Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Ale fuj, 15 sérií mrtvol, já když jedu MT tak max 5-6 sérií a i tak sem potom totálně propocenej až na kost Tak bych pak nechtěl vidět to tvoje triko Jinak super výkony, těch pracovních sérií je neskutečné kvantum

Po tech mrtvolach obvykle zpocenej nejsem skoro vubec a uz vubec ne po 3kach :), za to po nasledujicim cviku, to jsem po 3-4 dvoj seriich po 10 opakovanich total durch a jak docvicim, jdu se vetsinou komplet prevlict.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný, na trojky na dl jsem u tebe čekal nějakou chvíli, tak snad ti to vydrží a pokud pojedeš ty trojky, tak mně ani neva, těch tvých 10 sérií. Jestli chceš dělat víc, tak si přidej váhu (a bez komentářů, že tě to nebaví) .
A co ten trh? S tím házíš, jako bys tam taky nic neměl, přidej kila.
Co je to bumbell?
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

A co ten trh? S tím házíš, jako bys tam taky nic neměl, přidej kila.

Ono to vypada, ze si s tim jen tak hazim, ale to je proto, ze do toho jdu od zacatku vsim, co ve me je:) a ver, ze je to peklo, obzvlast ta druha z dvoj serii, kdy uz je vice unavenej stred tela. Jinak vahu jsem pridal minule (35kg), brzy prijdu na radu 37,5ky, neboj neboj

citace:
Pěkný, na trojky na dl jsem u tebe čekal nějakou chvíli, tak snad ti to vydrží a pokud pojedeš ty trojky, tak mně ani neva, těch tvých 10 sérií. Jestli chceš dělat víc, tak si přidej váhu (a bez komentářů, že tě to nebaví) .

A kdyz to nejsou 3ky, tak ti mych 10 serii jako vadi? Treba 10x10, rozhodne lepsi nez 10x3 jo a neubirej mne, tech serii bylo 15 edit: + dve 6ky se 160kg, takze 17
Jinak nevim, jestli mne to vydrzi, obcas mozna nejake 3ky dam, ale kdybych jel treba jen 5x3, tak stejne porad pojedu se stejnou vahou jako bych jel 15x3 a neni to tak, ze by ty prvni byly nejak vyrazne lehci, mne to pripada vicemene stejne, snad jen ke konci u tech poslednich cca 3 serii je znat vetsi unava v zadech a jde to nahoru hure.

citace:
Co je to bumbell?

opraveno
madball

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V žádným případě netvrdím, že 10x10 je lehčích než 10x3, ikdyž je tam nižší váha, ale stejně tak i naopak. Proto mi vadí, že jsi nikdy necvičil víc silovej trénink, protože bych chtěl vidět váhy, na který bys se dostal. Ale holt se prozatím aspoň spokojím s těma trojkama, no.
Dost dobře si dokážu představit, jaký to je peklo, a proto tak necvičím.
Co je nad 10 sérií, to stejně neregistruju, takže jsem ti to ubral nevědomky.
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ja jsem nerekl, ze 10x10 je tezsi, ale myslel jsem prijemnejsi, proste vetsi "endorfinak" :)
madball

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Větší váhy zase adreliňák. No a po adrenalinu taky nastupujou endorfiny.
Jen tak ze zvědavosti, jakej máš klidovej tep. Jen tak pro porovnání. V týdnu jsem měl na tepových hodinkách 44, teď jsem si naměřil nějakých 50. Zajímalo by mě to jako ukazatel tvojí kondičky.
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Větší váhy zase adreliňák. No a po adrenalinu taky nastupujou endorfiny.
Jen tak ze zvědavosti, jakej máš klidovej tep. Jen tak pro porovnání. V týdnu jsem měl na tepových hodinkách 44, teď jsem si naměřil nějakých 50. Zajímalo by mě to jako ukazatel tvojí kondičky.

Tuhle me merila sestricka u doktora a mel jsem 46 a porad tomu nechtela verit :) Ted jsem se meril a mam 54, ale jsem po jidle, coz ma myslim taky vliv a asi jeste i mirne "varim" po treninku :) Po tech mych trenincich jsem jeste nekolik hodin jak raketa, takze toho vetsinou nejak vyuziju :) a kdyz bych si sel treba odpoledne lehnout, tak nemam sanci usnout, protoze CNS jeste frci o 106.
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27/5 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 43,01km
rychlost: 43,01km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 980kcal
RPM 115
tepova frekvence: ****

-jen diky poslednim nekolika minutam a obzvlast poslednim cca 90 sekundam, kdy jsem jel tak, ze jsem myslel, ze a tim rotopedem fakt nekam ujedu nebo spis uletim jsem to vytahl uplne presne na chlup na 43km, z cehoz mam velikou radost. Celkove se dnes po vcerejsim treninku zatim prekvapive necitm nijak rozbitej, ba naopak jsem se vzbudil nezvykle svezi a podle toho ta aerobka taky vypadala -masark od zacatku do konce
Draper

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30/5 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

tlaky JR v leze
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
-dnes vse, az na male vyjmky stredne tezce tzv "hypertrofne" :-) tzn okolo 8 opakovani. Tlaky standartne s 35kg, moc se tomu jako tomu casto u prvniho cviku a zvlaste tlakoveho nechtelo, no ale dal jsem to. Vsechny serie krome prvni, ktera byla lehka a posledni, ktera uz byla total na krev, zhruba stejne tezke (hlavne je problem v pravem predlokti, ktere casto povoluje a obcas je to o hubu a to doslova ), oproti beznym treninkum jsem ale pridal 5 serii, nejak mne tech obvyklych 10 serii na cvik prestava stacit

mrtvy tah
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
-sice to pisu strasne nerad, protoze to tim nejspise zakriknu, jak tomu obvykle byva, ale DL forma se pomalu vraci a bavi me trenink od treninku vic a vic. Dnes 8ky, dlouho jsem ted jezdil 10x8 se 150kg, dnes jsem se odhodlal pridat, i kdyz jsem si jisty moc nebyl. Pridal jsem tedy 5kg a nevim, jeslti mam napsat prekvapive nebo ne , ale slo to pekne. Tezke to bylo, i nejaka ta kapka potu byla, technicky to ovsem sedlo opet suprove, krasne to pumpovalo zada a vse splneno plus 2 serie navic, takze 12x8x155kg, zatim takove male PR. Nejvic jsem zatim dal ve sve DL top forme 6x8x160kg, kdy ta 5. a 6. serie byly zhruba stejne tezke jako dnes 11. a 12. Jednu serii jsem natocil, je to tak typuji 6. serie ,opet kvalita vice nez otresna, ale svuj 3 tydny stary mobil jsem utopil, takze se zatim musim spokojit s touhle totalitni nokii 6500s nebo co to je
6. serie: (s technikou jsem v posledni dobe spokojenej, myslim, ze je to i patrne na videu, ze uz tolik nekrcim lokty, nezaklanim se a taham cinku vice na sebe respektive po sobe)

trh s jednoruckou
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 7 !! (2x)
-mrtvoly me nevycucly, jak by se dalo ocekavat, ale opet jaksi spise nakoply, takze s chuti do tohohle masakru. Minule bylo 10x10, takze dnes zase trochu do vah. Prvni serie strasne tezka, ale to je proto, ze nedavam zadne rozcvicovaci, protoze uz jsem myslim rozcviceny az az, i kdyz preci jen je tohle jiny pohyb a nejakou lehkou serii bych si dat mohl, ale to je jedno, proste prvni serie je vzdy ta nejtezsi. Pak uz lepsi a paradoxne s rostoucim poctem serii to bylo lehci a lehci. Opet jsem se do toho dostal zhruba az po 5. serii. Kazda serie byla pocitove jina, nektere svizne, celkem lehke a s rezervnou. jine zase pomalejsi a na doraz, ale jak rikam, ty lehci byly spise ke konci. Vse zalezelo na tom, jak jsem do toho sel od prvniho opakovani. U posledni 15. serie jsem se hecl a dal jsem 7 opakovani na kazdou ruku (slabsi ruka, kterou jedu jako prvni v poradi byla lehci a dokonce tam jeste byla rezervicka, ta silnejsi, druha v poradi uz u 7. opakovani trochu hybridne). Pokud vse dobre pujde, brzy prijdou na radu 37,5ky. Jinak po mtvolach jsem byl relativne suchy, tady asi od 2.-3. serie jsem mohl tricko zdimat a jak jsem asi vypadal po 15 (respektive 30 seriich ) netreba popisovat , ale ty endorfiny za to staly.

bicepsovy zdvih EZ
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 12
-pridal jsem minule, takze jsem to nechal, nebylo to nijak zavratne tezke, myslim, ze jsem to ani nijak necheatoval a hlavne jsem z toho citil, co jsem mel.

kliky na bradlech
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
-puvodne jsem chtel 10x10 jen s Drejprdem, ale nakonec jsem zvolil 8ky se 7,5kg navic. Zrovna nejlehci to nebylo a celkem se to tahlo (mozna jsem tech serii jel ale omylem vic ), ale tricaky jsem z toho citil pekne, takze ok

pritahy JR
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
50kg x 9 (2x)
-gut

tlaky JR hlavou dolu
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5kg x 8
32,5gg x 8
32,5kg x 8
-tez gut :)

upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
12,5kg x 15 (2x)
-hodne dlouho jsem to nejel a zadni delty nijak extra necvicim, i kdyz samozrejme dostavaji zabrat u zakladnich cviku dostatecne, ale dnes jsem si dal toto. Rychlovka a prijemna zmana a taky pekne aerobka

pullover
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 15
-puvodne jsem chtel na kladky, ale bylo obsazeno, za coz jsem byl vlastne i rad, protoze pullover je preci jen komplexnejsi a jelikoz to neni zrovna nejpohodlnejsi cvik, tak ho moc necvicim, dnes jsem ale "musel" a sedlo to vyborne.

veslo
10 minut (2707m, 255W, odpor 6) - PR
10 minut (2640m, 236W, odpor 6)
-prvni 10 minutovka PR, konecne jsem se dostal pres 2700m :) To co jsem do ni dal mne pak trochu chybelo ve druhe, kdy to bylo ze zacatku ok, ale po 5 minutach sila odchazela, pak jsem se ale zase vzmohl a trochu jsem se do toho oprel, ale jelikoz tady tohle je trochu jiny druh aerobky, je to spise silova aerobka, protoze zde zapojujete prakticky vsechny svaly, tak ta sila pak odchazi rychleji, zvlast kdyz mate za sebou okolo 100 serii. takze jsem byl rad, ze jsem to vubec dojel. Nechapu ale, ze i kdyz je v uveslovane vzdalenosti rozdil jen nejakych 60m, tak k vykonu ve wattech je to podle me celkem nepomer.

-dnes takova "oddechovka" pred 2 dennim volnem Opet skoro by se dalo rict naprosto perfect workout
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31/5 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,,70km
rychlost: 42,70km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 973kcal
RPM 114-115
tepova frekvence: ****

-dnes neskutecny peklo , nohy po vcerejsku docela liny, takze jsem rad ze jsem to vubec dojel, neutopil se ve vlastnim potu a jeste jsem udelal docela dobrej vysledek na to jakej to byl chvilema hnus.
samorost

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar. Prosim tě, RPM znamená co?

Jinak, neláká tě soutěž co avizoval Ocelák? Bench s 60%, shyby, sedlehy za 2 min, běh 5km, kolo30km, jak se dívám na tvoje tréninky tak takovej drsnější warmup.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:

Jinak, neláká tě soutěž co avizoval Ocelák? Bench s 60%, shyby, sedlehy za 2 min, běh 5km, kolo30km, jak se dívám na tvoje tréninky tak takovej drsnější warmup.

1. drapere, kdyby si někdy měl možnost natočit trh s JČ, uvítal bych to, chtěl bych se podívat jak to dělají i jiní, u nás v posilce jsem na to sám.

2. samorost - už dřív psal, že nedělá shyby, už kvůli jedný -slabý- disciplíně tam asi nemá cenu jít a možnost dobře se umístit.

Frozz
Oddo

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
1. drapere, kdyby si někdy měl možnost natočit trh s JČ, uvítal bych to, chtěl bych se podívat jak to dělají i jiní, u nás v posilce jsem na to sám.

jedna stránka z5
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:

ja se priklanim, at tam mam aspon nejakeho soupere
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RPM sou otáčky za minutu (prostě kolikrát za minutu šlápneš)... a jsi borec já si dal dneska 110-117 poslední dvě minuty... normálně jezdím 98-107, nedovedu si představit, že bych měl takovej průměr jako ty =) co máš doma btw za rotoped? (značka)

jinak... draper půjde těžko za oceláka, když by nemohl běžet....

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: