Loudyho log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 77, 78, 79  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Loudyho log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Loudyho log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ti docela závidím. Taky bych se potřeboval a chtěl pořádně naučit vzpěračské techniky, bohužel v Olomouci snad není nikdo s kým bych se mohl spojit. Holt větší města víc příležitostí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Muscle napsal:
Ti docela závidím. Taky bych se potřeboval a chtěl pořádně naučit vzpěračské techniky, bohužel v Olomouci snad není nikdo s kým bych se mohl spojit. Holt větší města víc příležitostí...

No, já bydlim ve vesnici co má 150 obyvatel
Ale když je škola, jsem v Praze, teď je zkouškový a já skončil, takže už tam nejsem.....v každym případě by nebylo na škodu, až budeš v Praze, domluvit se s někym a zajít třeba do LA GYMu, od 26.září je zpátky cocman a ten něco ví a umí
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2011 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska konečně dorazil 20kg kettlebell
Loudy

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera a dneska vození a nakládání "stromů", zabralo to asi 6hodin a jsem totálně mrtvej, by jeden neřek, jak jsou stromy těžký

V každym případě zápěstí mě zase bolí, takže u thrusteru to nebude blbou technikou
kulíšek

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Včera a dneska vození a nakládání "stromů", zabralo to asi 6hodin a jsem totálně mrtvej, by jeden neřek, jak jsou stromy těžký

V každym případě zápěstí mě zase bolí, takže u thrusteru to nebude blbou technikou

Se omlouvám, určo se domluvíme, ale ještě prosím týden vydrž... Mám poslední a hodně hnusnou zkoušku, tak furt ležím v učení a nestíham nic jiného než papat, trénovat tu a občas dělat jakože spím...:-D

Mimochodem v Praze a vůbec tu ve středu naší zěmičky zrovna moc vzpěračů není... tak 90% jich je na moravě, z toho většina Ostrava, Havířov, Bohumín, Zlín, Lázně Bohdaneč a přilehlé oblasti... Jinak by nebyl problém, pokud by si jel do Prahy a ideálně se vás domluvilo víc udělat nějakou akci u cocíka ve fitku:))
(sorry Loudy, že Ti tu zaplácávám loga:))
Loudy

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Loudy napsal:

Se omlouvám, určo se domluvíme, ale ještě prosím týden vydrž... Mám poslední a hodně hnusnou zkoušku, tak furt ležím v učení a nestíham nic jiného než papat, trénovat tu a občas dělat jakože spím...:-D

Mimochodem v Praze a vůbec tu ve středu naší zěmičky zrovna moc vzpěračů není... tak 90% jich je na moravě, z toho většina Ostrava, Havířov, Bohumín, Zlín, Lázně Bohdaneč a přilehlé oblasti... Jinak by nebyl problém, pokud by si jel do Prahy a ideálně se vás domluvilo víc udělat nějakou akci u cocíka ve fitku:))
(sorry Loudy, že Ti tu zaplácávám loga:))

Já chtěl napsat, že bych stejně příští týden nepřijel, potřebuju vydělat nějakej cash a tak

A jak to je se vzpěračema? Myslim si, že ne každej tady by chtěl být ponížen tebou, to radši chlapem, takže aby vůbec někdo dorazil

To by neměl být problém, cocmanovi by se to určitě taky hodilo....jinak mi nic nezaplácáváš log, jen ho trochu oživuješ ;)
Jinak příští týden hodně štěstí u zkoušky
Loudy

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.června neděle
HOME CROSSFIT 9

WORKOUT - 2rounds
15x KB Swings ( 20kg)
15x Burpees
10x Squat Jump
10x Sit Ups
5x KB Clean and Press ( 20kg )

TIME 1156

V dnešním pařáku se na sluníčku nejelo moc dobře, ale konečně jsem našel někoho, kdo se mnou šel cvičit a koho to bavilo

Od zítřka zase sekání s křovinořezem a já nevim co ještě
Loudy

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.června pondělí
Práce s křoviňákem 4hodinky

7.června úterý
Zase nějaký to šolíchání s křovinořezem
Loudy

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.června středa
Dnešní trénink mi překazil déšť
Takže jen 5hodin práce a tahání křoviňáku
Reiben

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já myslím, že to makání s křoviňákem se dá samo o sobě považovat za trénink
Loudy

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:

Já si taky myslim, zvlášť když ho musíš ráno dotáhnout cca 2km do lesa, tam sekat na stráni se sklonem jak prase a ještě ho dotáhnout domu

Jinak ještě k tréninku...asi začnu zařazovat i běh, už jsem neběhal ani nepamatuju
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby mi chtěl někdo pomoct vyřešit problém, tady odkaz

https://forum.ronnie.cz/undulation-rope-t27863.html
Orbb

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:

Tak věřím že je to makačka, ale podle mě by crossfiťák měl cvičit pro praktickou sílu, takže bych to za trénink nepovažoval... už jsem tu viděl i napsaný jako trénink mytí aut, či práce na zahrádce... prostě směšné. To za chvilku si můžu napsat jako trénink chůzi s batohem do školy, nebo nošení nákupu z billy... trénink je prostě trénink a makání je makání.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.června čtvrtek
HOME CF 10

WORKOUT
2km Run
30 Pullups
2km Run

TIME neměřil jsem přesně, ale asi 1hod, z toho čekání na parťáka, ten běžel asi o 3km dál a kecání s kamarádkama

Víš, orbbe.....nejde o to samotný sekání, to je v pohodě, ale zkus si to dělat 5hodin na přímym sluníčku bez pořádnýho jídla a bez odpočinku.....nevim jestli si s tim dělal někdy, ale zkus si to nést 3km v terénu

Já to navíc ani jako trénink nepsal, šlo jen o to zaznamenat, že jsem ten den něco dělal a aby bylo vidět, že jsem se neflákal, protože když tu pak napíšu, že jsem vyvíjel aktivitu jenom 1x nebo 2x týdně.....to bych nemusel psát vůbec

Navíc já jsem z vesnice, trochu jiný než město, tady se dělá něco každej den a já dělám už dva týdny v kuse bez zastavení, ať už jde o kolo nebo jiný míň náročnější aktivity, tak třeba o vození stromů z lesa, zkus si to a pak si povíme
Orbb

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vždyť já reagoval na Reibena, byl to jen můj názor, podle mě ať je nějaká práce sebetěžší, tak by se jako trénink brát neměla, toť vše.

PS: nechceš v úterý taky do lá.čka?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Loudyho log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 77, 78, 79  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: