...moc na tento web nechodím (kvoli chytrákom čo sú tu),ale na tvoj log sa rád pozriem vždy.Máš páru a ideš si za svojim.Fakt super výkony.Si borec,nech sa ti dárí DY.
_________________ Dorian Yates "chce to krv a odvahu"
První závody po roční odmlce. Umístění není podle očekávání a osmý z dvanácti závodníků je hluboko pod ambicemi se kterými jsem odjížděl. Je třeba natrénovat ještě hodně disciplín, ale doufám, že výsledky se budou na každých dalších závodech zlepšovat.
1. CAR PULL - Přitahovala se limuzína Hummer na dvacet metrů. Nic těžkého, jen je třeba to trénovat a mít lepší čas.
2. ZVEDÁNÍ JEDNORUČKY 65KG - Taky nic těžkého, jen to dostat do ruky a zvyknout si na širokou osu.
3. FARMERS WALK 2x135KG / 20M - Třetí nejlepší čas, ještě to chce zrychlit hlavně v otočce.
4. DEADLIFT 280KG - Zvedaly se fošny a váha na mrtvolu se odhadovala na 280kg. Trošku rozdíl oproti mrtvému tahu s činkou. Dělené druhé místo s osmi zdvihy.
5. KRUCIFIX - Zbytečné komentovat, snad jen poctivost se nevyplácí.
6. PNEU + ZÁTARAS - Tady jsem chtěl nabrat nějaké body, ale nevyšlo to. Ztratil jsem čas na pneu, která mi vykluzovala a zátaras jsem musel na dvaceti metrech znovu zvedat, když jsem chtěl ztrátu dohnat .
EVROSPKÝ POHÁR - GOSTYN / POLSKO
................... 4. MÍSTO .......................
Jako vždy pěkně připravené závody, velká účast diváků a perfektní atmosféra. Na prvních dvou místech se umístily, nyní asi dva nejlepší polští závodníci Kulaga a Jarocki, třetí byl Golier. Závod byl složen v pro mě dost vyčerpávájících kombinací, zvlášť po druhé disciplíně, kdy mě boj s pneumatikou vyřídil na další dvě disciplíny. Takže další příprava se zaměří i tímto směrem, abych výrazně zlepšil fyzičku .
První farmers walk se dvěma 160kg kuframa se celkem povedl i následné přenášení zátěže. Mohl jsem jít ještě rychleji a mít lepší čas.
I druhý Super yoke s 420kg celkem šel, ale nechápu co se stalo u pneumatiky. Tak jsem shořel jako papír a hlavně jsem se totálně vyčerpal a asi půl hodiny ležel ve stanu a snažil se vzchopit.
Další byl mrtvý tah na max a začínalo se na 300kg. Přidávalo se po dvaceti kilogramech. Zvládnul jsem 340kg.
Čtvrtou disciplínou bylo Conanovo kolo. První zkušenost a hned poučení pro příště si nenechávat bandáže na loktech.
Další kombinací bylo přehazování tří sudů přes čtyř metrovou laťku a naslednému přitahování auta. Tady pohoda, jen pro příště ještě zrychlit.
Na závěr byly Atlasovy kameny. Sice jsem nedal nejtěžší kouli, ale i tak se mi alespoň na zavěr podařilo tuto disciplínu vyhrát.
To čumím , super výkony !! Škoda té pneumatiky, jinak to byla paráda. Hodně štěstí do dalších soutěží.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Ahoj Lukáši, tohle co se Ti stalo u gumy už se mi kdysi taky párkrát stalo. I když jsem si připadal silově docela dobře, tak jsem byl utavenej na fízu a prostě to nešlo.
Čau, skvělý výkony, nejlepší tahy - parádní čísla. Fandim ti a 11.6. budu fandit v Plzni přímo na živo.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Díky kluci za reakce.
Pneu se měla otočit pětkrát, kdybych to dokončil, tak bych se možná na třetí místo dostal. Před závodem jsem ji pohodlně otočil bez kolena, ale nejspíš mě vyřídil super yoke a kdybych se s ní hned přestal trápit, možná by to zlepšilo umístění v dalších disciplínách.
Hezký Lukáši.
Co sem tě neviděl, tak si teda hodně poskočil dopředu. 4 místo je super, tak přeju ať vydrží forma a vyhnou se ti zranění.
Ta Čáslav mě štve, mám ji kousek od baráku, jel bych se hned podívat a zafandit :)
Někdy třeba pokecáme, Dušín mě k Vám, už jednou vytáhnul :)
EVROPSKÝ POHÁR - PLZEŇ / ČR
................. 2. MÍSTO ................
Třetího kola se zúčastnilo sedmnáct závodníků z České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska a Německa. Závody byly pěkně připravené, na disciplíny se chodilo ve dvojicích a tak vše krásně odsýpalo za skvělé divácké podpory. Mě v podstavě sedly všechny disciplíny a s umístěním jsem nadmíru spokojený.
AXLE LIFT 130KG - Zvedaní nápravy mě nedělá problémy. Sedm opakování sice není špatné, ale při této váze to chce zvládnout alespon deset.
CAR DEADLIFT - Zvedala se Fabia a reálná hmotnost mohla být tak 220kg, takže šlo spíše o vytrvalost. Ta moje mě pustila na devatenáct opakování.
TYRE FLIP 400KG - Tady přišlo první zakolísání, kdy mě hned při startu nepříjemně píchlo v koleni. Z osmi otočení jsem alespon šest vypotil
CAR PULL - Tahala se dodávka přes dva páry retardéru. Tady jsem byl na děleném druhém místě, ale mezi většinou závodníků byly určitě jen napatrné rozdíly.
ATLAS STONE - Tři kameny o váze 130, 150 a 170kg. Tuto disciplínu se mi podařilo vyhrát, takže pěkná tečka na závěr vydařených závodů.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru