|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 8:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
Týýýýýýýýýýý vole, dneska se fakt daří ... ony už jsou dva Apríly
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=701559
""Některé mé písně jsou natolik oblíbené, že se o nich dá říci, že téměř zlidověly. Tím spíše jsem přesvědčena o tom, že se moje tvorba dá zařadit k národnímu kulturnímu bohatství, na jehož využívání se má Český rozhlas podílet," píše zpěvačka ve stížnosti adresované Radě Českého rozhlasu." _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Tywole ten cajt má dost Jak něco takovýho může udělat psychotesty, to by mě zajímalo |
Nic proti, ale kdyby si fízlové nechali tohle líbit od kdejakýho buzeranta, tak by brzy ztratili veškerou zbývající autoritu. To co přehnal byl úder (a ten si vodsere), ale ve zbytku hovoru prostě byl na úrovni těch idiotů kteří mu odporovali.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mablung napsal: | | Wojtkingson napsal: | Tywole ten cajt má dost Jak něco takovýho může udělat psychotesty, to by mě zajímalo |
Nic proti, ale kdyby si fízlové nechali tohle líbit od kdejakýho buzeranta, tak by brzy ztratili veškerou zbývající autoritu. To co přehnal byl úder (a ten si vodsere), ale ve zbytku hovoru prostě byl na úrovni těch idiotů kteří mu odporovali. |
To je jasný, ale jakým stylem je usměrňovat... tohle bylo fakt zábavný... |
Já tam žádnou pěst neviděl, akorát jsem tam viděl jak se ten buzík po tom telefonu sápal, tak jestli dostal ránu když ho odstrkoval, tak si za to může sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: |
Tak co se tyce kulturni pamatky, na to uz by vek mela |
Já bych šel dál, ona je přímo poklad...a ten je třeba někde zakopat, aby ho nikdo nenašel
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
Na druhou stranu, s timhle platem by uz existovala realna sance, ze se do poliitky zacnou hnat lidi, kteri v soucasnosti davaji prednost soukromemu sektoru, protoze proste lip plati _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Týýýýýýýýýýý vole, dneska se fakt daří ... ony už jsou dva Apríly
""Některé mé písně jsou natolik oblíbené, že se o nich dá říci, že téměř zlidověly. Tím spíše jsem přesvědčena o tom, že se moje tvorba dá zařadit k národnímu kulturnímu bohatství, na jehož využívání se má Český rozhlas podílet," píše zpěvačka ve stížnosti adresované Radě Českého rozhlasu." | Četl jsem si to v Hospodářských novinách na záchodě a málem jsem spadl z mísy. Na druhou stranu se mi potom dobře sralo...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Týýýýýýýýýýý vole, dneska se fakt daří ... ony už jsou dva Apríly
""Některé mé písně jsou natolik oblíbené, že se o nich dá říci, že téměř zlidověly. Tím spíše jsem přesvědčena o tom, že se moje tvorba dá zařadit k národnímu kulturnímu bohatství, na jehož využívání se má Český rozhlas podílet," píše zpěvačka ve stížnosti adresované Radě Českého rozhlasu." |
jj, taky na to koukam http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-51941910-jidndrich-sidlo-malovany-dzbanku
Domníváme se, že by tím správným kompromisem mohl být pravidelný speciální pořad, v němž by se vedle Heleny Vondráčkové objevovala i další neprávem opomíjená jména ze zlatého fondu československé pop-music, například Pavel Liška, Bobina Ulrychová či sourozenci Hečkovci. Předobrazem takového formátu by se mohla stát někdejší populární hitparáda z počátků pražského Radia 1. Jmenovala se Strašidelný zámek.
komunisticka kun.., at tahne. kdy uz tihle dinosauri vymrou?? bozskej Kaja taky kolem sebe kope co to da. nejdrive si vydrzuje prostitutku z ktere udela manzelku. pak ukaze svetu ze mu jeste stoji, kdyz mu jeho "manzelka" porodi (asi) jeho dite. pak ukazuje prostrednicek do kamery, aby to celej narod videl, jakej je borec a ted se vrhne na reklamu, .... a ja pak musim 76ti letemu chlapovy vysvetlovat, proc jeste Kaja muze mit deti a on uz ne ...
zrovna kuli lidem jako je p. Vondrackova neposloucham 30 let radio a odmitam za nej platit poplatky.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
230K ma kazdy druhy poslanec uz dnes ... akorat (drive) v nezdanitelnych nahradach a pod.. navrh na normalni platy tu byl jiz drive, castka byla tusim podobna. pokud ses prekvapen, ze poslanci nechodi do prace za tech ofiko cca 65000 mesicne, tak si asi poslednich 15let nevidel zadne zpravodajstvi ...
ja budu jen rad kdyz konecne bude videt za kolik ti panove chodi/nechodi do prace.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
http://www.novinky.cz/domaci/234561-svrhli-jsme-komunismus-ted-je-na-rade-korupcni-rezim-vyzyva-nova-iniciativa.html
Manifest sdružení má nyní dvě stě signatářů. Mezi nimi jsou politolog Jiří Pehe, bývalí politici Unie svobody Jan Ruml, Hana Marvanová či Václav Krása , režiséři Fero Fenič, Olga Sommerová, Břetislav Rychlík a Helena Třeštíková, herci Táňa Fischerová, Tomáš Hanák či Jan Kraus, filozof Erazim Kohák, teolog Tomáš Halík, výtvarník Jiří David, písničkáři Jan Burian a Jaroslav Hutka, bývalá šéfka Akademie věd Helena Illnerová nebo romský aktivista Karel Holomek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|