|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | No ale myslím, e jsem ti neřekla žádnou novinku. | Docela řekla. Do vajíčkové přece patří máslo. Přírodní zázrak. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Seva98 napsal: | A jak ji upravujes? Kdyz ji jen proplachnu a uvarim tak ji nedokazu snist |
presne jak pises, proplachnu a uvarim, samozrejme zadna sul :) Ta neloupana rejze je pro me asi lepsi volba, s te loupane me to jde do tuku, protoze sem ju zral po sackach a telo to nevyuzije a pak su spekatej. Te natural nesezeru naraz tak moc a je zdravejsi :) |
Tu tu kulturistickou stravu fakt nejak moc prozivas, doufam, ze to alespon nekde nekdy uplatnis :) To ti jako trocha soli neco udela? Nesolnena ryze.... Stejne je nacpatna vsude i v tech tvych kuratech, co furt zeres. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:14 pm Předmět: |
|
|
v chlazenych prsach je sul a od kdy ? Morskou sul samozrejme pouzivam na maso a vajicka, ale nejak sem se naucil nesolit prilohy a ted kdyz si dam treba osolene testoviny, tak me to proste nechutna... Lidi proste jak furt zerou presolene jidla, tak pak nedaj do huby nic co je nepresolene, ja pouzivam soleni minimalne, takze me chutna ta samotna chut treba rejze nebo testovin atd..
Naposledy upravil hovnival dne st červen 08, 2011 6:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | hovnival napsal: | | Seva98 napsal: | A jak ji upravujes? Kdyz ji jen proplachnu a uvarim tak ji nedokazu snist |
presne jak pises, proplachnu a uvarim, samozrejme zadna sul :) Ta neloupana rejze je pro me asi lepsi volba, s te loupane me to jde do tuku, protoze sem ju zral po sackach a telo to nevyuzije a pak su spekatej. Te natural nesezeru naraz tak moc a je zdravejsi :) |
Tu tu kulturistickou stravu fakt nejak moc prozivas, doufam, ze to alespon nekde nekdy uplatnis :) To ti jako trocha soli neco udela? Nesolnena ryze.... Stejne je nacpatna vsude i v tech tvych kuratech, co furt zeres. |
Tak jen at chutna :)
Drapere ja si zvykl prestat solit a ted mi sul vubec nechybi, nejakou sul mam z koreni co pouzivam, nejakou z trochu sojovky, kterou raz za cas dam a pak mam plno soli kdyz mam day off a jim si co chci a sul me nijak nechybi, aspon to na sobe nepocituji
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
Ja take nejak extra nesolim oproti drivejsku, kdy jsem byl schopnej na pytlik ryze vysypat pul solnicky  a fakt nechapu, jak jsem to mohl jist, protoze kdyz dnes jen trochu presolim ryzi, tak ji hned vyhodim, ale nadruhou stranu jim ted hodne sunek, syru a podobne a ten prijem soli je diky temhle vecem bohuzel veliky. Ale zase ted v lete a zvlast pri narocnem trneinku, kdy se clovek hodne poti, to zase tolik nevadi, pokud se nemylim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
jeste si me drapere nerekl, v jakym kureti ktere furt zeru je sul ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jeste si me drapere nerekl, v jakym kureti ktere furt zeru je sul ? |
no ok, v tech nekrehcenych chlazenych mozna ne, to jsem placnul asi blbost, ale ja uz dnes pomalu prestavam verit vsemu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 08, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
Já taky nesolím, protože na to zapomínám... a chutná mi to tak víc. Dyž si vzpomenu pár let dozadu, jak jsem doma musel jíst přesolený věci - a nejvíc polévky. Brrrr
Jinak já si dal v pondělí bublaninu s třešněma ráno k snídani... v dietě :D Nějako mi to vonělo, tak sem to zkusil a šlo to do mě no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Je vynikající. Na krabičce je psáno, že doporučují přidat vejce natvrdo a je skvělá vajíčková pomazánka. Chystám se to udělat co nejdřív. I tak je meggle moje číslo jedna a tahle příchuť po šunce-křen, olivy-cosi a chilli je vítaná změna. Pažitka mi nejede a občas si dám natural. |
Mel jsi pravdu a nebo vlastne nemel, protoze je jeste vic nez vynikajci. Zatim pro me asi nejlepsi prichut cottage. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Já už mám uvařený vejce natvrdo a zítra z toho bude výborné jídlo, doufám _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já už mám uvařený vejce natvrdo a zítra z toho bude výborné jídlo, doufám |
Jsi seděl celý den v autě, či co?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
V kanclu, byl tam navíc hroznej vzduch _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
No jo, to se pak uvaří ledacos.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Kdo tohle neochutnal, tak nepoznal pravou chuť jogurtu. Je to sice mírně nakyslé zezačátku..ale jinak..
Sice si trochu připlatíte :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|