|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jíte susené maso Jerky? |
| ANO |
|
58% |
[ 46 ] |
| NE |
|
41% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 79 |
|
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Gohan napsal: | | Měl jsem to párkrát a je to super. Pustíš film a místo chipsů a podobných blbostí si otevřeš jerky a žvýkáš. |
A pak si pustíš druhej film a vytahuješ. |
Nene. Vždycky předem ať si pak můžu užívat film s cistou hlavou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladik

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
Tak nemůžete to zase přepočítávat na cenu syrového masa, to bysme mohli přepočítávat třeba i proteinový tyčky na cenu mlíka nebo coca colu na cenu vody a cukru atd.
Ale třeba kupovat v posilovně to nebudu, protože s těma X maržema mezi krávou a posilovnou to stojí fakt dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Ona Spaziku ta poska není vyčůraná,ale firma má špatně nastavené obchodní podminky.Jinak se to dá pořídit za 1,20 Kč za gram masa franko tvůj stůl  A to už jde celkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Teď jsem měl falešnou svíčkovou z Globusu, nádhernou, trochu odleželou. Steaky z ní byly vynikající, za 200Kč kilo. Pardon za OT, už se nebudu vyjadřovat, když nemám nic k tématu :-) |
Vazne se ti to podarilo? nebylo to tuhy?Kolik minut z kazde strany si je delal? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: so květen 07, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
a ktore je podla vas najchutnejsie (znacka a prichut) ? samozrejme by pomohlo viac nazorov... _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
pokud by ta cena byla prijatelnejsi, tak bych ve vetsi konzumaci problem nevidel, ale dokud to vychazi na 500-600kč kilo masa, tak se mi to zda fakt predrazeny...
na druhou stranu, kdyz tu vetsina z lidi da 600,- / kilo za tunaka :) (podle toho jak se tu rozvedla diskuze o riomare a tech lepsich tunacich:D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Běžně vychází 1g na 2 - 3 Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak to jsem si neuvědomil, tak v tom případě to vypadá dobře i pro mně :) jako dát 200 - 300 za libový hovězí ve kterým je milion bílkovin a žádnej tuk:)
A ta značka, která je zde na ronniem, měl to už někdo? Jak je na tom s kvalitou? Jako tukově se mi to libí hodně:) Předpokládám, že to asi prorostlý nebude:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 07, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
Jako ochutnal bych rád. Ale dávat za dávku 50g (37g B) masa přes stovku mi přijde trochu jako ujeťárna. To ten protein mi přijde jako daleko lepší investice. Nebo má jerky ještě něco důležitého navíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so květen 07, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jako ochutnal bych rád. Ale dávat za dávku 50g (37g B) masa přes stovku mi přijde trochu jako ujeťárna. To ten protein mi přijde jako daleko lepší investice. Nebo má jerky ještě něco důležitého navíc? |
Dá se žvejkat u televize místo chipsů a nebo čokolády
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so květen 07, 2011 11:11 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Moc dobré, ale trochu drahé. A zasekává se mezi zubama a pak nejde ven Prý se to dá vyrobit i podomácku, ale recept jsem nehledal. |
http://www.beefjerky.com/recipe.html |
Tak na tej stranke su fakt bombove recepty. Napr. 65.
Title: BEEF JERKY #1 (MY FAVORITE)
Categories: Meats
Yield: 1 servings
1/2 c Soy Sauce
1/2 c Worcestershire Sauce
2 tb Ketchup
1/2 ts Pepper (MORE FOR HOT)
1/2 ts Garlic Powder
1/2 ts Onion Salt
1 lb Beef Roast
Marinate 1 hour or overnight. Bake in oven 150 to
170, overnight for 10 - 12 hours.
Takze vsetko to dame do truby. Nastavime na 150 az 170 a nechame na noc piect na 10-12 hodin a mozme ist pokojne spat.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
já si dělávám na cvičení do práce svoje podle toho receptu a paráda. nakládám si ho většinou jen do česneku a nebo nějaké grilovací koření
http://syry.phorum.cz/forum/index.php?topic=6.0
spider1029: zkoušel si to dělat při těch 150°? řekl bych že to už dávno není sušení ale spíš pečení ne? já to suším do max. 80° a je to tak na 10 hodin. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|