Tak :) ... moudrák dneska pěkně potrápil, v šest jsem si bral Ibáč a od tý doby paráda, jako by nebyl (ťuk ťuk na dřevo) ... potom jsem se v zápalu vzteku přejedl ... no dobře, prostě jsem dostal záchvat obžerství :D
Od příštího týdne nové cíle :
Cooperův test : 3100m
100m plavání : 1:35
Kliky za 30s : 35+
Sedlehy 1 minuta : 59+
Shyby: 16
+ zůstává 1/2 marathon 19.6. v Olomouci čas: do 1:45:00
Čas: 8:02
Vzdálenost: 2 km
Avg HR: 151
Avg Speed: 15 km/h
Tak jsem byl od víkendu, kdy mě kurevsky potrápil moudrák, poprvý něco dělat a hned s prvním krokem mi z tý dásně u moudráku začla týct krev, takže jsem dnešních 10 kiláčku dal trochu svižnějši a smrsknul je na 2 kiláčky :D ... k tomu neustálý odplivování krve, musel jsem vypadat děsně hardcore
No, ještě jsi se u toho měl tvářit nebezpečně a běhat mezi lidmi přes náměstí.
To by asi koukali, že pliveš krev, vypadáš jako vrah a ještě běháš dokola :D
Nicméně trenérce kamarádky se stalo (stará škola v atletice), že běžela, chtěla "smrknout" do vzduchu a rupla jí žilka a už to valilo, za chvíli vypadala jak zombie :D
Promiň za "ot" :D
No, ještě jsi se u toho měl tvářit nebezpečně a běhat mezi lidmi přes náměstí.
To by asi koukali, že pliveš krev, vypadáš jako vrah a ještě běháš dokola :D
Nicméně trenérce kamarádky se stalo (stará škola v atletice), že běžela, chtěla "smrknout" do vzduchu a rupla jí žilka a už to valilo, za chvíli vypadala jak zombie :D
Promiň za "ot" :D
To se mi stávalo běžně na hokejbalu, byl jsem golman, takže pak jsem pod sebou měl pěknou loužičku :D ... ale štve mě ten zub, nemůžu chodit plavat ted :/ ... btw proč nechodíš plavat ?:) ...
No, jak to říct.
Místní rybníky jsou městské - z toho plyne, že je tam více chemikálií apod. než vody :D
Plavat s mrtvými rybami by se mi vážně nechtělo :D To už mi jsou příjemnější sinice :)))
No a městský bazén stojí na hodinu 60,- Po-Pá a soboty neděle 70,-.
A on je to docela výdaj,...Protože oni si do té hodiny podvodníci počítají i převlečení (oboje). Takže z toho máš 45 minut.
Samozřejmě potom hodina a půl není 1,5x základní cena...to už se vyplatí.
Určitě plánuju párkrát do měsíce zajít.
Vím, že plavání je záhul (vždy jsem přišla z bazénu a mohla jsem jít spát).
No, jak to říct.
Místní rybníky jsou městské - z toho plyne, že je tam více chemikálií apod. než vody :D
Plavat s mrtvými rybami by se mi vážně nechtělo :D To už mi jsou příjemnější sinice :)))
No a městský bazén stojí na hodinu 60,- Po-Pá a soboty neděle 70,-.
A on je to docela výdaj,...Protože oni si do té hodiny podvodníci počítají i převlečení (oboje). Takže z toho máš 45 minut.
Samozřejmě potom hodina a půl není 1,5x základní cena...to už se vyplatí.
Určitě plánuju párkrát do měsíce zajít.
Vím, že plavání je záhul (vždy jsem přišla z bazénu a mohla jsem jít spát).
aha, no já chodím tady v brně a naštěstí to maj za 65 na jak dlouho člověk chce :) jinak plavčo je mazec no :) navíc to dobře i zrelaxuje tělo ... doporučuju
Čau měl bych na tebe jako na běžce otázku:
Taky chodím běhat většinou tak hodinové tréninky-kolem 12-15 km a pokud jdu běhat dopoledne dávám ráno snídani (klasika většinou vločky, mléko, ořechy apod.) a za 2,5 hodinky můžu bez problémů vyběhnout. Problém je, pokud jdu běhat odpoledne (ať už po obědě nebo odpolední svačině). Někdy se stane, že si dám oběd (např. kuřecí s rýží takže relativně dobře stravitelný) počkám 3 hodiny, ale i tak mám při běhu pocit plného břicha a prostě se mě neběží tak lehce jako dopoledne.
A proto jsem se tě chtěl zeptat co si dáváš jako poslední jídlo před běháním pokud jdeš až odpoledne a jak dlouhou asi pauzu máš mezi jídlem a začátkem tréninku?
Dík za info.
Čau měl bych na tebe jako na běžce otázku:
Taky chodím běhat většinou tak hodinové tréninky-kolem 12-15 km a pokud jdu běhat dopoledne dávám ráno snídani (klasika většinou vločky, mléko, ořechy apod.) a za 2,5 hodinky můžu bez problémů vyběhnout. Problém je, pokud jdu běhat odpoledne (ať už po obědě nebo odpolední svačině). Někdy se stane, že si dám oběd (např. kuřecí s rýží takže relativně dobře stravitelný) počkám 3 hodiny, ale i tak mám při běhu pocit plného břicha a prostě se mě neběží tak lehce jako dopoledne.
A proto jsem se tě chtěl zeptat co si dáváš jako poslední jídlo před běháním pokud jdeš až odpoledne a jak dlouhou asi pauzu máš mezi jídlem a začátkem tréninku?
Dík za info.
Asi to bude hodně individuální, obecně se doporučujou ty tři hodiny po větším jídle no.... když jdu odpoledne, tak se mi taky běží hůř ... Ale ze bych měl pocit plného břicha to ne. Třeba dneska jdu behat až dojedu domů, teď jsem ve vlaku, dal jsem si dva longery v KFC a cca. za dvě hodinky od teď jdu na 14km trasu a více méně problém je spíše únava .... Ještě zkus místo rýže těstoviny, hodně běžců je preferuje více než rýží ...někomu pomáhá pít....taky jestli máš u toho ještě posilku, tak to můžou bejt břišáky co se tvářej jako plny břicho :))
U mě to funguje tak, že večer/odpoledne jsem (zvlášť ve 26 stupňovém vedru) naprosto líná jako prase cokoliv dělat :)
Proto cvičím hned po příchodu ze školy/ dopoledne o víkendu.
Dlouho jsem nebyla běhat, (plnohodnotně) ale u mě to bývalo tak, že když jsem náhodou byla plná a měla jsem těžký obědy, běžela jsem sice pomalu ale to běhání mi hodně ulevilo. Já měla vždy problémy jen s nohama (těžkost atd...)
Možná se zkus prostě nepřepínat a nesnažit podávat nějaký maratonský výkony, třeba se ti odlehčí. Zrychlit můžeš vždy...lepší než se pozvracet :)))
Grimley: Právě, ta relaxace...Já když si zacvičím a vím, že jsem to "fakt dala" tak mi ta únava přijde příjemná. Po tom plavání jsem vždy příjemně unavená :D
Dnes jen ten šplh, musím se šetřit na zítřejší tělocvik, kdy mě čeká zápočet z běhu na 12 minut (chtěl bych 3000m) .... kliky na půl minuty (chtěl bych aspoň 30) .... sedlehy na minutu (chtěl bych aspoň 45) .... hod granátem (chtěl bych aspoň 40m) a překážková dráha AČR (tu maximálně do 1:40)
Sedlehy na 60 sekund Technika: ruce spojit za hlavou, dotknout se vždy loktama podložky a loktama kolen
Počet: 48
Kliky na 30 sekund Technika: ruce na šíři ramen, klikovat rukama dozadu podél těla, dotknout se hrudníkem podložky a propnout ruce (vojenský kliky)
Počet: 33
Běh na 12 minut Vzdálenost: 3050 m
Avg HR: 172
Tak s dnešníma zápočtama jsem celkem spokojenej, bylo vedro jak sviňa, takže výsledky dobrý .... v srpnu bych těch 12 minut chtěl zvládnout na 3400m
Jsem poslední dobou nějakej znavenej, asi to je taky tím, že mi začal pořádnej záhul ve škole koncem semestru zase, ale aspoň jsem vymyslel novej cvik (pro mě novej), tak se chci zeptat, jestli to není nějaký špatný :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru