Jo taky jsem hrál na xboxu s kámošema v split screenu, ale časem to omrzí. Chtělo by to více map.
tak nevim jak Xbox, ale na PC bylo tech map hafo udelanejch fanouskama a mam dojem, ze neco dodaval i offik :) je fakt, ze sem to uz tak pres rok nehral :D
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Doufam, ze v SW:ToR az vyjde bude vic takovych cinematicu
Možná jo, ale na 95 % to bude zase shit na který budeš vzpomínat jen u těch videí ...
Zas gameplay videa co vysly jsem videl vsechny a jako dlouholety hrac WoW se na to tesim. Ale je pravda, ze kdyz endgame v SW:TOR, bude stat za nic, tak budu akorat litovat tech penez do toho vlozenych.
Doufam, ze v SW:ToR az vyjde bude vic takovych cinematicu
Možná jo, ale na 95 % to bude zase shit na který budeš vzpomínat jen u těch videí ...
Zas gameplay videa co vysly jsem videl vsechny a jako dlouholety hrac WoW se na to tesim. Ale je pravda, ze kdyz endgame v SW:TOR, bude stat za nic, tak budu akorat litovat tech penez do toho vlozenych.
Já nebudu litovat peněz, těch do toho člověk moc nevloží. Spíše budu litovat toho že není co hrát ...
Ale vy tu porovnavate WoW, nejvetsiho leadera v branzi ktery je na trhu uz 6 let s necim co jeste nevyslo. WoW taky hned nebylo plne end game contentu,ale ruzne raidy se pak jeste pridavaly. Ja si myslim ze star wars pujdou stejnym vyzkousenym smerem.
Je mi jasne ze par patchu bude trvat nez bude vse fungovat jak ma. Ja se na SW:ToR tesim, hlavne to je po te dobe jedna z mala her, ktera bude konkurence schopna.
Hrajete někdo WoT (MMORPG)? Je to free hra s tím že se tam dají posílat prachy a za to máte goldy a platéte si prémiový účet a další věci ... Hrál jsem testovací betu asi 2 měsíce, nedávno spustili clan wars - bitky o území po evropě a je to fakt našláplé... jedu si německý destroyery (Ferdinand) :)
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Wygh: jj WOT je hodně reálný a hlavně se mě líbí, že je zachovaná historická autentičnost. Jediný co mě vadí je, že oproti ostatním onlinovkám tady dlouho trvá než vyděláš peníze aby sis mohl koupit lepší tank. A zatím se mě tam točí jenom 3 mapy pořád dokola.
Ty jo to vypadá gut. Kdysi jsem pařil takovou freeware hru, dva týmy tanků proti sobě, jak jsi leveloval tak sis mohl kupovat lepší tanky.
Grafika byla dost primitivní, skoro žádný textury a tanky vypadaly jako krabice, ale byla to strašná sranda. Byl tam myslim editor map atd. Mohls sbírat bonusy jako dočasná nezranitelnost, rychlost, super střely atd. Mohl sis kolik proti kolika bude hrát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru