|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: st květen 18, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | elmvna napsal: | | aha. lebo som nijaku fotk uz r. 2001 nevidel :D tak som si myslel ze to patri mne . :D :D |
ne ne,Vladik postol formu z roku 2002 a potom ju zmazal |
tak tak
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
tak to je pořádnej rozdíl  kolik jsi vážil před dietou?
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ty strie mám od 17 jak jsem začal cvičit. Jinak před dietou jsem měl 110kg, na tý fotce je asi 108kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
sediwak - výtahnul si to dietou pěkně, forma hodně dobrá, škoda těch strií, zkoušíš to něčím mazat nebo na to kakáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem mazal, nemělo to moc velkej efekt, tak jsem se na to vykašlal. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
brutálne nohy a veľmi pekný pomer ramená - pás, držím peste, nech sa umiestniš vysoko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st květen 18, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
no oproti te objemove forme to vypada fakt dobre, hlavne ten zakladni postoj, paradni kridla a kvadricepsy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
Normálně na první fotce jsem myslel, že máš brutálně vysekaný ramena..Na dalších fotkách už to jde poznat..Jinak forma super..Pěkně si zhubl, teď je to o dost lepší.. Ty nohy a pas ku vršku,super Včko... _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | ja bych si trenky na sebe snad nikdy nevzal i kdybych měl co ukazovat... | On na sobě nemá trenky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|