Ale vy tu porovnavate WoW, nejvetsiho leadera v branzi ktery je na trhu uz 6 let s necim co jeste nevyslo. WoW taky hned nebylo plne end game contentu,ale ruzne raidy se pak jeste pridavaly. Ja si myslim ze star wars pujdou stejnym vyzkousenym smerem.
JJ, porovnáváme WoW, protože když si budu kupovat auto, budu si porovnávat to co je na trhu a nebudu čekat 3 roky na update.
Právě toho se obávám, že Star Wars bude namluvené WoW s jinými classami. Myslím že WoW killer může být něco co bude mít dynamický svět, kde bitka o keep bude něco znamenat. Další kopie bude podle mě jen další fail ...
Wygh: jj WOT je hodně reálný a hlavně se mě líbí, že je zachovaná historická autentičnost. Jediný co mě vadí je, že oproti ostatním onlinovkám tady dlouho trvá než vyděláš peníze aby sis mohl koupit lepší tank. A zatím se mě tam točí jenom 3 mapy pořád dokola.
no realny ... simulator to neni - je to arkada. takze realita konci u vzhledu tanku. jinak veci jako pancir, kanony, rychlot atd. musi byt proste vybalancovany, aby to bylo hratelny ...
Ale vy tu porovnavate WoW, nejvetsiho leadera v branzi ktery je na trhu uz 6 let s necim co jeste nevyslo. WoW taky hned nebylo plne end game contentu,ale ruzne raidy se pak jeste pridavaly. Ja si myslim ze star wars pujdou stejnym vyzkousenym smerem.
JJ, porovnáváme WoW, protože když si budu kupovat auto, budu si porovnávat to co je na trhu a nebudu čekat 3 roky na update.
Právě toho se obávám, že Star Wars bude namluvené WoW s jinými classami. Myslím že WoW killer může být něco co bude mít dynamický svět, kde bitka o keep bude něco znamenat. Další kopie bude podle mě jen další fail ...
Tak porovnávej, já jenom říkám že to není objektivní porovnávání.
Neni to nejhorší, takové návrat do staré doby, klasická střílečka + souboje s bossy (?), zbraně a nepřátelé furt stejný, ale naodreagování proč, ne?! :)
Líbí se mi takové ty věci okolo, jako, že je tam bench lavice a když tam narvete všechn kotouče a zvednete to tak vám to přidá EGO (život),...
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
hmm ja mam ted se stahovanim problem, nebo spis s naslednym rozbalovanim, vzdycky kdyz ma hra nekolik casti, tak to behem rozbalovanihodi 2 chyby a ve slozce pak nic neni, jen nejake info soubory, ale ISO nikde. Treba hru Stalker: Call of Prypiat sem stahoval ze dvou ruznych servru a v obou pripadech se me to nepodarilo rozbalit, velikost rozbalenych souboru byla v radech par MB. Aji jsem zkousel preinstalovat winrar a ani zipgenius 6 si s tim neporadil, nejak rady?
To ti padá net a soubor se nodotáhne, zkus ty poškozený stáhnout znova .... Tak Duke nic moc, radši zkusim Red faction armagedon.. gurriella byla super
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
To ti padá net a soubor se nodotáhne, zkus ty poškozený stáhnout znova .... Tak Duke nic moc, radši zkusim Red faction armagedon.. gurriella byla super
ale stahne se to bez preruseni do konce, aspon nevim o tom ze by se to v prubehu stahovani prerusilo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru