|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Orbb

|
Zaslal: st květen 11, 2011 5:30 am Předmět: |
|
|
jojo díky moc... co se týče snídaně tak tam to střídám vločky s musli... v tom musli je i sušený ovoce. Mlíkem to nezalévám, nechutná mi to, ale piju ho k tomu.
Nad vejci uvažuju, je jedno kdy je dám (během dne)?
Se zeleninou se zkusím poprat, kromě melounu a okurky se s ní moc nekamarádím.
Večeře... , tak to bych se musel naučit vařit, určitě mi mamka bude nadšeně dělat rejži s masem  .
+ Zapomněl jsem napsat že během dne převážně piju vodu a sem tam džus nebo mlíko. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: st květen 11, 2011 5:36 am Předmět: |
|
|
Vejce jsou jeden z nejlepších zdrojů bílkovin a zdravých tuků, takže je neváhej zařadit kamkoliv. Hodí se jak na snídani, tak k obědu nebo k večeři.
Jinak, co se těch večeří týče, tak tam zatím klidně stačí, když k obědu si dáš ty tousty a k večeři zase tu rejži + maso. Prostě to jenom prohodíš, aby si měl to kvalitnější jídlo po tréninku. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: st květen 11, 2011 5:42 am Předmět: |
|
|
Ještě k těm vejcím: myslíš jen ten žloutek syrovej jak se pije, nebo nějak upravené (třeba hemenex, nebo klasicky na měkko, tvrdo, hniličku...) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
12.5. Crossfit
číslo: 7
Dneska upravená Fran. Nejdříve jsem chtěl schéma, 21-18-15-12-9-6-3 ale při té jednadvacítce mi došlo, že bych to nedodělal, takže nakonec jen 21-15-9-3, ale stačilo to. Váhu u Thrusteru jsem měl menší než je ve Fran (ten cvik jsem se teprve učil a navíc jsem moc nikdy ramena necvičil) + přidal jsem bradla. Po tréninku ještě střed těla a musím říct že dát si obrácené zkracovačky je faxuper před plankem... předrozsekal jsem si břicho a nemít silnou vůli tak to ty 2 minuty nevydržím.
WOD
21-15-9-3
1/3 BW Thruster
Shyby (středně široký úchop, dg)
Kliky na Bradlech
Váhy
Thruster - 20kg
čas: 21:47
+ 3x6 Obrácené Zkracovačky s basketbalovým míčem
+ 2 min Plank (různé pozice) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: so květen 14, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
14.5. Crossfit
číslo: 8
Dneska zase čelní dřepy... prostě ten cvik zbožňuju a mám ho ze všech nejraději. I můj dosavadní favorit: Bench Press byl odsunut až za tento boží cvik. Dneska dřepy formou 5-5-5-5-5, bylo to nedávné WOD na crossfit.com. Sedly mi suprově, ani poslední série nebyla na doraz a byla tam rezerva tak 2-3 opakování. V úterý asi nahodím Lynne a jsem sám zvědav jak mi bude bench, po měsíční pauze.
WOD
Čelní Dřepy 5-5-5-5-5
Váhy (kg)
50-52,5-55-57,5-60
+ 3x6 Obrácené Zkracovačky (s 2,2kg míčem)
+ 2 min Plank (6 pozic, 20sec jedna)
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so květen 14, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
Proč pořád cvičíš jenom ty přední dřepy? Dej si i normální variantu. U předních dřepů zabírají čistě jen kvadricepsy, ktežto normal dřepy ti zatížej celý nohy. Takhle jenom ojebáváš svoje hamstringy, což není dobře. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: so květen 14, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Proč pořád cvičíš jenom ty přední dřepy? Dej si i normální variantu. U předních dřepů zabírají čistě jen kvadricepsy, ktežto normal dřepy ti zatížej celý nohy. Takhle jenom ojebáváš svoje hamstringy, což není dobře. |
Zatížení hamstringů závisí na předklonu a na hloubce. Hloubku mám skoro takovou co mi tělo dovolí (nejedu úplně až k lejtkám, asi tak pár cm nad ně, abych si nedojebal menisky) a tvrdit, že zabírají jen kvadricepsy je kravina. Jakýkoliv dřep je primárně na kvadricepsy. U normálního zabírají hamstringy více, ale to z důvodu, že se člověk více předkloní (kvůli čince na zádech) a taky má lepší pozici pro tlak. U čelního dřepu, když se člověk hodně předkloní, tak padá na hubu, takže činka na klíční kosti zamezí zlozvyku velkého předklonu.
Všeobecně mám čelní variantu raději, navíc se z ní dá lépe přejít do tlaku. Na druhou stranu máš pravdu že jet jenom furt jeden cvik není nejlepší, takže můžu konstatovat že klasický dřep taky někdy zařadim. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
víceméně také jezdím jen čelní, či overhead dřepy. na hamstringy cvičím rumuny
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: út květen 17, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
17.5. Crossfit - Lynne
číslo: 9
Dneska teda ta Lynne. Jel jsem to s kámošem, abych se nenudil taky... zatim jsem totiž jezdil vždy crossfit sám a to jak ve škole, či na chodově. Osobně jsem měl zvláštní pocity dnes, protože bench po měsíci a nevěděl jsem co semnou ten crossfit udělá. Ráno jsem navážil 61,5 nebo 61,75 jen odhadem z ručičky, takže jsem jel na bench 62,5kg plus nevim kolik vážej ty uzávěry... fitko ve škole je od firmy Kettler, takže tam jsou ty 10ti kilové osy a uzávěry jsou takové pidi ozubené matice, prostě je nepočítám. Shyby jsem volil zase dead-hangy a ty široké. Z výsledku (viz níže) mám určitě úžasnej pocit. Vůbec jsem nečekal že takhle dopadne bench a shyby to samé... Když jsem jel Angie, tak jsem si udělal PR ve shybech se středním úchopem a dnes ten samý počet opakování se širokým úchopem hned v 1. sérii. Co se týče benche, tak jsem si připadal jak z jiné galaxie... prostě no comment. Ještě co se týče přestávek. Jelikož tohle WOD není na čas tak přestávka mezi koly asi 2-3 minuty a mezi cviky jen taková, že jsem počkal než odjede kámoš.
WOD - Lynne
5 kol, max reps na jeden zátah, bez časového limitu
BW Bench Press
Shyby (dg, široké)
Váhy (kg)
Bench Press - 62,5
Opakování
Bench - 5-4-3-2-2 (16)
Shyby - 9-7-7-6-6 (35)
+ 4x6 Obrácené Zkracovačky (s 3kg medicimbalem)
+ 2 min Plank (6 pozic, 20sec jedna)
+ Biceps Pow test (AMRAP za 1 minutu s ezetou + 2 pěti kilové kotouče a uzávěry, nevim kolik to váží. Dal jsem 26 reps, takže dvojnásobné zlepšení oproti listopadu) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st květen 18, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Orbb napsal: | + Biceps Pow test (AMRAP za 1 minutu s ezetou + 2 pěti kilové kotouče a uzávěry, nevim kolik to váží. |
EZ váží ve většině posilek 7,5 Kg, takže celkově to máš 17,5 Kg (což je v přepočtu na jednu ruku tak 8,75 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: st květen 18, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
Ok... on profesor říká že to má 20kg, mě to nepřijde, ale dohadovat se nebudu. Platí totiž: Učitel má vždycky pravdu a když ne tak platí bod 1...  . Vim že to je celkem slabej výsledek, ale řekl bych že dobrej progres (místo pětky bych dostal za čtyry  ). Tak mě biceps nezajímá... mě zajímá kolik dám na bench, na dřep a kolik udělám shybů _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Naposledy upravil Orbb dne st květen 18, 2011 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: st květen 18, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
Jojo, byla to jedna známka. On měl stopky, ty si byl u činky, jel si co nejvíc za minutu a podle počtu opak byly známky. Tuším že to bylo: do 20 opáček za 5 a potom dalších 10 o stupeň lepší a když si měl dalších 5 nad jedničku tak si dostal jedničku navíc  . Já jich udělal 13 no... můj první kontakt s činkou. Každej další ročník, se ale zvýší nároky. Jsem se ho ptal minule, jestli by místo toho nemohl dát shyby (pač tam bych všechny rozsekal  ), řekl že se uvidí no.
+ rekord školy je 79, kdyby se chtěl někdo měřit s ajťákama _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 18, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
Tak to máte asi učitele hustýho pumpovače bicepsů  . U nás ve škole taky nemáme žádnýho skvělýho sportovce, ale shyby na známky s náma dělal. Je to určitě 100x větší zkouška síly než nějaký pumpování bicepsů  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: st květen 18, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tak jasně no... ono tady se prej taky dřív dělaly shyby, kliky, lezení po tyči apod. Prej si každej vybral 2 disciplíny a z nich tě vyzkoušel. Nevim proč se od toho upustilo (možná kvůli amerikanizaci, kdy dneska má každej 100 kg živýho tuku a nedá jeden striktní klik...). Každopádně on je dobrej tělocvikář. Bejvalej atlet, takže děláme i běhy, skoky, gymnastiku... Tenhle test byl spíš taková odbočka menší. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|