Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vzhladom k MT 220 by bolo 8x300 na drep asi trosku ina kava...ale suhlasim,takto pokazena priprava urcite nasere
slevac

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slevac napsal:
Jak se jmenuje prográmek, který zaznamenává to, co se napíše na klávesnici??Mám podezření.....

keylogger... (odstraníš to jen reinstalem windows)
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
slevac napsal:

V tomhle se moc nevyznam, co to znamena pro me jako pro uzivatele, ze zaznamenava, co se napise na klavesnici? To je jak nejaky vir?

Naposledy upravil Draper dne čt květen 26, 2011 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
slevac napsal:

To není pravda přece.
Dá se najít v processech, odkud ho odstřelíš, potom oskenovat na virusy. Jestli nic nenajde tak je potřeba odstranit ho ručně. Třeba vygooglit jméno procesu s nějakým návodem jak se ho zbavit.
Keylogger je program který registruje každé zmáčnkutí klávesnice, dá se t v nouzi obejít klávesnicí na obrazovce, ale jsou i takové co mapujou obrazovku.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
guruhonza napsal:
slevac napsal:

V tomhle se moc nevyznam, co to znamena pro me jako pro uzivatele, ze zaznamenava, co se napise na klavesnici? To je jak nejaky vir?

Ano přesně, ukládaj se znaky co si zmáčnkul, takže se to používá na důležitá hesla. :)
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Draper napsal:
guruhonza napsal:
slevac napsal:

Ano přesně, ukládaj se znaky co si zmáčnkul, takže se to používá na důležitá hesla. :)

Proto je dobré buď heslo a nebo login kopírovat , minimálně pro internetové bankovnictví
Ale keylogerů se sice člověk zbaví reinstalací voken, to je pravda, ale obvykle na to stačí i antivir + software na odstraňování malware jako je třeba Ad-aware. Obvykle, nicméně reinstalace je 100% jistotou a občas i paradoxně cestou nejrychlejší.
KAKAč

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 5:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

heslo sa dá napísať aj normálne na klávesnici takým spôsobom, že ten čo bude pozerať log z keyloggeru bude z toho spotený......

teda za každým správnym znakom x nesprávnych znakov, ktoré sa napr. označením myši + delete následne vymažú a tak ďalej...
Gohan

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč napsal:
heslo sa dá napísať aj normálne na klávesnici takým spôsobom, že ten čo bude pozerať log z keyloggeru bude z toho spotený......

teda za každým správnym znakom x nesprávnych znakov, ktoré sa napr. označením myši + delete následne vymažú a tak ďalej...

Nj, ale to je vetsinou kdyz o keyloggeru vis, dokud o nem nevis (coz je mnohem casteji) tak ani nevis ze si ams na neco takoveho davat bacha.
Majesty

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
guruhonza napsal:
slevac napsal:

To není pravda přece.
Dá se najít v processech, odkud ho odstřelíš, potom oskenovat na virusy. Jestli nic nenajde tak je potřeba odstranit ho ručně. Třeba vygooglit jméno procesu s nějakým návodem jak se ho zbavit.
Keylogger je program který registruje každé zmáčnkutí klávesnice, dá se t v nouzi obejít klávesnicí na obrazovce, ale jsou i takové co mapujou obrazovku.

Me by treba zajimalo jestli neexistuje takovy programek ktery by se dal pouzit pro domaci pouziti, tim myslim jakoze pro me, ze bych si vzdycky vecer precetl co jsem vsechno napsal
Gohan

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Gohan napsal:
guruhonza napsal:
slevac napsal:

To není pravda přece.

Me by treba zajimalo jestli neexistuje takovy programek ktery by se dal pouzit pro domaci pouziti, tim myslim jakoze pro me, ze bych si vzdycky vecer precetl co jsem vsechno napsal

Ja myslim ze urcite jsou.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to, že maturuju tak jsem toho dost nevěděl.

Nechápu jak někdo může vymyslet, že když neudělám třeba z Čj sloh tak opakuju i ustní a didaktickej, a když to neudělám ani na podruhý, tak opakuju celou maturitu. To je fakt na palici, zlatá autoškola, tam to člověk dělá 1000krát a dělá jen to co podělal.
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem nevěděl.. v němčině frýstajl, protože tam byly úplně jiný témata než jsem se učil
a když neuděláš víc jak 1 předmět tak opakuješ taky celou maturitu ne?
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TO jsem tak slyšel, ale pak nám učitelka (nevim jestli pro uklidnění) řekla, že když poděláš dva opravuješ dva.

Ústní mám za sebou, to jsem nějak dal - i když nemčina Olympijské hry, to byla paráda.

V pondělí jsem dělal ČJ - docela jsem si věřil, ale co teď čtu růžně na netu, tak mám docela strach, jestli jsem to dal a o zítřejší NJ se ani nezmiňuju.
blazen

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na netu už jsou výsledky češtiny.. já mám nějakých 85%, jak jsem si to kontroloval hned v úterý (paradox, loni na generálku jsem se taky nepřipravoval, ale měl jsem 92%)...
němčina - nějakej šílenej obchodní dopis (ten jeho název nebyl ani ve slovníku) taky dobrý
no zítra němčina bude zajímavá, jestli to bude stejnej sranec jako čeština tak to bude vážně fajn

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: