Orbb » comeback to Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Orbb » comeback to Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No shyby a kliky na bradlech jsou u mě bída. Shybů širokých nadhmatem dám poctivě tak 4-5. Podhmatem víc.
Kliky na bradlech taky tak 4-5, proto je pro mě lepší mít nějakou dopomoc, abych dával třeba 3 série po 10 opak. s naprosto čistou technikou, což si myslím mi dá víc než když budu furt jezdit série po 3-4 opak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orbb

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak řikám, nevim jestli tam jsou už gumy, když já tam byl, tak tam nic nebylo, každopádně, když budeš cvičit shyby a bradla často, tak s musíš posunout. Já co jedu crossfit tak jsem se zlepšil ve shybech z 1 širokého na 9 a u bradel nevim, ale 12 bych jich asi nedal jako před cf.
8Shade

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už jsme u těch shybů, tak bacha na častou chybu, co jsem dodneška dělal. (lokty mají být vedle těla po celou dráhu pohybu (aby to šlo pořádně do křídel), né před, protože tam si člověk pomáhá bicepsem - což je ok u posledních opakování, když už by to jinak nešlo) Dneska mi to zrovna kámoš řekl a shodou okolností jsem i narazil na toto video
Orbb

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Když už jsme u těch shybů, tak bacha na častou chybu, co jsem dodneška dělal. (lokty mají být vedle těla po celou dráhu pohybu (aby to šlo pořádně do křídel), né před, protože tam si člověk pomáhá bicepsem - což je ok u posledních opakování, když už by to jinak nešlo) Dneska mi to zrovna kámoš řekl a shodou okolností jsem i narazil na toto video

Proto jezdím široké... tam se to nemůže stát
8Shade

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno ono jsou široké a široké, u mojich širokých se mi to třeba stávalo (široký si představuju cokoliv nad dvě pěsti od šíře ramen, ale daj se jezdit ještě nějširší, kdy už při úchytu hrazdy je člověk naplej v rukou jako struna).

Uvedu příklad, jak se ti to může stát (moje vlastní zkušenost). Chytneš se na široko a v počátku pohybu se jakoby zakloníš a pak přitáhneš. (tim to vlastně taháš převážně rukama) To bylo jen tak pro info, kdyby to tu četl ještě někdo další :)
Orbb

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chápu jak to myslíš, mě se to ale nestane... mám metr sedmdesát, takže při širokým úchopu to jedu poctivě... nemám jak cheatovat
8Shade

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

postni videjko :D :D Néé dělam si srandu, spíš jsem ti to řikal informačně, kdybys to třeba viděl u kamaráda, tak ho můžeš trochu poopravit :)
Orbb

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.6. Crossfit
číslo: 16

Včera došly FAT GRIPZ (je to návlek na činku, který zvedne její tloušťku z normovaných 28mm na dvojnásobek)!!! Takže dnes s nimi trénink. Opravdu to bylo brutální a při thrusteru mi to málem urvalo předloktí... uvidíme jaký bude za měsíc progres a jestli se konečně dostanu na 30cm+ v obvodu . Jinak začal jsem zařazovat po tréninku kromě banánů, které jsou hned, ještě hemenex, vyzkoušel jsem ho v úterý a fakt mi chůtná + jelikož jsou v tom vajíčka, takže by to mohlo pomoct k cestě za 65ti kily. Jinak radost mi udělal dřep... nevim čim to je... 70 dřelo, ale s 72,5 jsem lítal jako s BW , přepočítal jsem kotouče a fakt to tam bylo... nechápu

Warm Up
3kola

1 Shyb (Fat Gripz)
6 Svisů Vznesmo
6 Burpees

Power
7x2 Front Squat

Váhy (kg) + pocitové znamínka ("+" lehké; "0" akorát; "-" dřelo)
57,5 +
60 +
62,5 +
65 +
67,5 0
70 -
72,5 +

WOD
15 min AMRAP

2 Shyby
5 Kliků na Bradlech
7 Thrusters (30kg, Fat Gripz)

Výkon: 6 kol, 2 Shyby, 5 kliků na bradlech a 1 Thruster

Crusher
3 minuty po posledním kole

+- 2-3 minuty Road to L-Sit (pomalu se k němu dopracovávám, dnes 36 opakování přítahů kolen k hrudníku na bradlech - ve výchozí pozici pro klik)
Orbb

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.6. Crossfit
číslo: 17

Neměl jsem včera jít cvičit do parku... sice jsem se naučil L-Sit (už natáhnu nohy, teď je jen dostat nahoru abych svíral pravý úhel), ale ty shyby a bradla jsem neměl dělat. Nevím na kolik % to zhoršilo můj dnešní výkon, ale dneska totálně na sračky. Málem jsem to zase vyklopil... raději jsem ale posunul Crusher, protože za 3 minuty jsem stihl na WC a zpátky, nějaká příprava stanoviště mě minula obloukem. Ještě poznámka k WOD... škoda že mě u výpadů limitují slabá ramena... dělá mi problém udržet i 15kg kotouč nad hlavou, natož ještě něco těžšího. Ani tu desítku neudržím v natažených rukou po celou dobu.

Warm Up
3kola

50 Skoků přes švihadlo
10 Burpees
20 Skoků na bench (45cm)

Power
4x4 Thruster (Fat Gripz)

27,5 +
30 +
32,5 0
35 0

WOD
10-8-6-4-2

Shyby (Fat Gripz)
Explosive Kliky (1 opakování = 1 klik na šířku ramen, odraz na 25kg kotouče (1 na každé straně) , klik, zpátky dolu)
Svis Vznesmo (Fat Gripz)
Výpady (na každou nohu, 10kg kotouč nad hlavou)

Čas: 20:07

Crusher
5 minut po posledním kole

2 min AMRAP - 40kg Bench Press (Fat Gripz) - 20 op
8Shade

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to zatim vidíš s tim Fat Gripz uchopem? Cítíš, že se ti zlepšuje normální úchop, nebo je na to ještě brzo?
Orbb

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že po dvou trénincích je předčasné dělat nějaké závěry, každopádně předloktí je cítit po tréninku. Je totiž rozdíl obepínat 28mm a 56mm, který ani neobepnu prstama. Věcička je to pěkná, posiluje předloktí kompletně, takže místo úchopu také druhotně excentory (logické, prsty jsou nataženější) + všeobecně úchopovou sílu do reálného života. Výhoda také je, že jelikož je to gumové a velké, tak nemám z toho mozoly + to neklouže absolutně). Uvidím za měsíc, jak na tom předloktí bude. Zkusím nějaké Svisy na čas + metr odpoví v číslech.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, kde bereš ty workouty (crossfitové). Popřípadě máš nějak postup jak si je sestavuješ?
Orbb

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze začátku jsem jel oficiální WODy, nebo nějaké upravené. na crossfit.com jich najdeš hafo + každý den je tam nějaké cvičení. Také stačí použít google a hodně jich vyletí. Já si je ale sestavuji sám. Jak vidíš tak mám osu, což je rozcvička, pak něco silového, poté samotné cvičení a nakonec nějaký killer co mě dorazí. Postup je asi takový, že se snažím procvičit vždy celé tělo, tréninky necyklovat, ale vymýšlet nové + se inspiruji ostatními na fóru.
Orbb

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.6. Crossfit
číslo: 18

Škoda toho benche... ty Gripery hodně ubíraj na váze. Ale určitě nelituju, budu se muset adaptovat a příště překonám svůj starý 5RM.

Warm Up
učil jsem se Back Squat

Power
5x5 Bench Press (Fat Gripz)

52,5 +
55 0
57,5 0
60 - (jen 3 reps)
57,5 - (jen 3 reps)

WOD
1-2-3-4-5-4-3-2-1

Burpee-Pullup (Fat Gripz)
V-Crunches
Thruster (35kg)

Čas: 13:21

Crusher
3 minuty po posledním kole

2 min AMRAP - 40kg Back Squat - 26 op
Orbb

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.6. Crossfit
číslo: 19

Tak dnešní WOD mě zavraždilo... je mi špatně ještě teď. Radost jsem měl ze dřepů, paradoxem je, že když mám vedle sebe kluky na cover, tak se cejtim v bezpečí a série mi přijdou lehčí... 4x70 tam šlo raz dva, lehčí než 65, kde mě nikdo nehlídal. Největší problém byl u přítahů... prostě jsem to v ruce neudržel (ty gripery mi urvaly ruce málem). 7 opakování za 30 sekund a zbylou minutu a půl jsem se marně snažil činku odlepit od stojanu, natož dělat přítahy.

Warm Up
3kola

15 Kliků
15 Thrusters s osou (10kg, FG)
15 Back Squats s osou (10kg, FG)

Power
4x4 Front Squat

60 +
62,5 +
65 0
70 0

WOD
3 kola

10 Explozivních kliků (1 opakování = 1 klik na šířku ramen, odraz na 20kg kotouče (1 na každé straně) , klik, zpátky dolu)
7 Shybů (FG)
20 Explozivních dřepů (1 opakování = 1 dřep na šířku ramen, odraz na 20kg kotouče (1 na každé straně) , dřep, zpátky dolu)
7 Svisů Vznesmo (FG)
10 Thrusters (25kg)

Čas: 16:33

Crusher
4 minuty po posledním kole

2 min AMRAP - 40kg Přítahy v předklonu (FG) - 7 op

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: