|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jíte susené maso Jerky? |
| ANO |
|
58% |
[ 46 ] |
| NE |
|
41% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 79 |
|
| Autor |
Zpráva |
rudosh
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | spider1029: zkoušel si to dělat při těch 150°? řekl bych že to už dávno není sušení ale spíš pečení ne? já to suším do max. 80° a je to tak na 10 hodin. |
Jsou to americké stránky, tak bych řekl, že to je 150-170 Farenheita... coz je cca 65-75°C ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
redvous

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
tak to by potom sedělo:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
pozeram ze to pribudlo do ronnie shopu,ale ma to celkom drahe.To uz aj v hypernove kupim lacnejsie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
Fakt je, že ta cena tady, co se mi ukazuje dole na stránce ... 120g za 326Kč ... mi přijde těžce na palici. Jako vyloženě mimořádná nouzovka dejme tomu, i když i tak bych se na to osobně zvysoka, ale pro nějakou pravidelnou konzumaci ani omylem. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
bdy
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:05 pm Předmět: Skladovaní |
|
|
A jak dlouho myslíte,že to vydrží? Když udělám kilo hovězího a pečlivě uzavřu do nádoby
|
|
| nahoru |
|
 |
bdy
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 5:12 pm Předmět: trvanlivost |
|
|
A jak dlouho myslíte,že to vydrží? Když udělám kilo hovězího a pečlivě uzavřu do nádoby
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
kdyz bude poradne vysusene, nakorenene a dobre uskladnene, tak bych rek, ze vecne... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
bdy
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 5:24 pm Předmět: doba |
|
|
A jak dlouho to sušíte ? 80´C po dobu 8mi hodin ? aby to zas nebylo uplne jak papír
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
Kdyžtak PM. Nerad bych ronniemu kazil kšefty :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Kdyžtak PM. Nerad bych ronniemu kazil kšefty :) |
V tom pripade smazte topik, kde jsou recepty na upravu tvarohu, aby neklesl prodej nocnich proteinu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
ještě to někdo nabízí za nějakou rozumnou cenu?.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 14, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Farmářské trhy, Praha. Dnes tam byli rodiče, koupili mi jedno balení, cca 58Kč - je to udělané z 220g hovězího masa, podle mě kvalitní věcička ;-), i když trochu dražší. Navíc je to i chutné, jako svačinka na cesty - ideál! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
Tak muj 3ti pokus na Jerky, tentokrat z veproveho, at neni skoda tak velka.
1. pokus - hovezi, spalene na uhel
2. pokus - taky hovezi, zvenku spalane na uhel, ale stale jedle, uvnitr ale nebylo dosusene, takze zacalo plesnivet
3. pokus - dnes, veprove cca kilo a ctvrt, na 70°C v horkovzdusne troube na 6 hodin, trouba jemne otevrene, jen byla strcena tuzka v otvoru, zatim to vypada dobre, uz jsem toho i dost ujedl, maso vypada uvnitr suche, takze ho jeste nechavam vysusit na vzduchu a pak ho budu skladovat v papirovych saccich, tak doufam, ze uz tentokrat nezacne plesnivet, maso jsem mel nalozene jen v oleji a smesi koreni bez soli (az na sojovku)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|