S.SMAN - Tréninkový deník

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 128, 129, 130  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - S.SMAN - Tréninkový deník  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> S.SMAN - Tréninkový deník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
s.sman

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁ 13.5.2011

Log lift
10x70kg
8x90kg
6x110kg
4x130kg
4x140kg
2x150kg
DY

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...moc na tento web nechodím (kvoli chytrákom čo sú tu),ale na tvoj log sa rád pozriem vždy.Máš páru a ideš si za svojim.Fakt super výkony.Si borec,nech sa ti dárí DY.
s.sman

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky DY, to mě těší a motivuje. Ať se daří i tobě.
s.sman

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.5.2011 - STRONGMAN / ČÁSLAV

První závody po roční odmlce. Umístění není podle očekávání a osmý z dvanácti závodníků je hluboko pod ambicemi se kterými jsem odjížděl. Je třeba natrénovat ještě hodně disciplín, ale doufám, že výsledky se budou na každých dalších závodech zlepšovat.

1. CAR PULL - Přitahovala se limuzína Hummer na dvacet metrů. Nic těžkého, jen je třeba to trénovat a mít lepší čas.

2. ZVEDÁNÍ JEDNORUČKY 65KG - Taky nic těžkého, jen to dostat do ruky a zvyknout si na širokou osu.

3. FARMERS WALK 2x135KG / 20M - Třetí nejlepší čas, ještě to chce zrychlit hlavně v otočce.

4. DEADLIFT 280KG - Zvedaly se fošny a váha na mrtvolu se odhadovala na 280kg. Trošku rozdíl oproti mrtvému tahu s činkou. Dělené druhé místo s osmi zdvihy.

5. KRUCIFIX - Zbytečné komentovat, snad jen poctivost se nevyplácí.

6. PNEU + ZÁTARAS - Tady jsem chtěl nabrat nějaké body, ale nevyšlo to. Ztratil jsem čas na pneu, která mi vykluzovala a zátaras jsem musel na dvaceti metrech znovu zvedat, když jsem chtěl ztrátu dohnat
.

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brutální síla - obdivuhodné !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
s.sman

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁ 27.5.2011

Bench press hlavou nahoru
20x60kg
15x90kg
10x120kg
6x140kg
4x160kg
2x180kg
1x200kg

Bicepsový zdvih
15x60kg
10x80kg
8x100kg
5x120kg

Tricepsové stahování kladky
15x40kg
12x50kg
10x60kg
7x70kg
s.sman

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NE 29.5.2011

Log lift
10x70kg
8x90kg
6x110kg
6x130kg
4x140kg
2x150kg

Tyre flip
4x450kg
6x450kg
s.sman

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SO 4.6.2011

EVROSPKÝ POHÁR - GOSTYN / POLSKO
................... 4. MÍSTO .......................

Jako vždy pěkně připravené závody, velká účast diváků a perfektní atmosféra. Na prvních dvou místech se umístily, nyní asi dva nejlepší polští závodníci Kulaga a Jarocki, třetí byl Golier. Závod byl složen v pro mě dost vyčerpávájících kombinací, zvlášť po druhé disciplíně, kdy mě boj s pneumatikou vyřídil na další dvě disciplíny. Takže další příprava se zaměří i tímto směrem, abych výrazně zlepšil fyzičku
.

První farmers walk se dvěma 160kg kuframa se celkem povedl i následné přenášení zátěže. Mohl jsem jít ještě rychleji a mít lepší čas.

I druhý Super yoke s 420kg celkem šel, ale nechápu co se stalo u pneumatiky. Tak jsem shořel jako papír a hlavně jsem se totálně vyčerpal a asi půl hodiny ležel ve stanu a snažil se vzchopit.

Další byl mrtvý tah na max a začínalo se na 300kg. Přidávalo se po dvaceti kilogramech. Zvládnul jsem 340kg.

Čtvrtou disciplínou bylo Conanovo kolo. První zkušenost a hned poučení pro příště si nenechávat bandáže na loktech.

Další kombinací bylo přehazování tří sudů přes čtyř metrovou laťku a naslednému přitahování auta. Tady pohoda, jen pro příště ještě zrychlit.

Na závěr byly Atlasovy kameny. Sice jsem nedal nejtěžší kouli, ale i tak se mi alespoň na zavěr podařilo tuto disciplínu vyhrát.

Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To čumím , super výkony !! Škoda té pneumatiky, jinak to byla paráda. Hodně štěstí do dalších soutěží.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Lukáši, tohle co se Ti stalo u gumy už se mi kdysi taky párkrát stalo. I když jsem si připadal silově docela dobře, tak jsem byl utavenej na fízu a prostě to nešlo.

Kdybys gumu dal, pomohlo by to na bednu?

I tak ale super výkon v ostatních disciplinách!
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný. Sudy se mi líbily nevíc, ikdyž to pro tebe bylo nejlehčí.
Morico

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, skvělý výkony, nejlepší tahy - parádní čísla. Fandim ti a 11.6. budu fandit v Plzni přímo na živo.
s.sman

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky kluci za reakce.
Pneu se měla otočit pětkrát, kdybych to dokončil, tak bych se možná na třetí místo dostal. Před závodem jsem ji pohodlně otočil bez kolena, ale nejspíš mě vyřídil super yoke a kdybych se s ní hned přestal trápit, možná by to zlepšilo umístění v dalších disciplínách.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezký Lukáši.
Co sem tě neviděl, tak si teda hodně poskočil dopředu. 4 místo je super, tak přeju ať vydrží forma a vyhnou se ti zranění.
Ta Čáslav mě štve, mám ji kousek od baráku, jel bych se hned podívat a zafandit :)
Někdy třeba pokecáme, Dušín mě k Vám, už jednou vytáhnul :)
s.sman

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SO 11.6.2011

EVROPSKÝ POHÁR - PLZEŇ / ČR
................. 2. MÍSTO ................

Třetího kola se zúčastnilo sedmnáct závodníků z České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska a Německa. Závody byly pěkně připravené, na disciplíny se chodilo ve dvojicích a tak vše krásně odsýpalo za skvělé divácké podpory. Mě v podstavě sedly všechny disciplíny a s umístěním jsem nadmíru spokojený.

AXLE LIFT 130KG - Zvedaní nápravy mě nedělá problémy. Sedm opakování sice není špatné, ale při této váze to chce zvládnout alespon deset.

CAR DEADLIFT - Zvedala se Fabia a reálná hmotnost mohla být tak 220kg, takže šlo spíše o vytrvalost. Ta moje mě pustila na devatenáct opakování.

TYRE FLIP 400KG - Tady přišlo první zakolísání, kdy mě hned při startu nepříjemně píchlo v koleni. Z osmi otočení jsem alespon šest vypotil

CAR PULL - Tahala se dodávka přes dva páry retardéru. Tady jsem byl na děleném druhém místě, ale mezi většinou závodníků byly určitě jen napatrné rozdíly.

ATLAS STONE - Tři kameny o váze 130, 150 a 170kg. Tuto disciplínu se mi podařilo vyhrát, takže pěkná tečka na závěr vydařených závodů.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - S.SMAN - Tréninkový deník Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 128, 129, 130  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: