|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
Tak copak se stalo? :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
Nelíbila se mu zpráva o Arnoldovi na mainwebu a samozřejmě to podal svým osobitým stylem, takže u toho stihl nazvat Ronnieho kokotem, nebo tak nějak.
Každopádně mi tu bude po něm smutno, vždycky jsem se při čtení jeho příspěvků dobře bavil. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Díky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Nelíbila se mu zpráva o Arnoldovi na mainwebu a samozřejmě to podal svým osobitým stylem, takže u toho stihl nazvat Ronnieho kokotem, nebo tak nějak.
Každopádně mi tu bude po něm smutno, vždycky jsem se při čtení jeho příspěvků dobře bavil. |
Mne bude ten jeho osobity styl vyjadrovani taky chybet. Vzdy kdyz neco napsal, tak si to clovek musel alespon 5x znovu precist, aby pochopil, co se Moskyta snazi sdelit Ale jinak to byl dobry clovek a nic jsem proti nemu nikdy nemel (ale bojovat tu za nej nebudu, nebudu si davat do avataru jeho fotku a ani kvuli nemu nebudu 2 dny drzet hladovku nebo neco :) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
Za 14 mam statnice, umim hovno, jeste musim do ty doby napsat seminarku a udelat tri zkousky, ale nejvic me sere, ze si nemuzu uzivat toho krasnyho pocasi, co je venku _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | Za 14 mam statnice, umim hovno, jeste musim do ty doby napsat seminarku a udelat tri zkousky, ale nejvic me sere, ze si nemuzu uzivat toho krasnyho pocasi, co je venku |
můžeš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
zakázal bych všechny články o ektomorfech, endomorfech a já nevím o kom ještě...
lidi to pak akorád berou jako výmluvy apod... místo dobrýho jídelníčku a základních cviků se radši hned dozvědí, co jsou za typ...
já už z toho mám výtlemy :D stejně neznám nikoho, kdo by s dobrým tréningem a jídelníčkem měl problémy s nabíráním....
|
|
| nahoru |
|
 |
truxi
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so květen 21, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
Dílo je dokonáno, Zbrojovka po 19 letech sestupuje. Děkujeme bratři Prosové.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so květen 21, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Darion napsal: | Za 14 mam statnice, umim hovno, jeste musim do ty doby napsat seminarku a udelat tri zkousky, ale nejvic me sere, ze si nemuzu uzivat toho krasnyho pocasi, co je venku |
můžeš :D |
Přesně tak. Už u maturit jsme si říkali že pravá hvězda září v září
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so květen 21, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 21, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so květen 21, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | seš z toho zklamaná? :D |
Tož ne, já su ráda... jsem ještě mladá, nic jsem si neužila... Jen prostě nechápu co z toho kdo má... strašit lidi.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|