|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hobbyt

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 4:18 pm Předmět: asdf |
|
|
podla mna ako prevencia nemusis byt bulo-bezkrky  staci mat vybuchany ksicht a vedet dobre zazerat  nechaj si par krat zlomit nos a nech ti na krivo zrastie....a zazerat uz vies
este si mozes natrenovat neuhnut pred nikym pohladom a vy ba ve ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 10, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak co je kua, jak jde spekateni? Uz je alespon 10kg cisteho sadla hore
Koukam, ze ten log je asi jen dalsi ze slavnych "zachvatu-navratu" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so květen 14, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
Klid Gayové!  Já más Svaťák takže musím dělat jiný věci. Cvičit chodim něco málo taky snim, ale na zapisovaní není čas.
Nebojte váš idol není mrtev =D
aktuálka  :
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so květen 14, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 14, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
Zatim fakt celkem hnusna forma. Jeste 20 kilo cisty sadloviny + tak 1 kilo svaloviny a bude to _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne so květen 14, 2011 5:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 14, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
Poslední zvonění? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so květen 28, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | sjezd DSSS? btw zapsat trenink zabere tak 30 vterin, takze si nech ty vymluvy rachitiku pomalovanej |
Takových akcí se zásadně neúčastním. Je to házení perel nevděčným sviním.
Wojtkingson: bingo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so květen 28, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
No ty voe, já myslel, že si na vysoký a koukám, že budem cca stejně staří. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 28, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Hezky, tak to budeš mít podobný učební plán jak já, já sem v Praze na Bezpečnostním studiu. Pak někdy napiš jak se ti tam líbí _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červen 05, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Taky vam Joseph Gordon Levitt nekoho pripomina?:)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Tak to si vyprošuju. Ja sem daleko hezčí =D.
Tak je to všechno zamnou. Úspěšně sem odmaturoval, dostal se na bespečnostní složky na masárnu a teď do toho vlítnu.
Za tu dobu se moje váha ustálila cca na 97kg naroslt sem o 0,5cm na bicáku o 1cm na hrudníku a o 3cm v pase....  . Jak by řekl klasik: " to sou svaly pičo"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|