FORMA - Total 500

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 363, 364, 365  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FORMA - Total 500  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FORMA - Total 500
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:00 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

5.4.

rano
bezecka casovka na 3000M

obed
vyklus na 7000m cca 40min

odpoledne
kolo cca 60min
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 1:34 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

5.5.

rano
shyby 5x11

posilka
drepy 5x50, 60, 70, 80, 90, 105
DL 6x50,60 4x70,80 2x90,100,110, 125
bench 3x20x60
bricho 2x55
shyby 8x11

doma
shyby 2x11
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2011 7:18 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

9.5.

rano
Shyby 5x11

posilka
premisteni 5x3x75
bench nahoru 3x12x60
kliky na bradlech 3x20xBW
sedylehy 2x60
shyby 5x11

doma vecer
shyby 5x11
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 4:23 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

10.6.

beh vyklus
10km cca 52min

odpoledne jsem chtel kolo, al enebyla nalada
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 6:21 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

11.5.

rano
shyby 7x11

obed
shyby 6x11

posilka
tlaky JČ 3x15x32
bricho 2x60
shyby 5x11

doma
kliky 2x30
shyby 3x11
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2011 6:30 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

13.5.

rano
shyby 5x12
beh 5km 40min (dneska nebyl v planu tak jenom lehce abych se nezpotil )

dopoledne
shyby 3x12

obed
drep 5x50, 60, 70, 80, 90, 100, 11O (ta posledni pekne drhla )
DL 6x50, 60 4x70, 80 2x90, 100, 110 1x120 2x13O
bench 3x20x60
shyby 6x12
bricho 2x60

odpoledne
schody sily 8x4 patrax4 tvarnice

vecer
padnul jsem a usnul jako dudek
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2011 7:51 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

20.5.

jenom lehce
shyby 12x12
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2011 6:37 pm    Předmět: Re: FORMA Odpovědět s citátem

21.5.

drep 5x 50, 60, 70, 80, 90, 100 3x110
DL 6x50, 60 4x 70, 80 2x90, 100, 110 1x120 0x130
bench 3x16x60
shyby 5x12
bricho 1x
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 4:21 am    Předmět: Proč jde výkon dolů? Odpovědět s citátem

23.5.

premisteni+vyraz 2x3x50 3x60 1x75 1x80
sikme tlaky 2x15x60
kliky na bradlech 2x20
bench 2x16x60
bricho 2x60
shyby 6x13

suma sumarum do souteze 4 tydny
shybu udelam v serii vic, ale neni power na vic serii
bench je tragickej a porad se zhorsuje
bricho stagnuje a myslim ze pres 60 se nedostanu
dal jsem si tyden oraz a na shyby to pomohlo ale bench porad pada
co s tim?
Seva98

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 6:30 am    Předmět: Re: Proč jde výkon dolů? Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

shybu udelam v serii vic, ale neni power na vic serii
...

Necetl jsem co tam mas predtim, nedietis nahodou ? Svedl bych to totiz na mensi mnozstvi glykogenu ve svalech (pokud to je jinak zas me neukamenujte nejsem odbornik ). Taky jsem mel v diete energii na 2 poradne serie misto 4-5.

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ocelák

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, zkusím Ti něco poradit. Všiml jsem si, že v každém treninku kde cvičíš benč, jedeš 12-20opakování, tzn zapojuješ hlavně červená vlákna a zlepšuješ vytrvalost. Ty potřebuješ ale silovou vytrvalost, a ta se mnohem lépe zlepšuje zvýšením váhy a zkrácením pauz. Osvědčilo se mi vzít si stopky, dát na činku 70kg, a každou započatou půlminutu udělat 5 opakování. Tzn pauza mezi serii bude 10-15s a při desáté serii toho budeš mít dost. Tohle mi nejlépe zlepšilo výkonost jak na benči tak na sedlezích. A obecně, silová vytrvalost se nejlíp zlešuje tak, že skrátíš pauzy mezi seriema na minumum a děláš 4-10opak. Být Tebou bych ted 3týdny jel s těžšíma váhama a minimálníma pauzama, 4týden si dal lehčí ( ne uplne volný, jen lehčí). To samé u břicha, zkus dělat serie třeba po 20opak, a pauzy 10s . Hlavně ted moc necvič maximálky ( myslím maxka v počtu opakování).

Hezký článek tady: http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=202&highlight=silov%E1+vytrvalost
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ocelák napsal:
Čau, zkusím Ti něco poradit. Všiml jsem si, že v každém treninku kde cvičíš benč, jedeš 12-20opakování, tzn zapojuješ hlavně červená vlákna a zlepšuješ vytrvalost. Ty potřebuješ ale silovou vytrvalost, a ta se mnohem lépe zlepšuje zvýšením váhy a zkrácením pauz. Osvědčilo se mi vzít si stopky, dát na činku 70kg, a každou započatou půlminutu udělat 5 opakování. Tzn pauza mezi serii bude 10-15s a při desáté serii toho budeš mít dost. Tohle mi nejlépe zlepšilo výkonost jak na benči tak na sedlezích. A obecně, silová vytrvalost se nejlíp zlešuje tak, že skrátíš pauzy mezi seriema na minumum a děláš 4-10opak. Být Tebou bych ted 3týdny jel s těžšíma váhama a minimálníma pauzama, 4týden si dal lehčí ( ne uplne volný, jen lehčí). To samé u břicha, zkus dělat serie třeba po 20opak, a pauzy 10s . Hlavně ted moc necvič maximálky ( myslím maxka v počtu opakování).

Hezký článek tady: http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=202&highlight=silov%E1+vytrvalost

dik moc, hned zitra prubnu
to seva:jj lehce dietim, rikal jsem si, ze kdyz budu vazit min, nebudu muset toliko zvedat
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ocelák, dovolil bych si nesouhlasit s počtem opakování u sil. vytrvalosti. Sám si postoval odkaz na článek, kde je o tom napsaného dost. I tam uvádějí, že počet opakování by měl být kolem 1-4, ne 4-10. Je potřeba zvýšit váhy, snížit počet opakování, zvýšit objem a rapidně zkrátit pauzy.
A nebo jestli si to myslel nějak jinak, tak to prosím napiš, možná jsem tě špatně pochopil .
Frozz
Ocelák

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ocelák, dovolil bych si nesouhlasit s počtem opakování u sil. vytrvalosti. Sám si postoval odkaz na článek, kde je o tom napsaného dost. I tam uvádějí, že počet opakování by měl být kolem 1-4, ne 4-10. Je potřeba zvýšit váhy, snížit počet opakování, zvýšit objem a rapidně zkrátit pauzy.
A nebo jestli si to myslel nějak jinak, tak to prosím napiš, možná jsem tě špatně pochopil .
Frozz

Myslel jsem to jak jsem to napsal. Máš pravdu, v tom článku to je jak říkáš Ty. Mě se nejvíc osvědčilo 4-6opakování, proto jsem mu poradil trochu více opakování. Když jsem zkoušel 2-3opak a těžké váhy, regenerace byla horší a i výkonost šla nahoru pomaleji. Možná to je z toho že nejsem na takový váhy zvyklý, nevím. A máš pravdu a dík za upozornění, pro většinu bude asi nejučinější ten rozsah opakování 1-4. At sám zkusí kolik opakování mu vyhovuje a uvidí. Může to cyklovat..možností je hodně :-)

Jinak Petere, moc to stou dietou nepřežen, nebudem na Tebe čekat do večeře než doshybuješ
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ocelák napsal:
Frozz. napsal:
Frozz

Myslel jsem to jak jsem to napsal. Máš pravdu, v tom článku to je jak říkáš Ty. Mě se nejvíc osvědčilo 4-6opakování, proto jsem mu poradil trochu více opakování. Když jsem zkoušel 2-3opak a těžké váhy, regenerace byla horší a i výkonost šla nahoru pomaleji. Možná to je z toho že nejsem na takový váhy zvyklý, nevím. A máš pravdu a dík za upozornění, pro většinu bude asi nejučinější ten rozsah opakování 1-4. At sám zkusí kolik opakování mu vyhovuje a uvidí. Může to cyklovat..možností je hodně :-)

Jinak Petere, moc to stou dietou nepřežen, nebudem na Tebe čekat do večeře než doshybuješ

zitra to zkusim po peti a uvidim
neboj, vic nez patnact nedam ani kdybych se rozkrajel

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FORMA - Total 500 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 363, 364, 365  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: