Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

On si to stejne spletl ´´´´ dal ji jen pusu a rodice mu doma nerekli jak se veci maji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase parání vedro a mě čekaj nohy.
CIZO

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Dokud nemusíš přímo na slunci běhat s hromadou železa, tahat kamion, nebo převracet půltunovou pneumatiku, tak moc není na co si stěžovat

Derek Poundstone
MAST3R

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
MAST3R napsal:

Dokud nemusíš přímo na slunci běhat s hromadou železa, tahat kamion, nebo převracet půltunovou pneumatiku, tak moc není na co si stěžovat

Mě stačí tohle, na trénink nohou trpim, vždycky mi je "blivno".

Navíc klimatizace je ve fitku nic moc a ty jejich otevřené dveře od vchodu moc nepomáhaj - maximálně to budu mít blíže až půjdu blejt...
Grimley

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
CIZOPASNIK napsal:
MAST3R napsal:

Mě stačí tohle, na trénink nohou trpim, vždycky mi je "blivno".

Navíc klimatizace je ve fitku nic moc a ty jejich otevřené dveře od vchodu moc nepomáhaj - maximálně to budu mít blíže až půjdu blejt...

A to já jdu za půl hodinky dělak zápočet z těláku - Cooperův test, sedlehy na minutu, kliky na půl minuty a překážková dráha ... všechno na stadionu na sluníčku
blazen

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žádná posilka u nás ve městě nemá klimu... a někdy tam obsluha nestrpí ani otevřený okna, takže taky nic moc..
Vladik

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s klimou je to v lete fajne..ale obsluha ji musi umet pouzivat..jinak je to o zdravi...a pak venku dostanej taaakovyho facana..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
tyboo

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
s klimou je to v lete fajne..ale obsluha ji musi umet pouzivat..jinak je to o zdravi...a pak venku dostanej taaakovyho facana..

jo to mi povídej. kdysi sem dřepoval u stěny zády ke klimatizaci a krásně sem si tím nachladil ledviny
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je skoda, tesil sem se na Illese v Brne a vono tohle...

Igor Illés - prohlášení

"Jarná sezóna pre mňa ledva začala a už som s ňou musel skončiť. Hlavnou príčinou je zdravotný problém, s ktorým sa potýkam od začiatku prípravy ( diéty 15 týždňov dozadu ). V dôsledku nedostatku opatrnosti a zabezpečenie seba samého pri tréningu som si spôsobil pri cvičení spodnej časti tela, konkrétne to bolo pri precvičovaní Drepov ( mal som naložených 300kg ), kde som vypotil ťažkých 8opakovaní, som si nezabezpečil prioritu a to stabilizáciu brušnej steny. Spôsobil som si prietrž, ktorá bola ale v tej dobe minimálna, a odborník mi povedal, že s tým kľudne môžem cvičiť naplno.

Ja som ho poslúchol, do tréningu a prípravy som dal maximum, úsilia, námahy, času a nemalé množstvo financií, ktoré prišlo navnivoč. Je mi to lúto, pretože tento rok sa mi zadarilo, a mám možnosť začať spoluprácu s týmom Sportplanet, ktorý netvorí mnoho kulturistov a Fitnessiek, to svedčí o tom, že výberu reprezentantov prikladajú veľkú pozornosť a nevyberajú si kohokoľvek. Preto dúfam, že aj napriek problému, korý maám, začneme spoluprácu a spoočne sa prirpavíme na súťažnú sezónu 2012 ( s kvalitnou objemovkou plánujem začať už čoskoro ).

Príchod na Prvú súťaž tohoto roku WBPF Rakúsky medzinárodný Šampionát

Na šampionát som cestoval sám, po príchode, všetko prebiehalo ako malo.Dorazil som skôr, bolo 12:00 a mal som čas sa zložiť a natrieť si druhú vrstvu Jan Tana Ultra Colour 1. Neskôr som si lahol a keď som sa šiel postaviť som ucítil silnú bolesť v podbrušnej oblasti, neveril som čo sa stalo, ale Prietrž aký som mal minimálnu mi vystúpila von a nakoniec mi praskla, musel som urýchlene vyhladať Lekarsku pomoc. Prietrž mi narezali, obsah vytiahli, a vnutro spevnili.

Momentalne sa citim dobre, však otazka, Jarná sezóna pre mňa skončila. Som zdecimovaný, smutný a zároveň psychicky nevysporiadany zo všetkým čo sa vlastne udialo. Jemi to ľúto. Vrazil som do prírpavy maximum.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8x300kg dřep? wet dreams :)

Derek Poundstone
Petey

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
8x300kg dřep? wet dreams :)

tiez pozeram ze mi tam nieco nesedi
mysH

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
.. precvičovaní Drepov ( mal som naložených 300kg ), kde som vypotil ťažkých 8opakovaní

aha
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vysvetlit si to viem len tak, ze "legpress" po Madarsky bude asi "drep"
CIZO

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale abych nevypadal jako zlej cynik, tak samozřejmě ta pokažená příprava je mi líto. Je jasný, že když tomu člověk obětuje tolik energie, tak ho taková věc pěkně psychicky rozloží.

Derek Poundstone
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pribarvuje si to pekne, to je jasny, ale tohle by mohlo platit, ovsem az na ten biceps 50cm to urcite nema

Výška: 174cm

Súťažná váha: 91-92kg

Mimosúťažná váha: 100-103kg

Súťažné miery

Obvod hrudníka: 127cm

Obvod bicepsu: 50cm

Pás: 74cm

Výkony

Bench-press: 150kg (10-12 opakovaní)

Drepy: 260kg (3-5 opakovaní)

Mŕtvy ťah: 220kg (1-3 opakovania)

Tlaky na ramená v drepovacom stojane: 100kg (4-6 opakovaní)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 348, 349, 350 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: