|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:00 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
5.4.
rano
bezecka casovka na 3000M
obed
vyklus na 7000m cca 40min
odpoledne
kolo cca 60min _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 1:34 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
5.5.
rano
shyby 5x11
posilka
drepy 5x50, 60, 70, 80, 90, 105
DL 6x50,60 4x70,80 2x90,100,110, 125
bench 3x20x60
bricho 2x55
shyby 8x11
doma
shyby 2x11 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 09, 2011 7:18 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
9.5.
rano
Shyby 5x11
posilka
premisteni 5x3x75
bench nahoru 3x12x60
kliky na bradlech 3x20xBW
sedylehy 2x60
shyby 5x11
doma vecer
shyby 5x11 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 10, 2011 4:23 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
10.6.
beh vyklus
10km cca 52min
odpoledne jsem chtel kolo, al enebyla nalada _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 11, 2011 6:21 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
11.5.
rano
shyby 7x11
obed
shyby 6x11
posilka
tlaky JČ 3x15x32
bricho 2x60
shyby 5x11
doma
kliky 2x30
shyby 3x11 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:30 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
13.5.
rano
shyby 5x12
beh 5km 40min (dneska nebyl v planu tak jenom lehce abych se nezpotil  )
dopoledne
shyby 3x12
obed
drep 5x50, 60, 70, 80, 90, 100, 11O (ta posledni pekne drhla  )
DL 6x50, 60 4x70, 80 2x90, 100, 110 1x120 2x13O
bench 3x20x60
shyby 6x12
bricho 2x60
odpoledne
schody sily 8x4 patrax4 tvarnice
vecer
padnul jsem a usnul jako dudek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 7:51 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
20.5.
jenom lehce
shyby 12x12 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 21, 2011 6:37 pm Předmět: Re: FORMA |
|
|
21.5.
drep 5x 50, 60, 70, 80, 90, 100 3x110
DL 6x50, 60 4x 70, 80 2x90, 100, 110 1x120 0x130
bench 3x16x60
shyby 5x12
bricho 1x _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 24, 2011 4:21 am Předmět: Proč jde výkon dolů? |
|
|
23.5.
premisteni+vyraz 2x3x50 3x60 1x75 1x80
sikme tlaky 2x15x60
kliky na bradlech 2x20
bench 2x16x60
bricho 2x60
shyby 6x13
suma sumarum do souteze 4 tydny
shybu udelam v serii vic, ale neni power na vic serii
bench je tragickej a porad se zhorsuje
bricho stagnuje a myslim ze pres 60 se nedostanu
dal jsem si tyden oraz a na shyby to pomohlo ale bench porad pada
co s tim? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út květen 24, 2011 6:30 am Předmět: Re: Proč jde výkon dolů? |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
shybu udelam v serii vic, ale neni power na vic serii
... |
Necetl jsem co tam mas predtim, nedietis nahodou ? Svedl bych to totiz na mensi mnozstvi glykogenu ve svalech (pokud to je jinak zas me neukamenujte nejsem odbornik ). Taky jsem mel v diete energii na 2 poradne serie misto 4-5.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ocelák
|
Zaslal: út květen 24, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
Čau, zkusím Ti něco poradit. Všiml jsem si, že v každém treninku kde cvičíš benč, jedeš 12-20opakování, tzn zapojuješ hlavně červená vlákna a zlepšuješ vytrvalost. Ty potřebuješ ale silovou vytrvalost, a ta se mnohem lépe zlepšuje zvýšením váhy a zkrácením pauz. Osvědčilo se mi vzít si stopky, dát na činku 70kg, a každou započatou půlminutu udělat 5 opakování. Tzn pauza mezi serii bude 10-15s a při desáté serii toho budeš mít dost. Tohle mi nejlépe zlepšilo výkonost jak na benči tak na sedlezích. A obecně, silová vytrvalost se nejlíp zlešuje tak, že skrátíš pauzy mezi seriema na minumum a děláš 4-10opak. Být Tebou bych ted 3týdny jel s těžšíma váhama a minimálníma pauzama, 4týden si dal lehčí ( ne uplne volný, jen lehčí). To samé u břicha, zkus dělat serie třeba po 20opak, a pauzy 10s . Hlavně ted moc necvič maximálky ( myslím maxka v počtu opakování).
Hezký článek tady: http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=202&highlight=silov%E1+vytrvalost
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 24, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Ocelák napsal: | Čau, zkusím Ti něco poradit. Všiml jsem si, že v každém treninku kde cvičíš benč, jedeš 12-20opakování, tzn zapojuješ hlavně červená vlákna a zlepšuješ vytrvalost. Ty potřebuješ ale silovou vytrvalost, a ta se mnohem lépe zlepšuje zvýšením váhy a zkrácením pauz. Osvědčilo se mi vzít si stopky, dát na činku 70kg, a každou započatou půlminutu udělat 5 opakování. Tzn pauza mezi serii bude 10-15s a při desáté serii toho budeš mít dost. Tohle mi nejlépe zlepšilo výkonost jak na benči tak na sedlezích. A obecně, silová vytrvalost se nejlíp zlešuje tak, že skrátíš pauzy mezi seriema na minumum a děláš 4-10opak. Být Tebou bych ted 3týdny jel s těžšíma váhama a minimálníma pauzama, 4týden si dal lehčí ( ne uplne volný, jen lehčí). To samé u břicha, zkus dělat serie třeba po 20opak, a pauzy 10s . Hlavně ted moc necvič maximálky ( myslím maxka v počtu opakování).
Hezký článek tady: http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=202&highlight=silov%E1+vytrvalost |
dik moc, hned zitra prubnu
to seva:jj lehce dietim, rikal jsem si, ze kdyz budu vazit min, nebudu muset toliko zvedat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 24, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Ocelák, dovolil bych si nesouhlasit s počtem opakování u sil. vytrvalosti. Sám si postoval odkaz na článek, kde je o tom napsaného dost. I tam uvádějí, že počet opakování by měl být kolem 1-4, ne 4-10. Je potřeba zvýšit váhy, snížit počet opakování, zvýšit objem a rapidně zkrátit pauzy.
A nebo jestli si to myslel nějak jinak, tak to prosím napiš, možná jsem tě špatně pochopil  .
Frozz _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ocelák
|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Ocelák, dovolil bych si nesouhlasit s počtem opakování u sil. vytrvalosti. Sám si postoval odkaz na článek, kde je o tom napsaného dost. I tam uvádějí, že počet opakování by měl být kolem 1-4, ne 4-10. Je potřeba zvýšit váhy, snížit počet opakování, zvýšit objem a rapidně zkrátit pauzy.
A nebo jestli si to myslel nějak jinak, tak to prosím napiš, možná jsem tě špatně pochopil .
Frozz |
Myslel jsem to jak jsem to napsal. Máš pravdu, v tom článku to je jak říkáš Ty. Mě se nejvíc osvědčilo 4-6opakování, proto jsem mu poradil trochu více opakování. Když jsem zkoušel 2-3opak a těžké váhy, regenerace byla horší a i výkonost šla nahoru pomaleji. Možná to je z toho že nejsem na takový váhy zvyklý, nevím. A máš pravdu a dík za upozornění, pro většinu bude asi nejučinější ten rozsah opakování 1-4. At sám zkusí kolik opakování mu vyhovuje a uvidí. Může to cyklovat..možností je hodně :-)
Jinak Petere, moc to stou dietou nepřežen, nebudem na Tebe čekat do večeře než doshybuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 24, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Ocelák napsal: | | Frozz. napsal: | Ocelák, dovolil bych si nesouhlasit s počtem opakování u sil. vytrvalosti. Sám si postoval odkaz na článek, kde je o tom napsaného dost. I tam uvádějí, že počet opakování by měl být kolem 1-4, ne 4-10. Je potřeba zvýšit váhy, snížit počet opakování, zvýšit objem a rapidně zkrátit pauzy.
A nebo jestli si to myslel nějak jinak, tak to prosím napiš, možná jsem tě špatně pochopil .
Frozz |
Myslel jsem to jak jsem to napsal. Máš pravdu, v tom článku to je jak říkáš Ty. Mě se nejvíc osvědčilo 4-6opakování, proto jsem mu poradil trochu více opakování. Když jsem zkoušel 2-3opak a těžké váhy, regenerace byla horší a i výkonost šla nahoru pomaleji. Možná to je z toho že nejsem na takový váhy zvyklý, nevím. A máš pravdu a dík za upozornění, pro většinu bude asi nejučinější ten rozsah opakování 1-4. At sám zkusí kolik opakování mu vyhovuje a uvidí. Může to cyklovat..možností je hodně :-)
Jinak Petere, moc to stou dietou nepřežen, nebudem na Tebe čekat do večeře než doshybuješ |
zitra to zkusim po peti a uvidim
neboj, vic nez patnact nedam ani kdybych se rozkrajel _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|