|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Bohužel státní matura nezaručuje kvalitu vzdělání, protože tak nebo tak, záleží pořád na učitel y , jak k tomu přistoupí. |
Často ale také na studentovi ... se omlouvám, ale tohle mi v souvislosti s touto diskuzí prostě nedalo
Jinak souhlas s Wojtkinsonem .... jde vždy o to, zda člověk chce jen odmaturovat, nebo mít co nej výsledky kvůli přijetí na VŠ. Pokud by mi stačilo jen to první, tak, ač jsem byl na "g" těžký průserář a rozhodně ne vzorný student, by i ten den byl příliš .... maximálně by se dal využít na vyžehlení košile a vyleštění bot . Oni ti kantoři taky nejsou sebevrazi a jsou rádi, když se té studentské sběře konečně zbaví, a ne že jim tam v září naleze houfně znovu. Takže pokud si člověk za ty 4 (případně více ) let nevybudoval image totálního blba, tak mu to skoro vždy dají .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mandor
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
Já hlavně nechápu proč je každý hrdý na to jak na to sere a pak to přeci jenom nějak zvládne. A tohle se bohužel děje i na výšce. Myslím, že přes veškeré chyby není naše školství vůbec špatné a to, že každý kdo na to má hlavu může studovat fakt neberu jako samozřejmost. Na střední jste ještě děcka, ale uvědomte si, že v dospělosti za všechny informace budete platit. Když si vzpomenu jak se mi učitelé jazyků věnovali na střední zadara a kolik teď musím vypláznout za pitomý kurz v jazykovce...
Prostě se učte dokud to máte relativně kvalitní a zadara, holoto
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
No, srát na něco a pak to nakonec stejně zvládnout, to je rozhodně schopnost, která se v životě hooodně hodí .... takže já bych tento přístup tak úplně nezatracoval
Oddělí zrno od plev _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | Já hlavně nechápu proč je každý hrdý na to jak na to sere a pak to přeci jenom nějak zvládne. A tohle se bohužel děje i na výšce. Myslím, že přes veškeré chyby není naše školství vůbec špatné a to, že každý kdo na to má hlavu může studovat fakt neberu jako samozřejmost. Na střední jste ještě děcka, ale uvědomte si, že v dospělosti za všechny informace budete platit. Když si vzpomenu jak se mi učitelé jazyků věnovali na střední zadara a kolik teď musím vypláznout za pitomý kurz v jazykovce...
Prostě se učte dokud to máte relativně kvalitní a zadara, holoto |
práce, děvky, chlast... to mnohé vysvětluje.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | No, srát na něco a pak to nakonec stejně zvládnout, to je rozhodně schopnost, která se v životě hooodně hodí .... takže já bych tento přístup tak úplně nezatracoval
Oddělí zrno od plev |
Napsal jsem přeci jenom NĚJAK...nepěju tu ódu na šprty, ale je něco jiného si prostě po Velikonocích uvědomit, že je konec srandy a umět zabrat, což jsme jako chlapi udělali na střední všichni. A nebo si vyplakat dodatečné přezkoušení, výjimečný termín, poslat do školy orodovat rodiče etc. A to fakt nesnáším a tahle "schopnost" produkuje jen utilitaristické zmrdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: po květen 16, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | | mandor napsal: | Já hlavně nechápu proč je každý hrdý na to jak na to sere a pak to přeci jenom nějak zvládne. A tohle se bohužel děje i na výšce. Myslím, že přes veškeré chyby není naše školství vůbec špatné a to, že každý kdo na to má hlavu může studovat fakt neberu jako samozřejmost. Na střední jste ještě děcka, ale uvědomte si, že v dospělosti za všechny informace budete platit. Když si vzpomenu jak se mi učitelé jazyků věnovali na střední zadara a kolik teď musím vypláznout za pitomý kurz v jazykovce...
Prostě se učte dokud to máte relativně kvalitní a zadara, holoto |
práce, děvky, chlast... to mnohé vysvětluje. |
To se nevylučuje, jako student se musíš naučit spát rychle
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 16, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | eSko napsal: | | Bohužel státní matura nezaručuje kvalitu vzdělání, protože tak nebo tak, záleží pořád na učitel y , jak k tomu přistoupí. |
Často ale také na studentovi ... se omlouvám, ale tohle mi v souvislosti s touto diskuzí prostě nedalo
Jinak souhlas s Wojtkinsonem .... jde vždy o to, zda člověk chce jen odmaturovat, nebo mít co nej výsledky kvůli přijetí na VŠ. Pokud by mi stačilo jen to první, tak, ač jsem byl na "g" těžký průserář a rozhodně ne vzorný student, by i ten den byl příliš .... maximálně by se dal využít na vyžehlení košile a vyleštění bot . Oni ti kantoři taky nejsou sebevrazi a jsou rádi, když se té studentské sběře konečně zbaví, a ne že jim tam v září naleze houfně znovu. Takže pokud si člověk za ty 4 (případně více ) let nevybudoval image totálního blba, tak mu to skoro vždy dají .... |
No tak někdy je to psaní rychlejší, než myšlení a pod návalem pocitu "chci rychle sdělit světu strašně důležitý info" si to už pak nepřekontroluju. A víš co... trhni si nohou, jsem se jednou přepsal no. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 17, 2011 12:11 am Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Napsal jsem přeci jenom NĚJAK...nepěju tu ódu na šprty, ale je něco jiného si prostě po Velikonocích uvědomit, že je konec srandy a umět zabrat, což jsme jako chlapi udělali na střední všichni. A nebo si vyplakat dodatečné přezkoušení, výjimečný termín, poslat do školy orodovat rodiče etc. A to fakt nesnáším a tahle "schopnost" produkuje jen utilitaristické zmrdy. |
Nezáviď, prostě jsi to jenom tak neuměl ... i když já bohužel taky ne, a maminka místo orodování vyhrožovala fyzickým násilím (mně, ne učitelům:-) a přestupem na učňák . Co času promarněného studiem jsem si mohl ušetřit
BTW ... jinak by se studium nemělo brát až tak vážně a s tím ojebáváním je to takové relativní, i když připouštím, že být zodpovědnější například při studiu vědeckého komunismu, mohl jsem být dnes jinde. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út květen 17, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út květen 17, 2011 8:46 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | mandor napsal: | | Napsal jsem přeci jenom NĚJAK...nepěju tu ódu na šprty, ale je něco jiného si prostě po Velikonocích uvědomit, že je konec srandy a umět zabrat, což jsme jako chlapi udělali na střední všichni. A nebo si vyplakat dodatečné přezkoušení, výjimečný termín, poslat do školy orodovat rodiče etc. A to fakt nesnáším a tahle "schopnost" produkuje jen utilitaristické zmrdy. |
Nezáviď, prostě jsi to jenom tak neuměl ... i když já bohužel taky ne, a maminka místo orodování vyhrožovala fyzickým násilím (mně, ne učitelům:-) a přestupem na učňák . Co času promarněného studiem jsem si mohl ušetřit
BTW ... jinak by se studium nemělo brát až tak vážně a s tím ojebáváním je to takové relativní, i když připouštím, že být zodpovědnější například při studiu vědeckého komunismu, mohl jsem být dnes jinde. |
Nezávidím, já jsem měl individuál, do školy chodil občas, ale maturoval za 4 protože jsem věděl kdy musím zabrat. Jo maminky jsou drsné, moje byla mojí třídní od 5. do 9. třídy ZŠ - masakr , nikdo jiný po hubě nedostal, jen já dvakrát :)
Věřím, že za komančů bylo ještě víc "užitečných předmětů" než dnes, ralativní je to akorát v tom, že zaměstnavateli v soukromém sektoru je glancprdel jaké jsi měl známky a řeší jen to, jestli zvládneš práci/ jsi mu schopný vydělat prachy. Stále však trvám na tom, že právě díky snaze vše obejít/ochcat jsme na tom tak jak jsme. Pracovní srovnání mám jen s Německem, ale ti lidi tam jsou prostě zvyklí makat a i když třeba nejsou tak šikovní/vynalézaví jako Češi zvládnou toho prostě víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út květen 17, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 17, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
To mandor .... ona je důležitá ještě jedna věc, a to úroveň toho kantora. Dobrý dokáže podat téměř jakýkoli předmet poutavě a zajímavě a žáci/studenti si aspoň něco z hodiny v palici odneslou. Mizerný zase naopak zvládne jakýkoli zazdít, a to i těch případech, kdy by to jednotlivé žáky fakt zajímalo....
Nezapomenu na okamžik, kdy jsem se na gymplu totálně vysral na nějaké učení angliny .... když jsem měl slabší chvilku, naučil se na písemku, a ač napsal bez jediné chyby, tak dostal za dvě. S poznámkou "Snížená známka za nevyhovující grafickou úpravu" ... ještě že to bylo v prváku, o tři roky později bych asi reagoval značně asertivně  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st květen 18, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
něco pro místní znalce, je tohle proveditelný ? našel sem někde ....
,,V sobotu jsem mluvil s paní, která pracuje na zákaznickém centru. Dozvěděl jsem se od ní o dalším způsobu, jak tento stát dává peníze cikánům. Tentokrát pomocí ČEZ. Cikán ví, že spotřebuje elektřiny za 2000 Kč měsíčně. Zajde na zákazn...ické centrum ČEZ a dá si žádost o zvýšení záloh na 4000 korun. S potvrzením o výši záloh jde na sociálku a požádá o podporu, protože na placení tak vysoké zálohy nemá. Sociálka mu klidně vyplácí měsíčně podporu 4000 Kč. Nikdo nic nekontroluje, neprověřuje. Cikán každý měsíc „zaplatí zálohu“. Na konci roku udělá ČEZ vyúčtování a zjistí, že cikán má 48 000 korun přeplatek. Tak vyplní složenku a pošle jí cikánovi, ten si pěkný balíček vyzvedne na poště! JE TO DO PRDELE MOŽNÝ??? Sdílejte, ať se nad tím někdo pozastaví ,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 18, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
Jakmile je na konci výzva sdílejte, přepošlete... Skoro automaticky tomu přestávám věřit. Těhle nesmyslů po internetu koluje desítky, škodlivostí mikrovlnek počínaje a moukou v párkách konče.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|