (kafe jinak piju jenom vyjímečně).. teda asi by měl stačit
nějakej tip na osvědčený produkt prosím?
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
nikdy jsem nějak "nakopnout" před tréninkem nepotřeboval, ovšem poslední dobou mi v půlce tréninku dycky nějak dojde energie : (
nějakej nakopávač zvažuju poprvé v životě a vůbec se v tom nevyznám nicméně logickou úvahou dojdu k tomu, že by mi měl stačit obyč kofein (kafe jinak piju jenom vyjímečně).. teda asi by měl stačit
nějakej tip na osvědčený produkt prosím?

Jo mas spravnou logiku. Pokud opravdu potrebujes nejaky nakopavac a na zadne nejsi zvykly, jakozto ze nejsi, tak si dej pred treninkem bud poradne kafe (zacni ale na nizsich davkach) a nebo sahni po kofeinovych tabletach. Ja si pomatuji, ze me prvni predtrenikove kafe se mnou kdysi udelalo neskutecne divy a takovou jizdu jsem na treninku do te doby nezazil :) Myslim, ze je celkem jedno, jake kofeinove tablety zvolis, tam neni 2x co ojebavat.
blazen

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, kafíčko mi moc nejede, navíc nevím co by na to řekl žaludek takže asi nejdřív skočím po nějakých kofeinových tabletách (nějaký tip?)..
blazen

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

první, na co mi padl pohled, byl klasicky extrifit, takže pokud nikdo nemá špatnou zkušenost s tímto výrobkem, tak si to objednám a kdyžtak dám vědět

https://obchod.ronnie.cz/s-2783-coffy-stimulant-200-mg.html
marian.kopr

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 4:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olimpia napsal:
erik1 napsal:
Zaujimala by ma skusenost niekoho s CLA,
beriem to s prestavkami asi pol roka,
aj v objeme aj v diete, skusal som najroznejsie davkovania,
ze aku maju skusenost druhy, lebo ja nic moc..

niekdo to tu chvalil,podla mna je to bullshit

Zase bych to tak nezatracoval, CLA apod. věci jsou spíš málo prozkoumané konečným spotřebitelem, ale fngují.
marian.kopr

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 5:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
erik1 napsal:
Zaujimala by ma skusenost niekoho s CLA,
beriem to s prestavkami asi pol roka,
aj v objeme aj v diete, skusal som najroznejsie davkovania,
ze aku maju skusenost druhy, lebo ja nic moc..
Stejný jako l-karnitin. To jest o ničem. Vyhazování peněz.

L-karnitin funguje, jistě se dá do diety použít
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: