Levrone sam rikal, ze mu na tricak pomohly hlavne ty tezke benche, ktere jezdil po 220kg v seriich a kdyz se podivas na jeho postavu, tak je kazdymu jasny cim to u toho benche tlacil, hlavne tricakama a ramenama... Ikdyz on by mel vzdy tricaky a ramena vyrazne lepsi nez zbytek tela... Kliky na bradlech sou super, ale do cviku jako bench atd. maj hodne daleko...
nevím kde ty info berete od kevina ?? to co vám natočí na video jako port , tak je dáno všeobecně , To že mněl dobre ruce neznamena že našel recept na nejlepší cvik na triceps pro všechny ,, Pokud člověk nevyzkouší a nezjistí co je pro něj nej, tak se nikam neposune , někomu berou kliky někomu bench na uzko , každy si musí najít ten svuj cvik ,
ja pisu, ze to je recept pro vsechny ??? V jednom rozhovoru na otazku cim si vybudoval takovej triceps rikal, ze urcite pri tezkych benchpresech ...
Levrone sam rikal, ze mu na tricak pomohly hlavne ty tezke benche, ktere jezdil po 220kg v seriich a kdyz se podivas na jeho postavu, tak je kazdymu jasny cim to u toho benche tlacil, hlavne tricakama a ramenama... Ikdyz on by mel vzdy tricaky a ramena vyrazne lepsi nez zbytek tela... Kliky na bradlech sou super, ale do cviku jako bench atd. maj hodne daleko...
nevím kde ty info berete od kevina ?? to co vám natočí na video jako port , tak je dáno všeobecně , To že mněl dobre ruce neznamena že našel recept na nejlepší cvik na triceps pro všechny ,, Pokud člověk nevyzkouší a nezjistí co je pro něj nej, tak se nikam neposune , někomu berou kliky někomu bench na uzko , každy si musí najít ten svuj cvik ,
ja pisu, ze to je recept pro vsechny ??? V jednom rozhovoru na otazku cim si vybudoval takovej triceps rikal, ze urcite pri tezkych benchpresech ...
v poho , jinak kevin drtil tricaky kladkama, pro ostatní ,
Jde jen o to že mladi kluci jek někdo má super ruce a ten musí vědět jaky je nej cvik , a hnedka kopiruji a neví že je to taky dany geneticky , třeba ruce někdo nemusí vubec cvičit , to same je to s tvary svalu atd ,,
Jde jen o to že pokud někdo má slaby triceps mněl by se zaměřit na zakladní cviky a ne drtit nějaky kraviny , Jak to vidim ve fitku , kluk ručka jak nožka od židle a drtí 30 serii na kladce , a kroutí se u toho jak tanečnice u tyče .
Chce se to zamyslet než se do něčeho takoveho pustí , a ne kopírovat profíky , najit si svuj vlastní trenink ,
Mates-daoc : kdyz o kladkách nebyla ani zmíňka,kliky na bradlech tezký benche at uz uzkým a nebo normálním jsou základní cviky...a pokud tvrdís ze Kevin cvicil jenom s kladkama tak je to pekná pícovina tohle uz sem slysel od hodne lidí ze si ty svý povestný tricáky vypestoval cvicením na kladkách,,,spís se mi zdá logictejsí ze mu ty tricáky rostly z tezkých vah od bence a tlacích na ramena atd proste zakladních cviku .....a kladkama je jenom rýsoval ..a ty do toho hned zas motáz genetiku ...jasne genetika ovlivnuje spoustu vecí ...a zrovna jmeno Kevin Levrone se casto spojuje práve stímto slovem ...a taky AS a já nevim co vsechno...debata byla o tom jakej cvik je ucinnej na triceps..já i Hovnivál jsme rekli jen svuj názor...
Mates-daoc : kdyz o kladkách nebyla ani zmíňka,kliky na bradlech tezký benche at uz uzkým a nebo normálním jsou základní cviky...a pokud tvrdís ze Kevin cvicil jenom s kladkama tak je to pekná pícovina tohle uz sem slysel od hodne lidí ze si ty svý povestný tricáky vypestoval cvicením na kladkách,,,spís se mi zdá logictejsí ze mu ty tricáky rostly z tezkých vah od bence a tlacích na ramena atd proste zakladních cviku .....a kladkama je jenom rýsoval ..a ty do toho hned zas motáz genetiku ...jasne genetika ovlivnuje spoustu vecí ...a zrovna jmeno Kevin Levrone se casto spojuje práve stímto slovem ...a taky AS a já nevim co vsechno...debata byla o tom jakej cvik je ucinnej na triceps..já i Hovnivál jsme rekli jen svuj názor...
omg,
jen jsem jasně napsal at mladi kluci se nějakym věcem vyhybaj , a přirovnal jsem to ke kladkam , víš kolik si to hnedka probere v hlavě a bude drtit vše co se tu napíše , ,Proto jsem to tak napsal , že každý musí najít svuj recept ,
Bench na uzko a bradla jsem nej cviky , ale ne pro každeho ?? to si taky musíš uvědomit ,
A jen se tě zeptám od kud víš že ty tricepsy ma z benche a tlaku , a kladkama rysoval , jen by mně to zajímalo ,
Benny Podda - ta technika je dost důležitá pokud ti zabírají prsa místo tricáku, sorry......viz třeba bradla
Ale trochu nechápu, ty jedš tricák každý den? Jak ti regeneruje?
Souhlasím s tvrdým tréninkem tricepsu, ale spousta lidí mě tvrdilo,že jej jedou 1,2,3x týdně nikdy ne více. Část kluků mě dokonce řekla, že když jej jedou čím méně tím lépe, klasicky zabírá jim ještě při jiným trénincíh,jinak jim nechtěl růst. Každý jsme jiný, ale tady to má logiku, pokud tricák pojedu 3x týdně a ještě 2-3x s určitou partií nepřímo je riziko přetrénování.......
To ti fakt rostou tricáky když je jedeš skoro každý den? Nechápu, kdy mohou růst, jedině po tréninku probíhá trochu regenerace a pak ve spánku, pak jdeš už cvičit, ale není to málo? Vždyť jedeš snad 30 serií ne podle toho kolik jsi psal opakování celkových a v serii............
Jinak pokud se tu bavímě, že na každého něco jiného, znám dost kluků kteří základ mají postavený na provazu a s kladkou, dělají 8 a více opakování a tricepsy nemají nejhorší. Občas si dají nějaké cviky navíc, ale cvičí kladku a kladku
Naposledy upravil lukas95 dne čt červen 09, 2011 12:58 pm, celkově upraveno 2 krát
já ti reknu co vim urcite: ze ty tricepsy má geneticky danný ,,a ze kdyby cvicil tricepsy jenom na kaldkách ze nikdy nebude mít takovej rozvoj ...nebuď prosimte naivní a nemysli si ze kdyz jsi ho videl na videjích cvicit jenom na kladkách tak ze nikdy do treninku nezapoijl základní cviky na triceps...ano nevim to nepsal to je to jenom má logická dedukce...jeste ty mi rekni ze ty svý bicáky cvicís jenom na kladce....a já se tu poseru ...
Kluk ve fitku je mu tak 16náct cvičí u nás jen bicáky na kladce a scotovce na stroji na jeho tělíčko nemá bicáky úplně zlé.
Za celou dobu jsem ho viděl jednoručky či velkou osu vzít tak 3x.
Jinak kladka,kladka,scotovka
Vedou bradla střední váha hmm to cvičím asi teď aktuálně poslední měsíc nejvíce, jsem rád, že cvičím něco správnýho :)
Franc. s ez na druhém místě ten už moc nejedu
lukas : já to jedu protoze chci boxovat..a pri boxu je dulezitá síla tricepsu pri uderech a hlavne si i pri klicích zlepsujes sílu zápestí ...já uz moc s cinka neposiluju dív jsem to dost hrotil proto si urcite z mých treninků neber príklad más pravdu s tou techninkou víc se naklonim cítim kozy..jen sem tim chtel ríct ze kdyz tam budes mít nejakou tonáz tak se ti budou zapojovat jak kozy tak triceps. ..co se týká mojí regenerace zacátky byli krutý ..ale ted vubec necítim namození svalu ,,nechápu to proste to telo se adaptuje...pokud cvicím se zátezovkou tak druhej den sem trochu namozenej ale dá se to vydrzet..a odject zase tech 500 kliku na bradlech ..necivicims cinkama to bude tim ..jinak bych to taky nedokázal odject..akorát mi strasne brní v koneccích prsů ...a to vubec nevim cim to je..jestli se mi neprokrvujou nebo nevim no ..
oK, no tak na sílu bidž, to bych ještě rozdýchal.
CO a nějakou hmotu to dá? I když to nebude u boxu to pravé, co? Spíše síla, výbušnost atd
Jo já jen argumentoval tím, že relativně se dá zvládnout aohlídat technika i u těžkých vah i u těch bradel, to, že se ti určitým způsobem zapojují prsa je ok, spíše mě šlo u zdůraznění faktu, že se to provedením dá mezi ty partie dá se říct ,no rozdělit, asi tak.......
NEjen rozděli, ale jaksi více se zaměřit na danou partii.
Jsou lidé co cvičí na bradlech hlavně prsa, já to kdysi taky zkoušel, boleli neskutečně, snad mě tak boleli jen z tlaků s jednoručkami
To bych po tolika bradlech se nemohl hýbat.
Je pravdou že před 2 roky jsem začal cvičit bicáky doma s těžkou brašnou, kterou jsem naložil, pak s činkami a ze začátku jsem cvičil 1-2 denně 5týdně minimálně. Výsledek, když jsem si zvykl stoupla síla, hmota nějaká byla, protože pro tělo to byl šok, když ruce nebyly zvyklé něco zvedat, pak jsem to omezil a udělal dobře jinak bych nerostl........
Přete se tu o hovínku, sami přece víte, že je skoro jedno co jedete za cviky, jestli bench na úzko, kliky mezi lavičkama nebo bradla, to že někdo má velký triceps a řekne: "nejlepší cvik na triceps je bench na úzko" a všichni tomu uvěří, bullshit. Taky můžu celý dny pracovat venku s dělníkama a z této těžké manuální práce mít velký tricáky bicáky, a cvičil jsem snad bench na úzko? Bradla? Kliky? Ne... ale sval jsem namáhal stejně tak nebo možná víc. Tak už to pochopte . Hlavní je intenzita, účel treninku a dobré plánování (nehledě na stravu, regen apod. to je automatické).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zajímavé tak mě to trochu rozvěď.
Intenzitu tréninku mám myslí si dostatečnou, poslední dobou navíc u čehokoli ať je to jakoli náročné snižuji ještě více pauzu, takže intenzita jde zase o málo nahoru.
Někteří kluci na mě nevyřícně koukají a říkají jak takhle můžu trénovat a jsem samý pot, pro mě nejlepší šok, že jsem snížil pauzy.
Ale ten triceps......
Nikdo se tu nepře že není univerzální nej cvik, jisté je, že bradla budo ujedny z těch nejlepších pro většinu lidí
u me je ten nejlepsi cvik na tricak pokazde jinej a vzdycky to je cvik, kterej me da v tom treningu nejlepsi napumpovani... Nekdy treba jedu normalni stahovani s lanem a ruce mam jak balon a nekdy to vubec necejtim, to same u ostatnich cviku. Jinak v te ankete nemas francouzkej tlak s VC, pro me urcite jeden z nejlepsich cviku :) Pak taky treba lano za hlavou, tyhle cviky za hlavou sou hodne dobry, perfektne ten tricak protahnou a bere to krasne tu dlouhou hlavu tricepsu, ktera ma na objemu paze nejvetsi podil...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru