|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
vzhladom k MT 220 by bolo 8x300 na drep asi trosku ina kava...ale suhlasim,takto pokazena priprava urcite nasere _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| slevac napsal: | Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření..... |
keylogger... (odstraníš to jen reinstalem windows)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | slevac napsal: | Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření..... |
keylogger... (odstraníš to jen reinstalem windows) |
V tomhle se moc nevyznam, co to znamena pro me jako pro uzivatele, ze zaznamenava, co se napise na klavesnici? To je jak nejaky vir? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne čt květen 26, 2011 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | slevac napsal: | Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření..... |
To není pravda přece.
Dá se najít v processech, odkud ho odstřelíš, potom oskenovat na virusy. Jestli nic nenajde tak je potřeba odstranit ho ručně. Třeba vygooglit jméno procesu s nějakým návodem jak se ho zbavit.
Keylogger je program který registruje každé zmáčnkutí klávesnice, dá se t v nouzi obejít klávesnicí na obrazovce, ale jsou i takové co mapujou obrazovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 26, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | slevac napsal: | Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření..... |
V tomhle se moc nevyznam, co to znamena pro me jako pro uzivatele, ze zaznamenava, co se napise na klavesnici? To je jak nejaky vir? |
Ano přesně, ukládaj se znaky co si zmáčnkul, takže se to používá na důležitá hesla. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 26, 2011 10:23 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | slevac napsal: | Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření..... |
V tomhle se moc nevyznam, co to znamena pro me jako pro uzivatele, ze zaznamenava, co se napise na klavesnici? To je jak nejaky vir? |
Ano přesně, ukládaj se znaky co si zmáčnkul, takže se to používá na důležitá hesla. :) |
Proto je dobré buď heslo a nebo login kopírovat , minimálně pro internetové bankovnictví
Ale keylogerů se sice člověk zbaví reinstalací voken, to je pravda, ale obvykle na to stačí i antivir + software na odstraňování malware jako je třeba Ad-aware. Obvykle, nicméně reinstalace je 100% jistotou a občas i paradoxně cestou nejrychlejší.
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: po květen 30, 2011 5:44 am Předmět: |
|
|
heslo sa dá napísať aj normálne na klávesnici takým spôsobom, že ten čo bude pozerať log z keyloggeru bude z toho spotený......
teda za každým správnym znakom x nesprávnych znakov, ktoré sa napr. označením myši + delete následne vymažú a tak ďalej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po květen 30, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | heslo sa dá napísať aj normálne na klávesnici takým spôsobom, že ten čo bude pozerať log z keyloggeru bude z toho spotený......
teda za každým správnym znakom x nesprávnych znakov, ktoré sa napr. označením myši + delete následne vymažú a tak ďalej... |
Nj, ale to je vetsinou kdyz o keyloggeru vis, dokud o nem nevis (coz je mnohem casteji) tak ani nevis ze si ams na neco takoveho davat bacha.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po květen 30, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | guruhonza napsal: | | slevac napsal: | Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření..... |
To není pravda přece.
Dá se najít v processech, odkud ho odstřelíš, potom oskenovat na virusy. Jestli nic nenajde tak je potřeba odstranit ho ručně. Třeba vygooglit jméno procesu s nějakým návodem jak se ho zbavit.
Keylogger je program který registruje každé zmáčnkutí klávesnice, dá se t v nouzi obejít klávesnicí na obrazovce, ale jsou i takové co mapujou obrazovku. |
Me by treba zajimalo jestli neexistuje takovy programek ktery by se dal pouzit pro domaci pouziti, tim myslim jakoze pro me, ze bych si vzdycky vecer precetl co jsem vsechno napsal
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po květen 30, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Gohan napsal: | | guruhonza napsal: | | slevac napsal: | Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření..... |
To není pravda přece.
Keylogger je program který registruje každé zmáčnkutí klávesnice, dá se t v nouzi obejít klávesnicí na obrazovce, ale jsou i takové co mapujou obrazovku. |
Me by treba zajimalo jestli neexistuje takovy programek ktery by se dal pouzit pro domaci pouziti, tim myslim jakoze pro me, ze bych si vzdycky vecer precetl co jsem vsechno napsal |
Ja myslim ze urcite jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
Na to, že maturuju tak jsem toho dost nevěděl.
Nechápu jak někdo může vymyslet, že když neudělám třeba z Čj sloh tak opakuju i ustní a didaktickej, a když to neudělám ani na podruhý, tak opakuju celou maturitu. To je fakt na palici, zlatá autoškola, tam to člověk dělá 1000krát a dělá jen to co podělal. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
TO jsem tak slyšel, ale pak nám učitelka (nevim jestli pro uklidnění) řekla, že když poděláš dva opravuješ dva.
Ústní mám za sebou, to jsem nějak dal - i když nemčina Olympijské hry, to byla paráda.
V pondělí jsem dělal ČJ - docela jsem si věřil, ale co teď čtu růžně na netu, tak mám docela strach, jestli jsem to dal a o zítřejší NJ se ani nezmiňuju. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
na netu už jsou výsledky češtiny.. já mám nějakých 85%, jak jsem si to kontroloval hned v úterý (paradox, loni na generálku jsem se taky nepřipravoval, ale měl jsem 92%)...
němčina - nějakej šílenej obchodní dopis (ten jeho název nebyl ani ve slovníku)  taky dobrý
no zítra němčina bude zajímavá, jestli to bude stejnej sranec jako čeština tak to bude vážně fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|