Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Každopádně pokud se ti tak tahá líp, tak není vůbec co řešit.

Vsak me ani vterinu nenapadlo, ze bych to resil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Vsak me ani vterinu nenapadlo, ze bych to resil.

Tak se neptej
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
citace:
Vsak me ani vterinu nenapadlo, ze bych to resil.

Tak se neptej

Ja se na nic neptal, jen jsem psal, ze uvitam jakekoliv pripominky k technice, coz ale neznamana, ze neco hodlam menit

Ne delam si srandu samozrejme, budu rad za kazdy postreh a zrovna u od tebe jsem za to rad, protoze te znam osobne, parkrat jsem te videl cvicit a vim, ze o tomhle nahodou neco vis :)
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem se začervenal
Na to, že jsem na železo poprvé šáhl před vojnou (asi 2001), toho vím kulový. Možná do důchodu to bude jakžtakž OK, protože člověk se učí celej život. Jestli nějakej důchod vůbec bude. Ale pokud bude a začnu zas po nějaké pauze cvičit, tak za 3 měsíce budu v topformě.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Teď jsem se začervenal
Na to, že jsem na železo poprvé šáhl před vojnou (asi 2001), toho vím kulový. Možná do důchodu to bude jakžtakž OK, protože člověk se učí celej život. Jestli nějakej důchod vůbec bude. Ale pokud bude a začnu zas po nějaké pauze cvičit, tak za 3 měsíce budu v topformě.

Uz pred asi 2 rokama, kdy jsem te jeste jako Madballa neznal, jsem si v BG casto vsiml skupinky nekolika jedincu vetsinou 2 az 4 (nekdy i jedne slecny), kterou jsi (tu skupinku) tak trochu vedl ty ve svem klasickem modrem basketbalovem tilku a kratasech jednak ze jsi byl strasne chytrej (v dobrem slova smyslu) a neustale jsi radil a spravne radil svym sparingum o treniknovych metodach, technice zakladnich cviku a cviceni obecne, zatimco ja jsem si tam s ortezou pres celou nohu pumpoval bicepsy shazovackama na skotovkce :) a navic jste tak trochu vycnivali z davu tim, ze vas zpusob cviceni se lisil od tech klasicky BG pumparu (vsak vis, co myslim) a celkove bylo videt, ze to ma hlavu a patu.
A uz dost chvaly, zase takovej muj oblibenec nejses a tak dobrej rozhodne taky ne

A do toho duchodu to zkus doklepat, ja osobne s tim u sebe nepocitam, i kdyz kdo vi, zivot je plnej prekvapeni a treba budu jeste v 80ti davat sve PRka u DL na pocet serii a opakovani s minimalnima pauzama
madball

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
A do toho duchodu to zkus doklepat, ja osobne s tim u sebe nepocitam, i kdyz kdo vi, zivot je plnej prekvapeni a treba budu jeste v 80ti davat sve PRka u DL na pocet serii a opakovani s minimalnima pauzama

To mně je jasný, akorát to nebude 10 sérií, ale 20, protože jak se říká, člověk se sprinterem rodí, vytrvalcem stává.
(promiň bude to 20 + 5 bonusových )
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6/6 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, KARDIO

bench press
100kg x 5
100kg x 5

92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
92,5kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
-dnes byl v planu tezky bench, ktery me posledni dobou zacina bavit vice nez jednorucky a asi diky tomu jde i vykon mirne nahoru (to je tak vzdy, kdyz nejaky cvik bavi). Sice je to stale pomerne tragedie , ale na druhou stranu jak tu neustale pisu, jsem antibenchar a bench mne nikdy nesel, takze vlastne osobne jsem celkem spokojenej:) zvlast kdyz se ani nehonim za silou. Dnes jsem zvolil stejnou taktiku jako minule u jednorucek a to, ze si dam prvni 2 serie s tezsi vahou neco jako golden sety u beara (tohle me funguje spolehlive u tlakovych cviku, naopak u tahovych ne napr. u mrtveho tahu, tam je to zpravidla obracene, kdy prvni cca 2 serie byvaji pocitove tezsi nez nasledujici. Nalozil jsem tedy 100kg, ale tem 5 opakovanim jsem moc neveril, jenze padly skoro jak ho*no. No jak ho*no teda ne, do dalsiho opakovani bych sam asi nesel, ale opravdu me to prekvapilo, protoze 100kg po 5op jsem benchoval ve sve letosni top forme. Druha serie to same a pocitove mozna i o fous lehci. Mohl jsem jeste zkusit dalsi, ale to to bych musel natahovat pauzy a bylo by to asi hodne na krev, to zkusim az priste. Takze jsem shodil vahu na planovanych 92,5kg, jenze jsem si u 5. serie uvedomil, ze jsem minule daval 5ky s 95kg (teda alespon myslim), takze i presto, ze tech 92,5kg nebylo uplne nejlehci (ale zase jsem daval celkem kratke pauzy a jel to pomalu), tak jsem pridal na 95kg a zbylych 7x5 (celkem dnes 15x5) s tim dojel a ty 2,5kg tam ani nebyly vyrazne znat, i kdyz posledni 2-3 serie uz byly vazne tezke a musel jsem natahovat pauzy. Kazdopadne bench leze pomalu nahoru, coz me tesi, bavi me, i z tech 5ek pekne citim kozy a i techniku mam ted celkem vychytanou, takze spokojenost.

mrtvy tah
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
155kg x 8
-dlouho jsem vahal, jak to dnes jet, ale vzhledem k tomu, ze minule byly tezke 3ky, tak to dnes melo byt neco lehciho, puvodne jsem planoval 10ky se 145kg, ale nakonec je to preci jen mrtvy tah a 10ky me cekaly u nasledujiciho cviku, tak jsem zvolil 8ky se 155kg. Prvni serie tezka, druha taky, pak jsem se do toho ale dostal a do 10. serie i kdyz vicemene nadoraz, tak celkem v pohode ( v pohode = zvladnutelne pri zachovani relativne dobre techniky), posledni 2 "bonusove" uz hodne vydrene a s delsima pauzama, ale 12x8 splneno. Jeste si to 1-2x potvrdim a zkusim 8ky se 160kg. Myslim, ze i obcasne zarazovani tezkych serii 3ek a podobne, se kteryma jsem ted zacal, by mne v tomhle mohlo pomoct. Sedlo to opet vse naprosto luxusne, uzil jsem si to, krasne to bralo zada a vlastne cele telo a proste parada jako vzdy. Mrtvy tah je proste nejlepsi cvik ever. Byl to ovsem celkem slusny masakr, zpocenej jsem byl skoro durch, ale to hlavne diky vzduchu v posilovne, jenze to nebylo nic proti tomu, co me cekalo ted a popravde receno jsem si nebyl jisty, jestli to v tomhle dusnu a po tech mirne vrazednych mrtvolach absolvovat. Kdybych to ale vzdal, tak to asi nejsem ja :) , takze s chuti - nechuti do toho

trh s JR
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
30kg x 10 (2x)
-uz po DL jsem byl totalne slitej a to me vzdy trochu odrazuje od dalsiho cviceni, takze priznavam ze se mne do toho nechtelo, i kdyz jsem se na to paradoxne strasne tesil, takze jsem moc neotalel, popadl 30ku jednorucku a zacal. Bylo to opravdu neskutcne peklo, predevsim na udychani, prvni 2 serie byly asi opet nejhorsi, pak se to dostalo do te sice hodne tezke, ale zvladnutelne "formy". Popisovat to nema cenu, protoze to se musi zazit :), byl to hnus, ale takovy ten krasny hnus, kdy jsem vedel, ze na to mam, jen do toho musim jit na 100%. 10 respektive 20 serii uteklo jak voda (na 70% jich bylo 11 tedy 22, protoze mam pocit, ze jsem 5. serii pocital 2x, ale jelikoz si nejsem jisty, tak to nepocitam, kdyztak je to plus pro me), byl jsem KO, ale stastnej jak blecha. A opat jako to pisu vzdy, ted jsem mohl s klidem odejit domu s tim, ze mam komplet odcvicene cele telo i s aerobkou.

bicepsovy zdvih EZ
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
-ta ezeta me posledni dobou ze vsech cviku na bicak bavi a bere asi nejlepe. Pekny pumping bicepsu a celkem v tempu.

kliky na bradlech
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
Drejprd + 15kg x 5
-minule jsem bradla zamerne vynechal, protoze jsem se chystal na pridani zateze, takze jsem si od nich chtel 1 trenink odpocnout. Dnes jsem tedy asi po cca 3 tydnech pridal, vzal jsem 15kg jednorucku (ona ma mozna vic nez 15kg, protoze tam neni zapocitana osa, ale to je tak 1kg, coz je fuk). Plan bylo 10x5, nektere serie byly s rezervou, jine na doraz, vse bylo hlavne o technice, ovsem celkove to opet sedlo vyborne na tricepsy a jeste jsem si dal 2 serie navic.

pritahy VC
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
-ze ja nedavno psal, jak u tohoto cviku opet chytam techniku. Uz predchozi 2 treninky to stalo celkem za ho*no a dnes jeste vic. Nejak se zase nemuzu trefit do techniky, abych z toho citil zada jako do nedavna, takze od priste asi zase jen jednorucky, ktere vetsinou nezklamou.

sikmy bench na MP
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
70kg x 10
-asi jsem se nejak nechal unest tim enormnim pumpingem :), ze jsem si dal misto 6 serii 10. A dalsi duvod byl ten, ze byly obsazene jednorucky, ktere jsem potreboval na dalsi cvik. Sila tady roste, protoze trenink od treninku je to pocitove lehci a do nedavna jsem sotva dal tech 6 serii, takze priste pridame.

superserie upazovani s JR + predpazovani s JR
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
-tohle moje ramena milujou a ja jeste vic :)

superserie stahovani kladky na hrudnik + prostismerky
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 20
60kg x 15 + 25kg x 20
-at je mensi zmena, tak jsem si dnes jako doplnkovy - pumpujici cvik na zada dal po hodne dlouhe dobe stahovani kladky. Sice jen lehka vaha protoze to bylo v SS, ale opravdu vynikajci zmena a vyborne to bralo latissimy. To same protismerky sedly dnes dokonala.

veslo
10 minut (2660m, 243W, odpor 6)
10 minut (2640m, 236W, odpor 6)
-tusil jsem, ze uz sily moc nebude, takze jsem to sel jen zkusit a nakonec jsem dojel obe planovane casti, i kdyz s o neco horsim vysledkem, coz je ale jedno, protoze to byl i tak poradnej zahul pro me uz asi trochu unavene svaly ( i kdyz subjektivne tu unavu necitim). Do te prvni casti jsem mozna mohl dat vic a vytahnout to na 2700, ale to uz je jedno. Kazdopadne ta sila odchazi hlavne diky stylu veslovani. Drive jsem vesloval celkem rychle s mensi silou, coz je imho lehci a clovek vydrzi delsi dobu (i vykone ne wattech je pak mnohem mensi), ted vesluji v pomalejsim tempu, ale taham maximalni silou a jakoby vetsim rozsahu pohybu, coz je vlastne takova silova aerobka a svaly se podle me mnohem rychleji unavi (doufam, ze je tato ma teorie spravna???). Dnes tady o neco horsi vysledek, ale pocit z toho mam vyborny, protoze jsem si makl opravdu slusne

-tak dalsi fantasticky trenink za mnou, snad krome pritahu VC vse perfektni, nekde i zlepseni a neco pridano. Vice netreba komentovat. Ted s nejvetsi pravdepodobnosti 2 dny volna.
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7/6 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 43,20km
rychlost: 43,20km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 985kcal
RPM 115-116
tepova frekvence: ****

-omg dnes me motivovalo to, ze ze me zacal valit nazastavitelny proud potu az v 6. minute, kdezto minule o minutu drive, takze jsem si rikal, ze to pujde Jinak od zacatku jsem drzel az prekvapive solidni tempo, uz v polovine jsem mel presne 21,50km, coz nemivam, takze pokud bych drzel stejne tempo, tak jsem mel zadelano na 43km. Tempo jsem drzel, i kdyz poslednich 15 minut hrala znacou roli vule a sebeprekonavani a obcas se mne honily hlavou myslenky, ze skoncim, ovsem nedal jsem se a jel a jel a dojel s jednim z nejlepsich mych vysledku. V tomhle pocasi je to opravdu pokus o sebevrazdu (jen aby se mne to fakt jednou nepovedlo )
Culda13

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

možná by bylo dobrý se přihlásit na časovku , budeš první na MČR
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
možná by bylo dobrý se přihlásit na časovku , budeš první na MČR

Js bych rad nekdy zkusil nejakou takovou soutez jen tak z prdele, at uz treba jizda na rotopedu, veslovani, plavani (to jsem take vzdy delaval hrozne maratony :D i kdyz od urazu jsem jeste poradne neplaval) nebo neco na vydrz, at vim, jak jsem na tom v realu. Preci jen je to neco jineho doma a na soutezi. edit: a nebo treba v jidle, to me vzdycky lakalo a tady bych si veril jako nikde jinde :D :D
Draper

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8/6 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

tlaky JR v leze
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
32,5kg x 10
-sice me ted strasne bavi bench a skoro mne bylo lito, ze si ho dnes nedam, ale prsa byly v planu zase lehce a bench ted vic jak 8 opakovani cvicit nechci (spise ho chci jet vic siloveji, protoze je to hruza ) a navic byl minule, takze dnes jednorucky po 10 opakovanich. Celkem si ted verim :), takze jsem bez vahani pridal (obvykle to cvicivam s 30kama), i kdyz jsem byl po ranu jak prejetej. Ze zacatku lehke, pak to tezklo, hodne serii bylo na krev respektive prave predlokti by vice nevydrzelo a rozbil bych si cinkou hubu, ale sedlo to vyborne stejne tak vyborne to i bralo a pumpovalo prsa, takze jsem si jeste pridal 2 serie, i kdyz uz se znacne delsima pauzama. Nakonec tedy 12x10x32,5kg, coz je tak trochu PR. Spokojenost.

mrtvy tah
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
170kg x 5
-minule lehci mrtvola, dnes tedy spise tezsi, i kdyz primo do tezkych 3ek jsem jit nechtel, to si zase necham minimalne po dvou dnech volna, preci jen je tu potreba vice sily a take jsem dnes malo spal. Tazke jsem zvolil 5ky se 170kg, moc se mne do nich ze zacatku nechtelo, coz je ale vzdy jen otazka toho nez zacnu a 1. nekdy i 2. serie, ale pak opet naprosto super. Vse tezke, ale tak prijemne tezke, zvladnutelnou technikou az do konce a proste jsem citil, ze to dnes opet pujde :) Prevazna vetsina ze vsech 75 opakovani s poctivym pokladanim cinky, coz bylo vzdy nejhorsi u posledniho opakovani, ale stacilo vice pokrcit nohy a soustredit se na to, abych to tahal po sobe a slo to a vse jsem dal celkem ciste, alespon myslim. 10 serii byla jako vzdy "povinnost" (premyslim, proc jsem si tuhle 10kovou ko*otinu vubec vymyslel ), ale ridim se pocitem a ten mi rikal, ze 12 bude ideal, takze jsem si dal jeste 2, ty byly uz podstatne tezsi, ale porad jsem nejak nemel dost a i kdyz to bylo celkem na krev, tak techniku jsem porad drzel, takze jsem si rekl, ze to zkusim do tech 15 a paradoxne ty dalsi 3 byly lehci nez 11.a 12.. 15x5x170kg jsem take myslim jeste nedal, takze dalsi PR na pocet serii s touto vahou :) Opet jsem si to paradne uzil.

premisteni a tlak
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
72,5kg x 5
-po tom trhu s JR 10x10 z predchoziho treninku jsem mel vcera docela rozbity ramena a trapezy, takze se mne do tezkych serii moc nechtelo, ale zadne vymluvy a sel jsem do na to :) Vahu jsem nechal, pridal jsem minule, takze ted si to parkrat potvrdim. Je fakt, ze to dnes bylo o neco tezsi nez v predchozim treninku, hlavne u tlaku / push pressu se mne nedarilo uplne idealne sladit nohy s pohybem cinky, takze to byl vice mene tlak, proto to bylo tezsi, ale vse jsem vzdy dotlacil, sice na krev, ale jo a nezlomilo me to. I po technicke strance spokojenost. Ty hlavni 3 cviky jsem mel do puntiku splneny + samozrejme nejake bonusovky navic , takze ted uz jen flakarna :)

bicepsovy zdvih JR
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
20kg x 8
-ruce dnes stredne tezce, coz u me znamena 8ky. Pocitove lehci nez obvykle, takze maximalni soustredeni na techniku.

kliky na bradlech
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
Drejprd + 7,5kg x 8
-jako biceps tak i triceps stredne, ja + 7,5kg jednorucka tak akorat pro 8 opakovani

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-posledne me na*raly pritahy VC, takze dnes musely byt zakonite jednorucky. Krome prvni serie naprosty luxus.

bench press hlavou dolu
80kg x 9
80kg x 9
80kg x 9
80kg x 9
80kg x 9
80kg x 9
-tohle jsem nejel hodne dlouho, obvykle nebyva volna lavicka, dnes byla, takze v ramci pestrosti treninku jsem si to dal. Cekal jsem, ze nedam ani planovanych 6x8x80kg a nakonec z toho bylo celkem sviznych 6x9x80kg a naprosto paradne to bralo kozy. Tenhle cvik musim cvict casteji.

svicka (mirne naklonena lavicka)
15
15
15
15
15
-nevim, cim to bylo, ale takhle krasne jsem z toho jeste nikdy bricho necitil :)

predklony na stroji
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
55kg x 20
-ted jeste 2 cviky na "dorazeni", oba super

mohamedany ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-viz. predchozi cvik, bricho dnes sedlo vyborne a to jsem ho ani nechtel davat :)

veslo
10 minut (2701m, 252W, odpor 6)
10 minut (2680m, 251W, odpor 6)
-byl to porod na hranici zivota a smrti .Prvni cast jsem chtel mit splnenou na 2700m, takze jsem se do toho posledni asi pul minuty poradne oprel, myslim ze max. vykon tam byl jednu chvili i okolo 350W, u druhe casti sila brutalne rychle dochazela a opravdu jsem dovesloval silou vule, ale ty endorfiny po skonceni jsou k nezaplaceni :). Trochu me sere, ze vydrzim veslovat jen 10 minut a myslim, ze to neni ani nejak prevratny vykon , ale zase kdyz se podivam do pameti pristroje a srovnam sve vykony s jinyma 10 minutovkama, tak jsem na tom o hodne lepe, jak co se vzdalenosti tyka, tak vykonu ve wattech, kdy jsou tam casto hodnoty jen neco nad 100W, cimz se ale nechci nijak chlubit, spise jen tak podotykam Ale jak jsem zjistil, zalezi hlavne na stylu veslovani a ja ted oproti drivejsku vesluji sice kratsi dobu a podstatne vice siloveji, coz je myslim prinosnejsi.

-vcera jsem vecer trochu nestihal, do postele jsem se dostal hodne pozde, coz by nevadilo, kdybych rano nechtel jit do cvicit, takze z toho bylo asi 5 hodin spanku, coz ale krome asi prvnich 15-20 minut vubec nebylo znat a byl z toho opet trenink bez jedine chybicky :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9/6 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,73km
rychlost: 42,73km/h
spalena energie: 973kcal
RPM 114-115

-nevim, jestli ma na rotoped vliv i pocasi (vlhkost vzduchu, teplota...) nebo jsem dnes mel jen tezke nohy po vcerejsku, ale dnes mne prislo, ze tam mam jeste minimalne o stupen vyssi zatez, takze to bylo opravdu neskutecny peklo Poslednich 20 minut jsem dojel v tomhle tempu jen s velkou pomoci sily vule, jinak bych to zabalil. Dnes opravdu ultra super HC jizda :D
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10/6 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS. KARDIO

bench press
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5

95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
-asi ted na me prislo benchove obdobi , ktere nejspis dneskem konci, protoze jsem to napsal, no ale to je jedno :) Kazdopadne spokojenost velika, uz jsem jen krucek o zimni silove formy na benchu (nastesti ne te vizualni, ktera byla prasacka :) ) V minulem benchovem treninku jsem se 100kg dal 2x5, dnes jsem jednu serii pridal a kdybych natahl pauzy, tak by mozna padlo i 5x5. Sice to bylo na doraz, ale celkem s jistotou. U pracovnich serii jsem dnes zbylych 12 serii jel s 95kg, minule jen 7, ke konci uz tezke a na krev, ale celkove to sedlo vyborne po vsech strankach. Brzy zkusim na ty prvni tezke serie 2,5kg pridat.

mrtvy tah
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
145kg x 10
-po minulych 15x5 se 170kg dnes melo byt neco lehciho, jednak to pravidelne stridam a jednak jsem trochu citil spodni zada, takze tezke 3ky se odkladaji na pondeli. Plan byl samozrejme 10x10, ale nejak jsem tomu dnes neveril, ovsem verit jsem zacal zhruba po druhe serii. Na 10ky jsem pridal v minulem lehkem DL treninku, takze zadny spech a dnes jsem si tech 10x10 chtel jen potvrdit, ze to nebyla nahoda a pripadne nejakou serii pridat. Opravdu to slo nezvykle pekne (mysleno po technicke strance, to jak jsem z toho citil svaly, ze to ke konci serie nebylo prasackou technikou a hlavne ze me to bavilo a uzival jsem si to), i kdyz tezke to samozrejme bylo, ale jak rikam, bylo to proveditelne se zachovanim obstojne techniky. Docela jsem i litoval, ze jsem tam "nejebl" rovnou 150kg, ale jak jsem psal, pridal jsem teprve minuly tyden, takze neni kam spechat a tak jsem alespon jel o 2 serie navic, celkem tedy 12x10x145kg. Priste 3ky asi se 185kg.

trh s JR
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 5 (2x)
35kg x 7 (2x)!!
-po mrtvolach celkem svezi, vahal jsem, jestli si dat premisteni a tlak s VC nebo trh s JR. Prvni cvik je samozrejme prijemnejsi, protoze tam nemusim jet kazdou serii 2x a take mam pocit, ze nevyzaduje az takove usili a ze se pri nem nezapoji tolik svalu jako u trhu. Opravdu jsem se nemohl rozhodnout, do tohohle 30 seriioveho masakru :) se mne moc nechtelo, ale rozhodlo to, ze jsem premisteni cvicil predevcirem a trenink chci mit pestry a cviky stridat, takze jsem se rozhodl k trhu, pri nejhorsim to nepreziju . 10x10 bylo naposledy, takze dnes zase neco tezsiho. Prvni serie silene tezka, absolutne bez dynamiky a techniky, coz me trochu zarazilo a jeste jsem premyslel, jestli si preci jen nedat premisteni, ale vedel jsem, ze to tak u prvni obvykle byva, protoze se uz nijak nerozcvicuji a rovnou zacinam s pracovnima seriema. Druha serie uz byla jine kafe a pak uz to jelo jak po masle a s kazdou serii, dalo by se rict lepsi a lepsi. Vyborne se mne dnes podarilo sladit pohyb a silu celeho tela s cinkou a opravdu to slo krasne. Hrozne moc tady delaji nohy a pokud je spravne zapojim, cinka je nad hlavou raz dva. Samozrejme to ale vubec nic lehkeho neni, jako vzdy to chce maximalni soustredni a nasazeni celeho tela, ale to je z velke casti i v hlavne a dnes to tam opravdu bylo a kazdou serii jsem si maximalne uzil. Nektere serie byly na doraz, jine s rezervou, vse bylo o "nasazeni". U posldeni jsem se hecl a dal 7 opakovani, u te prave - slabsi ruky to posledni bylo ale znacne nehezke naopak u leve jeste rezerva. Po 30 seriich jsem byl total durch, ale to by nebylo neco v poradku, kdyby to u tohoto cviku tak nebylo :) Celkove dnes s timto cvikem abnormalni spokojenost. Jeste s touto vahou zkusim 6ky ve vsech seriich a pak pridam.

bicepsovy zdvih EZ
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 12
-jak jsem psal v nekterem z predchozich reportu, v soucasne dobe je to muj nejoblibenejsi cvik na biceps, protoze u nej bicepsy nejlepe citim, dnes se to potvrdilo. Byla to celkem rychlovka, protoze se predchozi 3 cviky celkem natahly, takze uz jsem musel pohnout. Opravdu paradne procitene bicepsy.

uzky bench press
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-tomuhle cviku take posledni dobou prichazim na chut, ostatne je to bench a jak jsem zminoval, asi na me prislo bencharske obdobi :D, takze i presto, ze jsem ho planoval lehce - 10ky se 70kg, tak jsem 10kg pridal. Tezke to bylo a zvladl jsem, co jsem chtel a pekne to bralo tricepsy.

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-mely byt na rde pritahy VC, ale ty me poslenich par treninku spise na*raly nez potesily, takze jsem si dal JR, ktere sednou s 90% pravdepodobnosti a dnes sedly jeste lepe nez jindy. Tohle umi pumpovat latissimy lepe nez jakakoliv kladka :)

tlaky JR hlavou nahoru
30kg x 9
30kg x 9
30kg x 9
30kg x 9
30kg x 9
30kg x 9
-vubec jsem necekal, ze s tim pujdou 9ky, zvlast kdyz jsem se jeste nedavno trapil pri 7kach, ale to bude asi dano i tim, ze tlakova sila ted jde mirne nahoru, takze se to projevuje i tady, i kdyz uz jsem opravdu po tolika seriich, co bylo za mnou, moc sily necekal. Mozna jsem mel vzit 32,5ky. Priste.

superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5kg x 12 + 10kg x 15
12,5Kg x 12 + 10kg x 15
-tahle sranda se nezda, ale udychat to je docela masakr a o pocitu v ramenach ani nemluve.

superserie: stahovani kladky na hrudnik + prostismerky
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 12 + 25kg x 15
60kg x 15 + 25kg x 20
-ta kladka me minule hodne bavila, protoze jsem ji dlouho necvicil a dnes jeste vice, oba cviky neskutecny pumping.

veslo
10 minut (2703m, 253W, odpor 6)
10 minut (2660m, 245W, odpor 6)
-opet silove veslovani, opet prvni cast docela ok a opet jsem u druhe malem chcipl :), teda hlavne od 5. minuty druhe 10. minutovky dochazala sila a klesal vykon. No ale neva, proste jsem na pul minutky prestal, do svalu se mne vratil glykogen a krev a hned to bylo o necem jinem. Za trest jsem si pak dal jeste pul minuty navic, ale to do celkove zdalenosti nepocitam. I kdyz to bylo mirne k zbliti :), endorfiny valily o 106 a byla to naprosta parada.

-chtel jsem jit zitra, ale moc se mne to nehodi, preci jen tohle zabere "trochu" vice casu nez hodina na kole, takze jsem sel dnes i presto, ze jsem byl opet znacne nevyspan (nejak ted nestiham chodit spat, jak bych mel, kdyz jdu rano cvicit ), no ale 5 hodin stacilo, jak se ukazalo, i kdyz jsem byl nejprve trochu jak "prejetej" a clovek se po 5 hodinach spanku citi proste trochu jinak. Na vykonu se to ale nastesti nijak neprojevilo, mrtvoly me nakoply a nakoplej jsem jeste ted :), a naopak jsem mel opet energie, ze bych ji mohl zasobovat jeste minimalne dva cvicence :) Byl to opat fantasticky trenink. Ted bych ale rad dal 2 dny volna od cinek, coz pravdepodobne vyjde a v pondeli tekze mrtvoly, na ktere se tesim.
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11/6 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,61km
rychlost: 42,61km/h
spalena energie: 971kcal
RPM 114

-prvnich 20 minut peklo, nepohodlne se mne sedelo, nemohl jsem najit tu idelani pozici, porad jsem se tam nejak divne vrtel :), coz se projevovalo i na to, ze jsem rychlost sotva drzel na 42km, casto to slo pod, navic mne to prislo nejake tezke, ale okolo 20. minuty jsem se do toho dostal, chytl jsem to sve idealni tempo, coz je 114-115 RMP obcas i vic a najednou mne to zacalo silene bavit, cas nezvykle rychle utitkal a az do konco to bylo bez jedineho zadrhelu. Sice jsem se nedostal na 43km, ale tech "povinnych" 42,5km splneno a hlavne jsem nemel pocit, ze je to flakarna.
-kua skoda ze nemam doma veslo. Kupovat nejakou ojetinu asi nema cenu a novy concept2 je otazka tak 30 - 40 000 minimalne
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12/6 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,62km
rychlost: 42,62km/h
spalena energie: 971kcal
RPM 114

-dnesni kardio bylo z kategorie tzv. "jsem rad, ze jsem se nepoblil". Od zacatku hnus, nohy unaveny (cemu se taky divit, kdyz je kazdy den zatezuji) a fakt to byl boj. Lepsi to zacalo byt az asi 12 minut pred koncem. Opravdu jsem rad, ze jsem to dojel a s docela uchazejicim vysledkem.

-Neco jsem po delsi dobe nafotil. S formou jsem celkem spokojenej, zadne velke objemy, ani kralik stazenej z kuze a tak se citim nejlepe a nejvic mne to vyhovuje, kez by to takhle zustalo. Vaha 102-104kg. Pozovani odeme opet necekejte, je to focene narychlo po kardiu a vesmes vsechno ve stejnych pozicich :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: