Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MiKra

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 : je to dobrý, jen ty nohy, to je pěst na oko.:) Jinak jsem si už dávno všiml, máš lehce deformitu hrudní kosti co? Brácha to měl taky a byl s tím na operaci, teď už to má dobrý..
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to s tou hrudní kostí - o tom nic nevím - myslím, že s hrudníkem bych nic neměl mít
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diamond tak stiahnutý si riadne, je tam aj čo-to svalov, ako držím peste teda na súťaži, ale osobne nevidím zmysel v tomto type súťaží v daných nízkych vekových kategóriách, chlapci pomaly vo vývine ešte pália na sebe aj to málo, čo sa podarilo nabrať (kto vie ako) a pod.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

turakam: - myslím, že svalů jsem moc ani neztratil - minimálně sílu mám pořád stejnou - maxka apod. a pro mě je hlavní vyzkoušet si tento sport - potom už budu pouze fanoušek
grogy

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamond123- vršek není špatnej, ale ty noho sou fakt katastrofa....Musíš na nich víc zapracovat (byť to třeba úplně není tvůj cíl)

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy: když jsem chodil do fitka tak jsem posiloval hlavně nohy nebo spíš jenom nohy - vršek se dá posilovat na kanoistice a doma ale nohy jenom ve fitku
Tomino...

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale nijak si s tím nelámej hlavu, já myslím, že do kategorie to bude v pohodě a pak uvidíš, jak to bude dál, jestli tě to bude bavit
Majesty

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
grogy: když jsem chodil do fitka tak jsem posiloval hlavně nohy nebo spíš jenom nohy - vršek se dá posilovat na kanoistice a doma ale nohy jenom ve fitku

Ja bych rekl ze je to i hodne svetlem ty nohy, jak se to natre tak to bude vypadat jinak, lip, protoze hmota tam urcite nejaka je. Ale na ty fotce to fakt vypada jak nohy stary babiny co ji visi kuze az z bricha
agnez

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 2:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak,nestraste mladeho pred zavodama,kdo mel v 15lepsi nohy?Proste je jeste mlady no,vysekal to pekne,ale neni tam hmota tak to vypada takhle.Ale jako co chces v 15,ne kazdy muze byt Lesukov.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez - v 16 ale já jsem spokojenej - myslel jsem, že v dietě ztratím dost svalů a žádnou větši ztrátu jsem nezaznamenal
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
agnez - v 16 ale já jsem spokojenej - myslel jsem, že v dietě ztratím dost svalů a žádnou větši ztrátu jsem nezaznamenal

Hlavně si to zkusíš a budeš zas moct kritizovat - narozdíl od kritiků, jako jsem já - trošku líp.

K nohám... já měl díky fotbalu fakt dobrý nohy (nebo kůli švihadlu, běhání či genetice - a není to fráze, doted je mám vůči celýmu vršku lepší), takže sem to měl o tohle lepší. Ale podle mě, když už si dokázal takhle vysekat, tak nebudeš mít problém s nabíráním, to je přecijen lehčí. Takže i nohy za dva roky budeš mít dobrý. Pravda je, že teď bych snima nešel ani na koupák, nebo do kraťasů... a další by zas nikam nešel s mejma chlupatejma nohama =)

Ať se závody povedou
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
DiamonD123 napsal:

Hlavně si to zkusíš a budeš zas moct kritizovat - narozdíl od kritiků, jako jsem já - trošku líp.

K nohám... já měl díky fotbalu fakt dobrý nohy (nebo kůli švihadlu, běhání či genetice - a není to fráze, doted je mám vůči celýmu vršku lepší), takže sem to měl o tohle lepší. Ale podle mě, když už si dokázal takhle vysekat, tak nebudeš mít problém s nabíráním, to je přecijen lehčí. Takže i nohy za dva roky budeš mít dobrý. Pravda je, že teď bych snima nešel ani na koupák, nebo do kraťasů... a další by zas nikam nešel s mejma chlupatejma nohama =)

Ať se závody povedou

Díky moc - pokusím se neskončit poslední
Partridge

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 10:53 am    Předmět: XXX Odpovědět s citátem

http://img849.imageshack.us/img849/6214/97802909.jpg

http://img857.imageshack.us/img857/5549/me2j.jpg

17 let, 188 cm, váha 85+-, Foceno přesně dva týdny od doby kdy sem byl naposledy cvičit díky ruptuře manžety v levém rameni způsobené mojím egem a nezměrnou idiocií.
Reiben

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge - super forma, takhle chci zhruba časem vypadat
Moocha

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdo ne..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: