|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po květen 23, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | ty si chuj synku. ty ty encyklopedie radši odlož a bež si zasouložit a pak se baby zeptej co udělá první po sexu a proč |
A lidi utrácejí jak blbí za kondomy, antikoncepci, morning after pilulky a ono stačí zajít na záchod
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: po květen 23, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
Boha jeho, tahle diskuze má i na zdejší poměry teda grády  !
To Mablung ... no, to co píše redis není zas až tak od věci, a souvisí to s objektivními změnami ve společnosti. Jednak odkloněním se od nějaké vyšší autority (boha), a tím i od nějakých vyšších imperativů, jednak s rozvolňováním vazeb ve společnosti (jak v případě rodiny, tak i místních komunit). Výše uvedené na jedné straně znamená osvobození se člověka jako individuality, na druhé ale přináší některé negativní jevy ... jde o to, zda tyto nezačínají převažovat, resp. jak je alespoň částečně eliminovat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: po květen 23, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | tyboo napsal: | | ty si chuj synku. ty ty encyklopedie radši odlož a bež si zasouložit a pak se baby zeptej co udělá první po sexu a proč |
A lidi utrácejí jak blbí za kondomy, antikoncepci, morning after pilulky a ono stačí zajít na záchod |
ježiš ale já mluvím o tom, že jedno naprcaní ještě neznamená, že dotyčná bude mít děcko
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po květen 23, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | Gohan napsal: | | tyboo napsal: | | ty si chuj synku. ty ty encyklopedie radši odlož a bež si zasouložit a pak se baby zeptej co udělá první po sexu a proč |
A lidi utrácejí jak blbí za kondomy, antikoncepci, morning after pilulky a ono stačí zajít na záchod |
ježiš ale já mluvím o tom, že jedno naprcaní ještě neznamená, že dotyčná bude mít děcko |
Protože si zajde na záchod, vykoná malou potřebu a je očištěna
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po květen 23, 2011 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | ...Jeskyní malby ve Font de Gaume v údolí Dordogne naopak vypráví o totální zkaženosti mládeže, že místo aby ženu podle starých zvyku praštili kyjem a odtáhli do křoví, tak jí trhají nějaké rostliny. Které se ani nedají jíst ... |
aspoň, že si rozumíme :)
Gohan : ty si blazen chlape z tebe ma asi hodně lidí kolem tebe nervy co ?:P pokud si teda stejnej jak tady na foru,)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | ygg napsal: |
A to si jako stěžuješ, že ji někdo nahlásil? Osobně bych dal tomu důchodci minimálně flašku .... |
Taky marně pátráš po nějakym respektu, slušnosti a úctě k cizímu majetku? | A tak zase mám ze sebe aspoň radost .... ani jedno sprosté slovo ! A že mne jich napadla spooooousta, a většina velmi expresivních | Do mně se takhle na parkovišti "opřelo" ožralé taxikářské hovado a kdyby to sousedka neviděla, platím to z vlastní kapsy - škoda cca 80 000,- ...
BTW Na úřadě, při vyšetřování přestupku, si na mně ještě otvíral hubu, i když to předtím na policajtech přiznal. Někteří lidi jsou prasata...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:39 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Merrao napsal: | Koukam, že dnes se tu řeší samé slušnosti.
Poslední posty o "nabořené" kamarádce a teď to auto, jen ukazují jaká je dnes slušná lidská společnosti.
Btw.
blazen:
Nikdo ho nenutí to číst, ale nikdo mu nezakazuje říct inteligentní názor. | Nic proti, ale ta holka si za to může kapku sama. Hormonální antikoncepce už by měla být docela i samozřejmostí. Chlap podobnou možnost nemá.
Ale to nic nemění na tom že je vrchol demence od obou spoléhat se na to že to chlapec včas vytáhne ...
p.s. Průser nastane, když pak dětičky zjistí že ani hormonální antikoncepce není 100% | Mablungu, ty jsi opravdu hlupák...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | tyboo dostava cenu za amaterskeho gynekologa roku. |
Taky se mi zdá, že demence je tady asi nakažlivá...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
To mirio .... tak ještě že tak. Sice to i tak stojí čas a nervy, ale aspoň ne ty prachy. Lidi jsou bohužel až moc často neskutečná hovada. A co se týče gynekologcko - sexuálního problému:-))), tak Mablung má pravdu napůl ... holka si za to fakt může sama, ale ne kvůli antikoncepci, ale kvůli tomu, že si má sakra rozmyslet co, jak a s kým. Tentokrát si to evidentně rozmyslela hodně blbě .... všechno. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 24, 2011 9:00 am Předmět: |
|
|
Jo, ale stejně to byly zbytečné nervy...
Nemůžu souhlasit, že si za to ta holka může sama. Zodpovědnější asi být mohla. Ale jsou to děcka, a Alkapone asi bude pěkný blb, soudě z jeho vyjadřování tady, takže její největší chyba byla v tom, že si s ním vůbec něco začla.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 24, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
To jsou bohužel vždycky, to je marný a vždy to nasere.
To o té zodpovědnosti jsem měl na mysli ... navíc mám pocit, že v tomto konkrétním případě to "začít si", a to další, asi časově poněkud splývalo  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 24, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Mablungu, ty jsi opravdu hlupák... |
Já neříkám že to je jen její chyba. Pitomci jsou oba dva. Jen říkám že má větší možnosti jak podobnému nadělení zabránit.
| tyboo napsal: |
ježiš ale já mluvím o tom, že jedno naprcaní ještě neznamená, že dotyčná bude mít děcko |
Doktorka říkala kámošce že bude mít děcko jen zázrakem. Má nějak divně vedené vejcovody či co. No, tak když jí to nějak nevyšlo, tak na jeden jediný týden vynechala antikoncepci.
Njn, zázraky se dějí
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|