Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2011 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22/5 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 43,03km
rychlost: 43,03km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 981kcal
RPM 115
tepova frekvence: ****

-zacatek celkem dlouho krize, nohy po vcerejsku a hlavne myslim po veslu trochu unavene, krize byla zhruba tak do 20. minuty, tak jsem si dal cil, alespon dojet a pokud mozno nad 42,5km, coz uz by mela byt povinnost, pak jsem se trochu rozjel, ale na 43km, jsem to porad nevidel. Jak ubihal cas, tak to bylo porad lepsi a lepsi, sice jsem byl trochu s dechem pozadu musel jsem si fakt maknout, abych drzel rychlost okolo 43km, ale vydrzel jsem. 2 minuty pred koncem jsem zacal uvazovat i o tech 43km, tak jsem do toho slapl, mosledni minuta RPM az ke 140 a nakonec jsem to na chlup dal, pak jsem byl ovsem asi minutu ve stavu, kdy jsem ani nevedel, jak se jmenuju
-zitra volno (uplne)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Myslim, ze spousta silnejsich lidi tady na foru by meli problemy dat treba mych dnesnich 14x8x150kg, pritom by jejich maxko bylo mnohem vyssi nez moje.

jj u MT je tohle hodně individuální. Si pamatuju že jsem kdysi dávno šel na tréninku 5 x 6 opak. 200 kg docela s rezervou a sparing to nedal. Měsíc na to jsme byli v Teplicích na pozvedu, on dal 300 já jsem nezávodil, ale den po závodech jsem na tréninku vydřel 2 x 260. 270 bych podle mě nedal. MT je prostě divnocvik.
blazen

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
-zitra volno (uplne)

co si budem povídat, ty si to volno zítra určitě vynahradíš
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

bench press
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
-minule me ty jednorucky na*rali, takze dnes pro znemu bench. Kdyz jsem ho cvicil pred tydnem naposledy s 90kg (stejny objem cviku), tak me to malem zamacklo a nahoru to slo strasne pomalu, takze jsem dnes 2,5kg pridal no a i kdyz to bylo tezke, opet bych rekl, ze kazda z 15 serii +/- stejne tezka a vsechny vicemene nadoraz, tak to nebylo az tak ultra tezke jako minule s vahou o 2,5kg mensi, takze vlastne zlepseni a celkove spokojenost.

mrtvy tah
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
-po dvou dnech volna, takze jsem toho musel vyuzit a jit trochu do vah. Sice porad planuji 3ky se 180kg, ale nejak se mne do nich nechce. Ne ze bych se te vahy bal, myslim ze bych par serii dal v pohode, ale spis se bojim, ze by me to tak nebavilo, protoze preci jen cokoli pod 5 opakovani je pro me nuda. To bych musel jet alespon 30x3op, abych byl spokojenej . Takzej sem si rekl, ze tam hodim 170kg a zkusim 10x5. Od zacatku to bylo celkem tezke, ale proveditelne a dal jsem to, i kdyz bez rezervy a jeste jsem si musel dat extra 2 serie navic, protoze 10 mne jich prislo malo . Ty 2 uz ale byly, rekneme, ne zrovna ukazkove (hlavne to 5. opakovani). Jinak to ale sedlo celkem pekne. Priste zase me oblibene 10ky.

premisteni a tlak s VC
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
- premisteni a tlak s JR je bezkonkurencne lepsi a bavi me mnohem vice, ale at to neni tak stereotypni, tak jsem si dal vyjmecne pro zmenu toto. Par tydnu jsem to necvicil a nepomatuji si, s jakou vahou jsem koncil, takze jsem tam lupl 72,5kg. Premisteni v pohode, ale u tlaku byl dost problem, sice jsem to dal, ale vse tak tak a nejak jsem nebyl schopnej spravne zapojit nohy u toho tlaku respektve push pressu, takze jsem si rekl, ze 5 serii bude dnes stacit a ze se "dorazim" jeste timto cvikem s jednoruckou.

premisteni a tlak s JR
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
-pet serii z predchoziho cviku jsem mel za sebou, takze jsem si chtel dat jen 5 (na kazdou ruku) ale po 10 opakovanich (bezne s touhle vahou cvicim po 8), abych predchozi cvik dorovnal do 10 serii, jenze me napadla neskutecna silenost a to dat si 10x10 a jelikoz je to na kazdou ruku extra, takze vlastne celkem 20x10op, pokud se to tak da pocitat :). To, ze je to silenost, jsem zacal tusit asi u 5. serie. Nevim, co bych k tomu napsal, asi radeji nic moc, protoze tohle peklo asi popsat schopnej nejsem Vsechny svaly na tele totalne zmasakrovany a uplne klidne jsem po docviceni 20. serie mohl jit domu s pocitem, ze mam vse odcvicene vcetne kardia. Kazdopadne asi nejlepsi cast treninku, neskutecne potu, neskutecne endorfinu a mam z toho neskutecnou radost i proto, ze jsem to po tech mrtvolach, premisteni s VC a benchu dal a rad si to brzy zopakuji :)
edit: jinak myslim, ze je to spise trh nez premisteni a tlak (alespon vzdy tak min. do 8. opakovani), protoze nic nepremistuji a netlacim :), ale rovnou jdu s co nejvetsi dynamikou ze zeme (z mirneho podrepu) s cinkou nad hlavu, ale to musim prvne natocit, protoze si u techto cviku nejsem jistej

bicepsovy zdvih VC
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
50kg x 8
-delsi dobu jsem toto myslim nejel. Vzdy, rikam, ze je to celkem easy, ale dnes asi i vlivem predchoziho cviku, to tak easy nebylo, no ale jinak celkem ok.

kliky na bradlech
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
-u tohoto cviku stale stridam 10ky a 5ky, takze dnes nejaky hypertrofni stred a to 8ky s adekvatni zatezi. Zvolil jsem 7,5kg jednorucku a bylo to tak akorat, spise tezsi, ale tricepsy to bralo pekne. Myslim ze jsem 10x8 s touto vahou navic jeste nikdy nedal.

pritahy VC
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
-tohle teda dnes nijak zazracne nesedlo, takovy lehci nadprumer, mel jsem dat pritahy s JR, ale neva.

sikmy bench na MP
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-tohle naopak dobry, pekne to napumpovalo kozy :)

pullover
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
-strasnej pumping latu a prsou :) a myslim, ze z toho budu zitra pekne rozsekanej, protoze jsem to celkem dlouho necvicil

veslo
10 minut (2677m, 246W, stupen 5)
10 minut (2690m, 250W, stupen 5)
-naprosto super, opet o neco lepsi nez minule, 2700m/10min uz se blizi. To veslo je na nohy snad vetsi zabiracka nez kolo + navic dalsi svaly, takze je to aerobni cvik, pri kterem se zapojuje opravdu strasne moc svalu.

-dnes takovy mix, neco tezce neco lehceji, vse krome pritahu a trochu i premisteni a tlaku s VC sedlo paradne, nejbrutalnejsi a zaroven nejlepsi bylo premisteni a tlak s JR, to je naprosto perfektni komplexni cvik a jelikoz jsou to vlastne dvojserie a jeste ve vyssim poctu opakovani zaroven i aerobka. Celkove to byl opet naprosto vynikajci trenink.
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25/5 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,77km
rychlost: 42,77km/h
spalena energie: 975kcal
RPM 114-115

-rozhodl jsem se, ze k treninkum (jak ve fitku tak k aerobce) nebudu psat ty zdlouhave a hlavne trapne kecy , jen opravdu ty nejdulezitejsi veci. Dnes sice o cca 250m horsi nez minule, ale jelo se naprosto vyborne

-v pondeli jsem se u doktorky vazil a mam 102kg, od Vanoc jsem to ze sve hnusno-praso-formy stahl skoro o 10kg
miromirommm

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 4:19 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Tak by si namiesto komentov ku treninigu mohol opisovat jedalnicek :P Celkom som zvedavy, kolko taky trening potrebuje jedla na uregenerovanie...
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2011 4:25 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

miromirommm napsal:
Tak by si namiesto komentov ku treninigu mohol opisovat jedalnicek :P Celkom som zvedavy, kolko taky trening potrebuje jedla na uregenerovanie...

Jidelnicku se tu odeme nedockate. Sve stravovani tu resit nechci, uz jsem to psal mockrat. Jedine, co ti muzu rict, je to, ze to rozhodne neni tolik, co si mozna myslis, ze k uregenerovani techto treninku potrebuji.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

tlaky JR v leze
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-chtel jsem dat 10 serii, cekal jsem, ze to bude tezke, protoze kdyz jsem jel naposledy 10x10 se stejnou vahou, tak to tezke bylo hodne, navic mam jeste svalovku v kozach, ramenech a tricepsech po pulloveru, takze jsem pridavat nechtel, no ale mel jsem. Nebylo to sice uplne nejlehci, ale zase jsem hodne zkracoval prestavky, alespon ze zacatku. Ani 10. serie nebyla uplne ultra na krev, jak tomu jindy byva, tak jsem si rikal, ze dam 12 a kdyz uz jsem jich mel 12, tak me tak jeste napadlo, ze 12ka je takove blbe cislo , takze to zaokrouhlim na 15 (15x10x30kg je me PR). Opet bych rekl, ze se vsech 15 serii nejak moc nelisilo svoji tezkosti, akorat jsem ke konci trochu vice natahoval prestavky. Celkove to sedlo, na to ze to byl prvni cvik, naprosto luxusne.

mrtvy tah
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
-tohle byla priorita dnesniho trenink, mrtvy tah 10x10 a pridat vahu. Dlouho se se*u s 10kama se 140kg, sice je to vzdy celkem tezke, ale vzdy to dam a dnes uz ty tlaky svedcily o tom, ze mam den :), takze jsem nevahal ani vterinu a 5kg prihodil. Tech 5kg zam znat bylo, do 6. serie relativne v pohode a ani jsem nejak neprodluzoval prestavky, od 6. uz ovsem zacalo prituhovat, i kdyz treba 8. serie byla lehka. Nejhorsi byly ty posledni 2 serie, ktere byly uz dost na krev a pred 10. jsem si dal radeji delsi pauzu, abych mel jistotu, ze to dam. 99. opakovani uz na krev, 100. uz bylo na muj vkus trochu risk (ovsem ve srovani s technikama, co obcas vidavam, tak to bylo jeste skoro ukazkove :) ) a vytahl jsem to tak tak, ale vytahl. Kdyby mne to ta jedna serie zkazila, tak bych to asi nerozdychal a musel bych si dat jeste dalsi klidne i s 5 minutovym odpocinkem, jen abych tech 10 opakovani dal :) Kazdopadne nepopsatelna radost, protoze tohle je mega PR :) Zajimave je, ze v dobe, kdy jsem dal sve maximum 7x4x200kg (nebo 6x5x195kg), jsem jezdil 10ky s vahou 140kg a to jen v 6. seriich, ted bych 200kg vytahl tak mozna jednou, ale 10x10 dam se 145. Uvidime, jestli se mne podari casem dostat se na 10x10x150kg.

trh s jednoruckou (one arm bumbell muscle snatch)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
-toto byla jedina vyjmka dnesniho treninku, kdy jsem to jel tezce a to proto, ze minule bylo 10x10. Po tech mrtvolach jsem si nebyl jistej, jak to pujde, prvni serie dost tezka, pak uz lepsi, ale asi do 6. serie jsem nejak nemohl sladit telo s pohybem a chybela tomu ta spravna dynamika. Pak jsem si uvedomil, kde je chyba a to, ze do toho nejdu tolik z noh respketivke je malo zapojuji, takze jsem se na to zacal soustredit, sle vic do drepu a cvik razem nabral uplne jinou dimzenzi. Najednou cinka zlehkla, nahoru to slo alespon prvni 3-4 opakovani doslova jak hovno, plynuly primocary pohyb s patricnou dynamikou a opet jsem citil, jak to neskutecne bralo bricho, laty, nohy, ramena, proste vsechno. Od te 6. serie to slo tak pekne, ze jsem myslim i zkracoval pauzy a jelikoz i 10. serie nebyla nejak ultra na krev, tak jsem si dal rovnou 15 respektive 30

bicepsovy zdvih EZ
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
-dnes pro zmenu EZta, od minule jsem pridal 2,5kg a bylo to lehci a bombasticky to pumpovalo bicaky :)

uzky bench
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-at je zmena, tak jsem vynechal bradla a dal si nigga bench. Sice jsem vahu nepridaval, ale kdyz jsem to jel nekdy predminuly tyden, tak jsem mel problem dat toto po 9 opakovanich dnes 10ky. Kazda serie sice tezsi a tezsi, ale slo to pekne a pro tricepsy to byla paradni zmena.

pritahy JR
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
-minule me na*raly pritahy VC, dnes jsem si musel spravit chut na jednoruckach a spravil jsem si ji poradne. Sedlo to opet luxusne, kridal napumpovany, ze jsem malem uletel :D a dokonce jsem pridal alespon jedno opakovani do vsech serii.

tlaky JR hlavou dolu
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
-muj v posledni dobe oblibeny cvik a velmi mne sedi, protoze u nej citim prsa lepe nez pri jakemkoliv jinem cviku. Nedavno jsem zvysil vahu, dnes jsem k tomu jeste i zvysil pocet opakovani v seriich.

svicka (na mirne naklonene lavicce)
15
15
15
15
15
-predminule jsem tenhle cvik cvicil po dlouhe dobe a mel jsem po nem silenou svalovku, takovou jsem v brichu uz douho nemel, coz je prijemna znamka toho, ze cvik funguje. Dnes sedlo opet vyborne a pekne jsem z nej citil, ze jsme bricho procvicil. Hlavne prvni 3 serie.

predklony na stroji
50kg x 25
50kg x 25
50kg x 25
50kg x 25
50kg x 25
-tenhle cvik na dorazeni fakt zeru. Brichu dostalo zabrat u predchoziho cviku a celkove u zakladnich cviku v dnesnim treninku, takze neni potreba to nejak hrotit, ale spise ho poradne "vypalit"

mohamedany ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-dnes bricho bralo paradne, takze jsem toho jeste vyuzil u tohoto cviku, kdy mne technika sedne tak 1 z 10 treninku a dnes byl prave ten jeden trenink :)

veslo
10 minut (2690m, 250W, odpor 6)
10 minut (2650m, 241W, odpor 6)
-zvysil jsem odpor na vetraku z 5 na 6, sice stale uplne presne nechapu, jak moc velky vyznam a vliv na celkovou narocnost to ma, ale to je jedno (zrejme cim vyssi odpor, tim vice sily musim vynalozit). Oboje 10 minutovky totalni masakr, sice nejsem tak slitej, jako po rotopedu, ale po skonceni popadam dech minimalne 2 minuty. U druhe 10 minutovky uz posledni 3 minuty dochazela sila s kazdym tahem, ne energie, ale sila, nohy dostavaly silene zabrat a uz jsem to rval opravdu z poslednich sil, abych drzel tempo nad 240W, ale taknejak jsem to udrzel, i kdyz jsem myslel, ze hodim savlu.

-asi nejlepsi trenink za poslednich par tydnu. Prakticky vsude nejaky progres, bud jsem pridal vahu, nebo zvysil pocet seriii a nebo opakovani v seriich. Sice jsem psal, ze to nebudu komentovat, ale dejte mne cas, neni to tak jednoduche Nechapu lidi, co si jdou na pulhodiny do posilovny odcvicit lytka, posmrdlat ramena na kladkach a pak do sebe lijou gainery

Naposledy upravil Draper dne čt květen 26, 2011 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak by vypadale DVP (draper volume training)?
No člověk by přišel na forum, otevřel drejprdův tréningovej log a při rolování stránky by viděl jen jeden cvik... xx x 10... a další cvik až na další stráne, aneb... drapere, kdy se dočkáme toho, že bude jeden cvik zabírat celej screen? (30 sérií cca)

=) jsi šíllenej, při 15 seriích tlaků by každej umřel... neskutečnej výkon! Další cviky lepší neřešit, další supr výkon, ale nic divnýho oproti dřívějšku.

Jo a ještě dotaz. Neuvažuješ o schybech? Určitě by bylo zajímavý vidět, jak si stojíš u tohodle bodyweight cviku
madball

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reakce na - premisteni a tlak s JR (trh?) - pokud to byla forma dotazu

2 verze trhu s jednoručkou

jestli to správně chápu, tak první je powersnatch (trhneš do napnutých rukou a dotlačuješ nohama)
druhý video musclesnatch (trhneš a dotlačuješ ramenem)
to je podle mě rozdíl mezi power a musclesnatchem

pokud to přemístíš na ramena a pak tlak, tak je to powerclean (zas podle hloubky podřepu) a pak tlak (pushpress, military nebo pushjerk):

pokuď je to nějak jinak, tak mě prosím opravte
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guruhonza:

Dik

O shybech neuvazuji, nevyhovuje mne hrazda, co je v posilovne a navic tenhle cvik mne nepripada dostatecne brutalni :) a nikdy me nijak moc nedaval a ani neuspokojoval :) a jeste k tomu neni zrovna jednoduche naucit se shybovat tak, aby to bralo primarne zada a ne ruce a jine svaly. Doma jsem drive shyboval na takove rovne tenke tyci, coz bylo super, ale je to asi o zvyku, i kdyz na tu lomenou jsem si nikdy moc nezvykl. Co se tyka vykonu na shybech, tak je to asi jako u bradel, kdyz ten cvik cvicim, jsem schopnej se celkem rychle "vyshybovat" k nejakym 10-12 opakovanim s TH, max jsem dal myslim 15, ale jakmile prestanu tenhle cvik cvicit, sila jde okamzite do haje. Ted, jelikoz nemam "nashybovano" udelam sotva jednoho hybrida. Kdysi jsem si konkretne pro shyby vymyslel trenink, ktery vyborne fungoval a zlepsoval jsem se trenink od treninku.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Madball: Je to presne to druhe video. dik ´Opravdu jeden z nejkomplexnejsich cviku a vrele doporucuji vsem, kdo ho necvici.
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27/5 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,60km
rychlost: 42,60km/h
spalena energie: 971kcal
RPM 114

-dnes byly nohy nejaky liny, mozna po vcerejsim treninku a opravdu jsem si musel poradne maknout, abych drzel tempo, i s dechem jsem byl mirne pozadu a tepovka byla vyssi nez jindy, ale mozna i prave proto, ze to bylo takovy maso, me to bavilo a i kdyz jsem se nedostal pres 43km tak povinnych 42,5km splneno
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

bench press
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
82,5kg x 8
-dnes byly v plnu 8ky, obvykle jezdim 10X8 s 80kg, ale zkusil jsem neco malo pridat a kupodivu to slo, takze jsem si dal zase par serii navic. Prvni 3 lehke, pak uz to tezklo a opet vse zhruba stejne tezke. Nevim cim to je, ale muzu jet plno serii se stejnou vahou vicemene bez rezervy a sila je u vsech serii porad skoro stejna. Jinak bench dnes po delsi dobe sedl celkem pekne.

mrtvy tah
160kg x 6
160kg x 6
________
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
180kg x 3
-i tady byly v planu 8ky se 150kg jako vzdy, ale minule bylo 10x10, tak jsem chtel jit zase trochu do tezsich vah, preci jen je to mrtvy tah, takze jsem se rozhodl pro 6ky se 160kg, jenze ty prvni 2 serie mne prisly o neco lehci nez obvykle a obaval jsem se, ze by mne to ujelo nekam k 20 seriim , coz zase nechci prehanet, takze jsem toho vyuzil a konecne jsem zkusil ty dlouho planovane 3ky se 180kg i presto, ze uz je to 3. trenink obden. Prekvapive to celkem slo, prvnich 8 serii sice bez nejake rezervy respektive do 4. opakovani bych si asi u vetsiny serii netroufl, pak to zacalo tezknout vice a vice (i kdyz zase jak ktera serie), ale porad taknejak relativne v pohode, i kdyz nadoraz. Plan byl samozrejme 10 serii (ty dve 6ky jakoby nebyly, ty dnes nepocitam :) ), ale 30 opakovani by na me bylo nejak malo a i po 10. serii, i kdyz byla hodne tezka, jsem citil, ze by jeste neco slo, ale trochu jsem musel natahovat pauzy. Nakonec jsem z toho vytahl jeste dalsich 5 serii, i kdyz ty posledni 2 u hodne tezke. Celkove z toho mam ale vyborny pocit, uvidime, co na to zitra spodni zada :) Tyhle tezke serie moc zarazovat nebudu, ale jsem rad, ze jsem to dal. Kdybych mel mezi treninky vice volna, mozna bych mohl nalozit i o neco vice. Treba nekdy....

trh s jednoruckou (one arm dumbell muscle snatch)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
-nevim, proc tohle peklo dobrovolne podstupuji, ale proste to miluju a nemuzu si pomoct :) Nejake mrtvoly po 3 opakovanich, at je to kolik chce serii, jsou naprosto nesrovnatelne s timhle hardcore cvikem v tomhle poctu opakovani a zvlast, kdyz jsou to vlastne dvoj serie, takze vlastne 200 opakovani, coz sice zduraznuji porad, ale musim si to proste napsat, ze to bylo 200 opakovani . Opravdu neskutecne pecka, jak z anaerobniho hlediska, tak z aerobniho, proste vse v jednom :) Sice u toho vypadam, ze jsem KO, ale paradoxne me tenhle cvik podobne jako treba mrtvy tah spise nabiji energii, nez by mne ji vzaly, coz je zajimave :) Jinak tady je jedna serie, napadlo mne to az ke konci, ze bych to mohl natocit, jestli je to opravdu trh nebo premisteni a tlak nebo mozna neco mezi tim. Je to myslim 7. serie, sorry za otresnou kvalitu a ze je to otocene, ale mam ted provizorni mobil.
7. serie:

bicepsovy zdvih JR
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
22,5kg x 6
-dnes i biceps trochu siloveji, ze zacatku to bylo celkem tezke, pak uz lepsi, celkove to bralo pekne.

kliky na bradlech
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
Drejprd + 12,5kg x 6
-super, sila stale byla, pridal jsem predminule, tak dnes jsem si to chtel potvrdit a sedlo to jeste lepe

pritahy VC
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 10
-jak jsem si nedavno chvalil, ze jsem konecne nasel techniku, tak jsem to samozrejme zakrikl. V predchozim treninku mne tenhle cvik vubec nesedl, dnes to sice bylo tak o 30% lepsi, ale porad to nebylo uplne ono, i kdyz celkem to bralo.

sikme tlaky JR
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
-v jednom treninku davam hlavou dolu, v dalsim hlavou nahoru a oba cviky mne ted v ramci doplnku velmi sedi. Dnes parada, vaha sice tak akorat, preci jen uz jsem toho mel za sebou hodne, ale krasne jsem to citil

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 15 + 10kg x 15
-ramena samozrejme na sracky, jak jinak :)

zdvihy nohou v sede v zaklonu
15
15
15
15
15
15
15
15
15
15
-rychlovka, dal jsem toho vic nez jindy, protoze to jednak pekne bralo a jednak se mne uz nechtelo na zadny stroj a vic toho dnes bricho ani nepotrebovalo

superserie: pritahy kladky v leze + protismerky
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
75kg x 12 + 25kg x 15
-sice jsem to davat nechtel, ale veslo bylo obsazene a to druhe stoji za ho*no, tazke jsem si dal jeste tohle. Kladka vice na siroko, oboje luxusni pumping, jeste ze to veslo bylo zabrane :)

veslo
10 minut (2696m, 251W, odpor 6)
10 minut (2670m, 244W, odpor 6)
-naprosto super tecka za dnesnim treninkem. V prvni 10 minutovce zatim muj nej vysledek.

-perfektni trenink

Naposledy upravil Draper dne so květen 28, 2011 4:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Oddo

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale fuj, 15 sérií mrtvol, já když jedu MT tak max 5-6 sérií a i tak sem potom totálně propocenej až na kost Tak bych pak nechtěl vidět to tvoje triko Jinak super výkony, těch pracovních sérií je neskutečné kvantum
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: