|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st květen 04, 2011 7:47 am Předmět: |
|
|
4/5 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,44km
rychlost: 42,44km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 967kcal
RPM 114
tepova frekvence: ****
-parada  , jen jsem na to musel vlitnout hodne brzo rano hned po probuzeni a ten zacacek mne trochu ubral nez jsem se do toho dostal, nakonec jsem to ale celkem dohnal. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
5/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO
tlaky JR v leze
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
-mno tak jsem pridal, plan byl jet 8ky, vahal jsem mezi 35,5kg a 35kg, s 35kma jsem to nedavno dal, sice tak tak, ale dal, tak jsem to riskl a uz od 3. serie jsem pochopil, ze to bude tech nejtezsich 10 serii tlaku jednorucek v mem zivote :) Bylo to opravdu na krev, ke konci jsem pauzy uz hodne natahoval, ale vse jsem dal a myslim, ze bez nejakeho ojebavani, takze spokojenost.
mrtvy tah
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
140kg x 10
-nevim, jestli ma tohle cenu komentovat, protoze to snad popsat ani nejde, to se musi prozit :) Takze jen strusne :) Kdyz jsem to jel predminuly trenink v nedeli, tak jsem z toho mel total orgac a chtel jsem si to brzy zopakovat. Minule byly 6ky, pak jen 1 den volna, proto jsem se do nejakych tezkych serii moc poustet nechtel, takze bylo jasne, co dnes pojedu a moc jsem se na to tesil. Byla to opet neskutecna krasa, tezke to vzdy ke konci serie bylo, ale zvladnutelne, neskutecne to pumpovalo cele telo, technicky mne to sedlo vyborne a i jelikoz me to tak strasne bavilo, tak jsem si misto planovanych 10x10 dal 12x10  , coz je vlastne takove me PR. Jediny maly problem byly urvane mozoly a dnes uz to bylo i s krvi a i pres to, ze to ku*evsky bolelo, tak mne to bylo uplne ale uplne jedno, ty endorfiny za to staly :D Priste nebo respektive az budou mezi treninky alespon 2 volne dny zase nejake tezke 3ky nebo 4ky.
premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
-po tech 12 serii mrtvol jsem si moc jisty nebyl, ale bez tohoto cviku by ten trenink nebyl takovy, jak ma byt :), takze jsem si ho samozrejme musel dat, i kdyz jsem tusil, ze masledujici minuty budou peklo. Na pridani vahy to jeste neni, pridal jsem predminule. Prvni serie byla tezka, ale to je vzdy, pak uz lepsi, i kdyz vse celkem hodne nadoraz. Pocitove to bylo vse tezsi nez minule a chvilema jsem ani neveril, ze u vsech planovanych 10 serii to posledni opakovani dotlacim, no ale dotlacit jsem :D Tezky to bylo vse jak prase, i kdyz opet bych rekl, ze zhruba od 5. serie to bylo lepsi, technictejsi a hlavne dynamictejsi, coz pak bylo pocitove lehci. Opet jsem do toho musel dat vse, co ve me bylo a maximalne se soustredit na techniku a na to, abych zapojil cele telo a nejen ruce jako drive. Krasne jsem z toho mimo jine citil bricho a i ty nohy celkem pracovaly. Premisteni celkem v pohode, uz do toho jdu i vice telem, tlak take vzdy v pohode do zhruba 3. - 4. opakovani (jak u ktere serie), pak vzdy opet trochu push press a opravdu jsem z toho citil snad uplne vse.
bicepsovy zdvih JR
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
-akorat vaha, bralo to luxusne, ale ty zily na tech cimdalvice vychrtlejsich rukach, jsou fakt hnusny :) I kdyz nedavno okolo Vanoc, kdyz jsem byl tlustej, tak jsem si rikal, jak mne chybi
kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-minule jsem to jel s 10kg navic, takze dnes jen s Drejprdem, ovsem dnes byl nejakej tezkej, ale dal jsem vse dle planu a suprove to bralo tricepsy
pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-dva treninky jsem tenhle muj jeden z nejoblibenejsich cviku necvicil a uz jsem mel skoro abstak a strasne se tesil na ten latissimusovy pumping :) Dnes to sedlo tak krase, asi prave proto ze jsem ho 2 treninky necvicil, ze tak krasne snad jeste nikdy nesedl. A i to bylo pocitove jakesi lehci. Opravdu jsem si tech 6 respektive ono je to 12 serii uzil.
sikmy bench na MP
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-uz nepomatuji, kdy jsem tohle cvicil naposled, ale je to celkem dlouho. Vzdy, kdyz na nej dostanu chut, tak je MP zabranej, dnes byl volnej, tak jsem si ho v ramci zpestreni treniku dal a paradni pumpovacka. Bylo videt, ze si telo na tenhle cvik a pohyb odvyklo. Posledni serie na krev a uplne nedotlacena.
zdvihy nohou v sede v zaklonu
15
15
15
15
15
15
15
15
-bricho jen symbolicky, protoze jak uz jsem psal minule, ted dostava zabrat u zakladnich cviku a porad ho citim taknejak namozene. Tohle dnes bralo suprove, ne vzdy se mne dari bricho spravne zapojit, dnes jsem to ale citil, tak jsem si dal tech serii vice.
predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
-sice "blbej" stroj, ale jen tak na dorazeni celkem dobra vec, hlavne kdyz se dari bricho zapojit.
kolo (spinner)
60 minut
-minule jsem psal, ze jsem mel pocit, ze intenzita nebyla takova, jako jindy a ze jsme mozna mohl pridat a dnes jsem si to vynahradil na 110%. Od zacatku paradni tempo a celou dobu jsem pridaval, poslednich asi 15 minut celkem HC, ale jelo se opravdu vyborne celou dobu, vubec nedochazela energie, jen bolela prdel respektive oblast mezinozi :) a hlavne mel jsem pocit oproti minule, ze jsem si poradne makl
-dnes opet jen po 1 volnem dni, coz uz takhle jedu miimalne 5. trenink po sobe, ale citim se fajn zadna unava a ani na energii a sile se to nijak neprojevuje ba naopak. Jsem ale vubec rad, ze jsem se tento tyden do fitka dostal a jeste k tomu tolikrat, protoze cas musim prizpusobovat jinym vecem a pristi tyden bude asi podobny, takze nevim, kdy, kolik a jestli vubec nejake treninky budou. A k samotnemu treninku, proste dvema slovy: Naprosto dokonaly :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 8:46 am Předmět: |
|
|
6/5 KARDIO
kolo
vzdalenost: 42,55km
rychlost: 42,55km/h
spalena energie: 970kcal
RPM 114
-dnes abnormalne super _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
7/5 KARDIO
kolo
vzdalenost: 43,01km
rychlost: 43,01km/h
spalena energie: 980kcal
RPM 115
-zacatek jako vzdy hroznej (to je fakt 10 minut trvajici hnus, ale jak mile se zacnu potit a citit takove to vnitrni teplo, tak je to ok,) ale dostal jsem se do toho o neco drive nez obvykle. V polovine jsem na tom byl asi o 200m lepe nez jindy, takze jsem si rikal, ze by z toho mohlo neco byt, ale 43km me ani ve snu nenapadlo. Ovsem energie porad nejak rostla, byl jsem v takovem tom spravnem tranzu, kdy se soustredim jen na tu jizdu a nejde u toho ani premyslet nad nicim jinym, rychlost stale pomalu rostla. Ve 40. minute to vypadalo hodne dobre, typoval jsem nejakych 42,7-8km,ze bych mohl dat, coz by bylo na ranni kardio naprosto super, v 50. minute jsem uz zacal silne uvazovat o 43km, ale to jsem vedel, ze do toho musim dat opravdu maximimu, rychlost drzet co nejvic ke 44km/h, coz bylo neco, ale celkem se darilo, od 56. minuty jsem ji drzel vicemene lehce nad 44km, nohy skoro mrtvy a posledni minutu jsem jsem vedel, ze pokud chci 43km, jakozto ze jsem chtel :), tak musim jet jak nikdy v zivote, sice jsem absolutne nevnimal, ale myslim, ze tam bylo i 50km/h a opravdu uplne na chlup presne v case 60:00 (nejel jsem ani o vterinu vice, jen abych to dal), tam skocilo 43,01km, coz se mne povedlo podruhe v zivote. Po skonceni jsem musel mit tepovku asi jako nikdy v zivote, ale hlavne ze jsem to dal. Jen chudak rotoped, snad vydrzi
-ted me zase cekaji hodiny a hodiny hnusne prace u PC, takze jsem si na to timhle pekne nakopl mozek :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 08, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
8/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO
bench press
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-bench po delsi dobe, jednorucky me ted bavi vic a lepe u nich citim kozy, ale i tady jsem to bylo ok.
mrtvy tah
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
-byl jsem po dvou dnech odpocatej, takze jsem chtel zkusit konecne 10x5 se 170kg a povedlo se. Obvykle to u me byva tak, ze prvni serie jsou tezke a pak to jakoby zlehkne a ke konci jsou zase tezsi, dnes to bylo naopak, od zacatku lehke, az me to prekvapilo, ovsem ty posledni 3 uz byly hodne na krev u 5. upakovani a u te posledni u posledniho opakovani uz asi mega hnusna technika a mozna trochu i risk, ze jsem do toho sel  no ale jinak spokojenost samozrejme. Docela lituji, ze jsem nesel do nejakych 3ek treba se 180kg, ale neva, v pristim tezkem treninku zkusim, to by jit myslim melo. Priste bude ale DL zase "lehce" 8ky nebo 10ky, ty jsou stejne the best :)
premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
-opet stejna vaha, na pridani to zatim porad neni, protoze u tlaku / push pressu je to vzdy nadoraz a to asi v kazde serii, opet to bylo neskutecny HC, kde jsem zde nechal kus sebe a vypotil asi hektolitr vody. Stejne jako v predchozich trenincich to ale zacalo lepe jit zhruba po 5. serii (technika, dynamika i sila), takze jsem si jeste dal k tem 10 "povinnym" 2 extra :)
bicepsovy zdvih VC
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 10
-tady sila porad stejna, porad to pekne citim, takze ok
kliky na bradlech
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
Drejprd + 10kg x 6
-dnes zase se zavazim (s jednoruckou mezi nohama) a docela me to prekvapilo, jak to bylo lehky a nasel jsem tu spravnou tricepsovou techniku. Mel jsem dat 7ky, silove by to slo, ale myslel jsem, ze to bude s rostoucim poctem serii tezknout, jelikoz tomu ale tak nebylo, tak jsem si opet jeste 2 serie pridal :) Alespon se to dnes ale netahlo jako jindy a ocejpalo to, protoze u tohohle cviku stravim vzdycky ctvrt treninku :)
pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
- ne tak uplne super-truper jako minule, kdy sedlo jako snad nikdy, ale byl to takovej ten standart, takze super bez truper
tlaky JR hlavou dolu
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
-tenhle cvik me ted hodne bavi, sedi mne technika, citim z toho krasne spodni prsa a i kdyz v kazdem treninku, kdy ho cvicim, jedu 6x8x30kg, tak pocitove je to trenink od treninku lehci, takze brzy zkusime pridat.
pritahy VC k brade
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
47,5kg x 10
-zadny ramena pumpujici odvaz, ke konci uz s cheatingem, ale ani nejhorsi to nebylo, takze ok
superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 12 + 22,5kg x 15
70kg x 15 + 22,5kg x 15
-klasicka pumpovacka na konec
kolo (spinner)
60 minut
-uf uf uf  Uz po treninku jsem byl zpocenej jak prase a tady jsem dnes tekl naprosto extremne, mam pocit, za takhle jeste nikdy ne :) Asi v polovine uz nebylo, co by odsavalo pot, vse totalne nacucly  . Ale nebyl to takovy ten agesivni pot, ale proste ze me jen lilo o neco drive a vice, coz jsem myslel, ze uz neni ani mozne :)nez jindy. Intenzita slusna, mozna ze az moc velika a proto jsem tak tekl. Chvilema to byl fakt hnus, ale nepolevoval jsem. Na displej jsem se podival 9 minut pred koncem doufajice, ze uz zbyvaji tak max 2 minuty, coz me na*ralo, dokonce jsem vahal, ze to zabalim, ale to bych nebyl ja magor-Drejprd, abych tam radeji nechcipnul, nez abych tech po*ranych 9 minut nedojel a jsem rad, ze se tomu tak nestalo, protoze to byl fakt mega hnus.Ovsem ty endorfiny, kdyz se na dispelji objevilo 60:00 za to staly. Nekdy by me zajimalo, co si o me bezny navstevnik posilovny, co na me neni zvykly, rika, kdyz me na tom kole takhle vidi (nebo vlastne radeji ne  ).
-po dvou dnech volna paradni trenink, silove se vsim spokojenost, jen dnes o neco mensi napumpovani a o neco vic jsem u toho "umiral", ale to vem cert, ve vysledku spokojenost velika. Jen jsem ted v silenym casovym pressu, uz dva dny jen pisu pisu pisu a pisu a cely nasledujici tyden bude v podobnem rezimu a mozek je uz ted total off (neni holt zvykly takhle pracovat  ), ani jsem po sobe necetl, co jsem tu dnes vyplodil, tak pripadne nesmysly omluvte :D
-jinak vcera jsem dal jeste odpoledne bricho zkacovacky 4x15 a svicka 4x15 (to jen na doplneni k dnesnimu treninku) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 09, 2011 9:02 am Předmět: |
|
|
9/5 KARDIO
kolo
vzdalenost: 43,10km - PR!!!
rychlost: 43,10km/h
spalena energie: 982kcal
RPM 115
OMFG
PR! _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 09, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
cože? tohle už je docela hardcore posouvání vlastních hranic... !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po květen 09, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
No já úplně vidím, že až jednou sebou sekneš, tak se toho chytnou bulvární plátky. Když exne fotbalista během zápasu, hned se vyrojí hlášky, že dopoval.
A až jednou spadneš tuhej z toho rotopedu, tak bude plnej bulvár informací o tom, jak jsou kulturisti vadní, bo jistě odpadávaj díky steroidům, které plnýma hrstma žerou _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 10, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
10/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO
tlaky JR v leze
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
-dnes me oblibene, vlastne asi nejoblibenejsi 8ky. Jednorucky me ted bavi mnohem vic jak bench, ktery jsem si dal minule a moc jsem z nej nadsenej nebyl. Predminule tlaky s JR s touhle vahou byly ku*evsky tezke, dnes vyrazne lehci, do 5. serie uplne v pohode, pak to tezklo, ke konci uz sice nadoraz, ale porad lehci a technictejsi nez posledne. Chtel jsem dat serii vic, ale uz jsem se trepal na mrtvolu jak ratlik :)
mrtvy tah
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
150kg x 8
-mrtvy tah, cvik, na na ktery se vzdy nejvic tesim a zaroven se ho nejvic bojim, ale ktery nesmi chybet v zadnem treninku :) Dnes 8ky, jak jsem psal vyse, vaha 150kg, plan 10 serii, ale tak moc me to bavilo, tolik endorfinu se mne s kazdou serii vyplavovalo do mozku a tak krasne to pumpovalo , ze jsem si jich zase musel dat 12 jako predminule u 10ek  Ty posledni serie uz sice byly celkem tezke, takze jsem trochu vic natahoval pauzy, ale ani ta 12. nebyla uplne ultra na krev. Kdybych pred sebou nemel jeste ten nejmasakroidnejsi cvik (a to jsem jeste netusil, ze to bude az takovy masakr), tak jsem si jich dal 15, no ale i 12x8x150kg ujde.
premisteni a tlak s JR
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
30kg x 8 (2x)
-uz nejakou dobu uvazuji, ze se k tomuto cviku vratim, ale nikdy se mne do nej nechce, protoze je to oproti premisteni a tlaku s VC peklo na druhou :) Dnes jsem si ho ale dal, protoze s VC to jezdim porad. Vubec jsem netusil, s jakou vahou to jet a jeste k tomu jako 3. cvik, kdyz uz jsem mel za sebou 22 serii. Pomatuji si, ze kdyz jsem pred par mesici tenhle cvik cvicival, ze jsem koncil s 30kama, takze jsem si rikal, ze je zkusim po 8 opakovanich na kazdou ruku a byla to naprosto presna trefa.Byla to paradni zmena, ramena napumpovany, jak uz dlouho nepomatuji. Ovsem, kdo nema alespon trochu fyzicku a nechce, aby ho z posilovny odvazela v lepsim pripade zachranka  , tak tohle nedoporucji, protoze udychat to je neco  Bylo to vlastne 20 serii ( 10 na kazdou ruku), 20 pekelnejch serii, kde jsem citil, ze do toho jdu snad kazdym svalem v tele, protoze jsem se to snazil jet co nejdynamicteji, neskutecne to mimo jine svaly bralo i bricho, mezi jednotlivyma rukama byla prestavka jen na nadechnuti se. Prava ruka byla slabsi, posledni 3 serie uz kua tezke, ale dal jsem to a mozna bych dal i vic. Po premisteni a tlaku s VC jsem obvykle zpocenej hodne, ovsem tady po techto 20 seriich ze me lilo tak jako po hodine na rotopedu a to jsem po tech mrtvolach byl skoro suchej. Proste masak, ale zaroven neskutecna krasa a skoro bych mohl rict, ze jsem temito 3 cviky mel perfektne procvicene cele telo i s aerobkou a mohl jit domu :) Ovsem energie bylo stale dost, takze s chuti dale. A ted uz jen srandicky.
bicepsovy zdvih JR
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
-ze zacatku trochu tezsi nez jsem myslel, ale pak to zlehklo a vse tak akorat. 5 serii bylo ve stoje, 5 v sede. Pekny pumping
kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-dnes byl Drejprd extra tezkej (snad jsem nepribral z toho, jak se ted nejak moc rozeziram  ), ale splneno. Mozna to bylo tak tezke proto, ze jsem byl totalne nacuclej potem, tak me to tahlo k zemi
pritahy VC
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
-dnes at je zmena a taky abych to trochu urychlil, tak zase VC, sedlo to vyborne, vahu jsem nechal, ale pridal jsem opakovani. Po predchozi casti treninku na me nebylo nic sucheho, tak jsem se sel komplet prevlict :)
sikmy bench na MP
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-gut, jel jsem to celkem rychle a pekny pumping
zdvihy nohou v sede v zaklonu
15
15
15
15
15
15
-bricho dostalo neskutecnou sodu u 2. a 3. cviku, takze opet jen symbolicky, citil jsem ho ale pekne jak u tohoto tak u nasledujiciho cviku
predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
-viz. predchozi cvik
kolo (spinner)
60 minut
-minule jsem u toho opravdu umiral, dnes ale naprosto super jizda, paradne jsem chytl intenzitu a nevim, jak je to mozne, jestli to bylo mnou nebo tim spinnerem, ale tim koleckem, kterym si koriguji zatez, uz zhruba po 3/4 jizdy, kdy jsem stale pridaval zatez neslo pohnout, protoze bylo na max. Doufam, ze to bylo fakt mnou a ne ze je spinner rozbitej nebo neco  . Ale dnes jsem opravdu citil, ze to melo grady a podle toho jsem take vypadal.
-malo spanku, hodne stresu (i hodne jidla) a naprosto dokonaly "vrazedny" trenink. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 10, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Jak dlouho ti tohle zabralo? (minus kolo)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 10, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
Fakt nevim, drive jsem si to stopoval, ale ted uz ne. Do posilovny prijdu po 7h, chvili mne trva nez se probudim a nez zacnu, coz je nejhorsi, ale fakt nevim, kdy odchazim, takze bych strilel od boku (mozna okolo 3h??? jak kdy, nevim a kardio k tomu) Zase si to ale jen tak zmerim, az si vzpomenu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne út květen 10, 2011 4:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út květen 10, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Fakt nevim, drive jsem si to stopoval, ale ted uz ne. Do posilovny prijdu po 7h, chvili mne trva nez se probudim a nez zacnu, coz je nejhorsi, ale fakt nevim, kdy odchazim, takze bych strilel od boku (mozna okolo 3h???, nevim...) Zase si to ale jen tak zmerim, az si vzpomenu. |
Já chodim okolo 11 a vidim ho akorát pokaždý už šlapat:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
Zaslal: út květen 10, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
tie mrtvoly parada, hlavne preto ze som si este nevsimol nejaky trenink noh u niektorych a aj u mna bez drepov atd. by som sa na take vahy, pocet serii len tazko dostal, gut _________________ "Kto chce hlada sposob kto nechce hlada dovod"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 10, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
| secan napsal: | | tie mrtvoly parada, hlavne preto ze som si este nevsimol nejaky trenink noh u niektorych a aj u mna bez drepov atd. by som sa na take vahy, pocet serii len tazko dostal, gut |
Kdybych mohl cvicit nohy (a moc rad bych je cvicil), tak je to asi uplne o necem jinem a rozhodne bych si takove treninkove volume a cvicit tyhle cviky prakticky obden dovolit nemohl, protoze bych to neuregeneroval. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|