Pry rezerva tam byla.. vzdyt s tim mavas jak s prkynkem od hajzlu, zkus tak o 10kg vic
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
blbost, vůbec to nesouhlasí ani se to nepřibližuje realitě
Mě to teda (přibližně) souhlasí. Zapoměl jsem podotkout, že se tam nesmí dávat třeba 20 opakování, pak to háže, docela, bludy (věřil bych tomu tak do 5-7op)
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
blbost, vůbec to nesouhlasí ani se to nepřibližuje realitě
Mě to teda (přibližně) souhlasí. Zapoměl jsem podotkout, že se tam nesmí dávat třeba 20 opakování, pak to háže, docela, bludy (věřil bych tomu tak do 5-7op)
Zrovna mám rozečtenou knížku Black Book of Training Secrets od Christian (a) Thibaudeau (a).
Má v ní uvedenou tabulku maxek na základě počtu opakování s určitou váhou a rozlišení podle druhu svalových vláken, která má jedinec jako dominantní.
Použil jsem tuto tabulku a pro 10x100kg mi vyšla tahle maxka:
Mně osobně tato tabulka připadá lepší, než mějakej kalkulátor, kterej toto nezohledňuje a pro některý lidi musí být výsledek pak úplně mimo. Otázka jak moc je ta tabulka pravdivá.
powerclean som dost cvicil, max sa mi podarilo 2x85 pricom druhe opakovanie bolo dost na hrane, vtedy som vazil 75
90tku som sa pokusal, ale bol z toho len clean middle air pull
uz je to priblizne 10 mesiacov dozadu a momentalne ho necvicim
nieco aktualnejsie
atg fsq 2x100 /overall best @70
atg sq 8x100 / overall best 13x100 @77kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru