|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MiKra

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
DiamonD123 : je to dobrý, jen ty nohy, to je pěst na oko.:) Jinak jsem si už dávno všiml, máš lehce deformitu hrudní kosti co? Brácha to měl taky a byl s tím na operaci, teď už to má dobrý.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
diamond tak stiahnutý si riadne, je tam aj čo-to svalov, ako držím peste teda na súťaži, ale osobne nevidím zmysel v tomto type súťaží v daných nízkych vekových kategóriách, chlapci pomaly vo vývine ešte pália na sebe aj to málo, čo sa podarilo nabrať (kto vie ako) a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
Diamond123- vršek není špatnej, ale ty noho sou fakt katastrofa....Musíš na nich víc zapracovat (byť to třeba úplně není tvůj cíl)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomino...

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | grogy: když jsem chodil do fitka tak jsem posiloval hlavně nohy nebo spíš jenom nohy - vršek se dá posilovat na kanoistice a doma ale nohy jenom ve fitku |
Ja bych rekl ze je to i hodne svetlem ty nohy, jak se to natre tak to bude vypadat jinak, lip, protoze hmota tam urcite nejaka je. Ale na ty fotce to fakt vypada jak nohy stary babiny co ji visi kuze az z bricha
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 2:02 am Předmět: |
|
|
No tak,nestraste mladeho pred zavodama,kdo mel v 15lepsi nohy?Proste je jeste mlady no,vysekal to pekne,ale neni tam hmota tak to vypada takhle.Ale jako co chces v 15,ne kazdy muze byt Lesukov.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 10, 2011 7:29 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | agnez - v 16 ale já jsem spokojenej - myslel jsem, že v dietě ztratím dost svalů a žádnou větši ztrátu jsem nezaznamenal |
Hlavně si to zkusíš a budeš zas moct kritizovat - narozdíl od kritiků, jako jsem já - trošku líp.
K nohám... já měl díky fotbalu fakt dobrý nohy (nebo kůli švihadlu, běhání či genetice - a není to fráze, doted je mám vůči celýmu vršku lepší), takže sem to měl o tohle lepší. Ale podle mě, když už si dokázal takhle vysekat, tak nebudeš mít problém s nabíráním, to je přecijen lehčí. Takže i nohy za dva roky budeš mít dobrý. Pravda je, že teď bych snima nešel ani na koupák, nebo do kraťasů... a další by zas nikam nešel s mejma chlupatejma nohama =)
Ať se závody povedou
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červen 10, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | DiamonD123 napsal: | agnez - v 16 ale já jsem spokojenej - myslel jsem, že v dietě ztratím dost svalů a žádnou větši ztrátu jsem nezaznamenal |
Hlavně si to zkusíš a budeš zas moct kritizovat - narozdíl od kritiků, jako jsem já - trošku líp.
K nohám... já měl díky fotbalu fakt dobrý nohy (nebo kůli švihadlu, běhání či genetice - a není to fráze, doted je mám vůči celýmu vršku lepší), takže sem to měl o tohle lepší. Ale podle mě, když už si dokázal takhle vysekat, tak nebudeš mít problém s nabíráním, to je přecijen lehčí. Takže i nohy za dva roky budeš mít dobrý. Pravda je, že teď bych snima nešel ani na koupák, nebo do kraťasů... a další by zas nikam nešel s mejma chlupatejma nohama =)
Ať se závody povedou |
Díky moc - pokusím se neskončit poslední
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so červen 11, 2011 10:53 am Předmět: XXX |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červen 11, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
Partridge - super forma, takhle chci zhruba časem vypadat _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|