21.5 [b]Volno
150g s, 120gb, 40gt
Dneska se mi vůbec nehctělo jíst nevím proč
Byl jsemna kole jen tak light http://runkeeper.com/user/VasekTruksa/activity/36335997 22.5 Volno
Dneska naváženo 80.6 kg a dám vám sem dnešní video, není to v moc dobré kvalitě, ale stačí to. Já jsem se svou formou spokojenej. Vidím, že ty prsa jsou zabitý, ruce supr, nohy supr, vrch zad skvělý akorát musím zesílit střed.
Od zítřka korte , mám doma kolem 120g creatinu tak jej využiju, zvednu sacharidy na 350g. Zařadím mrtvý tah, ale úplně od nejmenší váhy 40Kg a polezu nahoru. Budu dělat aerobky to se mi zalíbilo.
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Dneska suprovej první trénink i když jsem šel ráno na lačno, váhy šly zvedat lehce. Začal jsem na 70% svého maxima, jak všude píšou a postupně budu přidávat.
Zvolil jsem vysokej příjem jídla a ty tuky tam dělaj paseku snížím je na 50g...zítra mám volno tak dám aerobku a max 200g s
Nohy: Dřep:
6x6..90Kg
Záda: Mrtvý tah: tak musím si osvěžit techniku, záda zatím nebolely. Uvidíme co na to řeknou další tréninky
5x5..40Kg
Prsa: Bench JČ (normální byl zabranej):
5x5..37,5kg (75kg dohormady)
dneska jsem chtěl jít někam ven, nešel jsem, udělat nějakou aktivitu, ale nějak mě boleli záda, asi ze včerejší mrtvoly. A nemůžu jíst více bílkovin protože já idiot si vzal málo peněz na internát a žiju tu jen ze zbytků
KORTE
24.6. středa trénink
380g s, 100g b, 40g t (15gCreatin monohydrát)
Aerobka ráno po snídani (absolutně se mi nechtělo vstávat) a navíc jsem měl nějaký zkoušky....45 minut na kolečkáčích
Doplňkové cviky: Ramena v sedě:
4x10..9kg
Lýtka ve stoje:
4x15..20kg
Břicho: Přítahy nohou ve visu:
4x15
Zkracovačky:
3x15
Sice posilka na intru a zadáčo takže luxus....to nejcenější tam je kotouče, tyč a držáky na tyč
Je nějaká souvislost, že kreatin zvyšuje krevní tlak?
Dneska jsem měl zkoušku, měl jsem stres (zvýšený tlak) + do toho ráno kreatin...po zkoušce jsem šel na záchod, spustila (asi jsem si to zavinil sám čištěním nosu kapesníkem) se mi krev z nosu a zastavila se mi až po 15-20 minutách...Párktát se mi to stalo, ale to už je asi rok zpátky možná dva. Co vy na to?
Je nějaká souvislost, že kreatin zvyšuje krevní tlak?
Dneska jsem měl zkoušku, měl jsem stres (zvýšený tlak) + do toho ráno kreatin...po zkoušce jsem šel na záchod, spustila (asi jsem si to zavinil sám čištěním nosu kapesníkem) se mi krev z nosu a zastavila se mi až po 15-20 minutách...Párktát se mi to stalo, ale to už je asi rok zpátky možná dva. Co vy na to?
Muze jen mirne tim, ze jsi vice zavodnenej, ale rozhodne ne nijak markantne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak dneska jsem dodělal semestr, a přez noc jsem skoro nespal kuli učení...nakonec vše dopadlo jak já si představoval a dal jsem to....20.6 mám závěrečnou zkoušku a budu DiS tak snad to dám
úplně jsem ty váhy přestřelil...začal jsem na 70% (tak to má napsaný freimen) a podle pravdy by to mělo být 1 týden se cvičí ze 58% a každý týden se přidává 2%......byl jsem dneska s mým novým sparingem a on to taky jede.
Od příčtího týdne uberu na těch 60%.
Po tréninku 10 minut stepper
Nohy: Dřep:
5x5..90kg
Prsa: Bench:
5x6..75kg
Záda: MT:
5x5..40kg
Doplňkové cviky: Biceps: JČ v sedě:
4x10..15kg
Triceps: Stahování vrchní kladky:
4x10..40kg
4x15
Zkracovačky na baloně:
3x15
4x10..10kg
Lýtka v sedě:
4x15..60kg
4x15
Zkracovačky na balóně:
3x15
4.6 sobota
volno celý den relax na slunku a na chatě, 3h sekání trávy do kopce
5.6 neděle
volno celý den zevling
4x10..10kg
Lýtka v sedě:
4x15..50kg
Břicho: Přítahy nohou ve visu: boleli mě při tom záda
3x15
Zkracovačky na balóně:
4x15
KORTE
9.6. čtvrtek volno
Dneska jsem spal do 12 hups
KORTE
10.6. pátek trénink + aerobka
Tak dneska jsem vstával kolem 7:30 a v 8:00 už jsem byl venku. Šel jsem běhat kolem 6km . Pak jsem se chvilku učil udělal jídlo (brokolice+paprika+kuřecí stehna+vajíčko) a k tomu rýže. Dobrota
Začínám cítit, že tento styl tréninku na mě celkem dobře zabírá, ale je fakt těžkej, je pro mě NUDA . Pořád to samý. Ještě jeden týden a pak nastavím 1-3 opakování s 90% zase na 4 týdny.
Biceps: JČ v sedě:
4x10..17,5kg
Triceps: Stahování vrchní kladky:
4x10..45kg
Břicho: Přítahy nohou ve visu: už je asi nepojedu čím díl tím víc mě bolí spodní záda
2x15
Zkracovačky na baloně:
6x15
trochu OT ale opytam sa ta, hladal som info ohladom diskopatie pretoze dnes som bol u neurologicky a v ziadanke o CT tam mam napisane diskopatia ? a zrejme nejake stavvce cosi mysli kde by sa to mohlo stat, citim pri tom bolest v lavom lytku a problem mam aj v lavej spodnej casti chrbta v podstate sa pre mna presne hodi to co si napisal o nej akurat ze sa mi to nezda az tak hrozne intenzivne teda zaziil som aj horssiu bolest ( zeravy uhlik) zatial mam predpisany novalgiin a diclofenac, doktorka hovorila zeby som mal skoncit s cvicenim uplne ale ona mala celkovo negativny postoj k cvieniu tak sata chcem opytat ako dlho si to liecil a ake zmeny u teba nastaly v treningu, mozno si to niekde uvazdal a mne sa teraz n echce vsetk prispevky citat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru