|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | To ti padá net a soubor se nodotáhne, zkus ty poškozený stáhnout znova .... Tak Duke nic moc, radši zkusim Red faction armagedon.. gurriella byla super |
Já jsem se zaseknul u Duka hned na první potvoře :-) Hned na začátku jak tam vyskočí ten bossík, tak ho rozstřílím, ale on lehne na zem a musí se na něho skočit a pak má na zádech nějaký kabel nebo co a píše mi to ať zmáčknu SPC (space-mezerník) abych to vytáhnul a asi ho dorazil, ale mačkám mezerník jako blázen a nic to nedělá, on se za chvilku zvedne a musím ho solit znovu... Nechápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jouza
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
ten mezerník musíš mačkat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Wygh napsal: | | To ti padá net a soubor se nodotáhne, zkus ty poškozený stáhnout znova .... Tak Duke nic moc, radši zkusim Red faction armagedon.. gurriella byla super |
Já jsem se zaseknul u Duka hned na první potvoře :-) Hned na začátku jak tam vyskočí ten bossík, tak ho rozstřílím, ale on lehne na zem a musí se na něho skočit a pak má na zádech nějaký kabel nebo co a píše mi to ať zmáčknu SPC (space-mezerník) abych to vytáhnul a asi ho dorazil, ale mačkám mezerník jako blázen a nic to nedělá, on se za chvilku zvedne a musím ho solit znovu... Nechápu. |
Taky jsem měl tne problém, někde na netu jsme is vyčetl že nějaký borec to dvakrát přebindoval, pak to vrátil na mezerník a pak mu to šlo. Tak jsem otevřel bindy, změnil jsem to na 1. boční tlačítko myši potom hned 2. boční na myší a pak zase mezerník no a když zase lehl tak jsem mačkal mezerník i ty tlačítko a už to jelo. Možná to půjde i když budeš mačkat jen ten mezerník.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
na rozbalovanie viacerých súborov, ktoré dokopy tvoria jeden iso a pod nepoužívaj winrar, na to sa používa 7-zip a iné, bo tam može dochádzať k nejakým stratám a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
hmm ja mam ted se stahovanim problem, nebo spis s naslednym rozbalovanim, vzdycky kdyz ma hra nekolik casti, tak to behem rozbalovanihodi 2 chyby a ve slozce pak nic neni, jen nejake info soubory, ale ISO nikde. Treba hru Stalker: Call of Prypiat sem stahoval ze dvou ruznych servru a v obou pripadech se me to nepodarilo rozbalit, velikost rozbalenych souboru byla v radech par MB. Aji jsem zkousel preinstalovat winrar a ani zipgenius 6 si s tim neporadil, nejak rady? |
Zkus rar repair tool , minule jsem stáhnul asi 7 raru po 1GB a taky to hodilo chybu, tak jsem použil tenhle program a vyhodilo mi to jeden krásnej rar a byl kompletní bez chyby. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | na rozbalovanie viacerých súborov, ktoré dokopy tvoria jeden iso a pod nepoužívaj winrar, na to sa používa 7-zip a iné, bo tam može dochádzať k nejakým stratám a pod. |
to bude ono asi. Zkusim ten 7 zip.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Turakam napsal: | | na rozbalovanie viacerých súborov, ktoré dokopy tvoria jeden iso a pod nepoužívaj winrar, na to sa používa 7-zip a iné, bo tam može dochádzať k nejakým stratám a pod. |
to bude ono asi. Zkusim ten 7 zip. |
blbost me to de normal v raru. otevri treba prvni soubor a normalne to z neho extrahuj, to se spoji uz samo |
jo ono se to rozbali, ale hlasi to chyby a pak v te slozce nic neni, uz se me to stalo u vic her.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
Tak je to zas pase, stahl sem prave Duke Nukem Forever, stahlo se to vsechno vporadku, protoze vsechny casti maji stazene stejnou velikost. Ale zas to hazelo chyby pri rozbalovani a rozbalene to bylo asi jen castecne protoze tam byly slozky jako System, Fronts, Maps aji tam byl spousteci soubor Duke Nukem Forever.exe, kdyz sem ho otevrel byl sem normalne v menu ale kdyz jsem dal Nova kampan, tak se to vzdy seklo a musel jsem to restartovat, zadna instalacka tam neni. Tentokrat jsem to stahoval pres ten 7- zip, jak jste mi poradily. Tak nevim co s tim : (
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
Tak zkus ten rar repair tool _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Tak zkus ten rar repair tool |
no jo ale je to jen demo verze, ten program jako opravi ty chybne stazene soubory a pak je mam jako uz opravene pomoci toho 7 Zipu zova rozbalit?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 13, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
tak ten repair tool kit si s tim jaksi neche poradit, vzdy to opravovani dobehne do 99% a pak se to sekne a musim to ukoncit.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 13, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
dpc a ty rozbalene soubory nejdou odstranit, wtf?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|