|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tofmik
|
Zaslal: út březen 30, 2010 6:07 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | ty by ses spis mel zamerit na to, co ze to pusobi katabolicky na tvuj mozek, protoze ocividne je stebou neco v neporadku |
tak tohle mě pobavilo snad uplně nejvíc z toho všeho co je tady napsaný a to že je tady toho dost
každopádně spousta těch názorů je zajímavá. Hlavně to co si lidi všechno představují pod pojmem feták.
Jinak jsem prošel sportovníma klubama, sportovní školou a byl s dost lidma který se učastnili zápasů, soutěží, přeborů prahy, mistroství čr a no radši nebudu psát dál, ale všem je jasné že všichni vždycky měli perfektní stravu, nepili, nekouřili, nehulili nikdo si nikdy nevzal extázi ani nic podobného. A to když si z jednoho soustředění vzpomenu na hlouček kde byl i šebrle a rozhodně tam nebyl nikdo střízlivej no to je fuk.
Hlavně že lidi co kouří což je obecně bráno jako větší problém než i většina těžkých drog někomu řekne, že je feták a no on ten alkohol od toho všeho taky nemá moc daleko.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tojotomi

|
Zaslal: út březen 30, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | na to muzu rict jen tohle: drogy nejsou spatne, spatni sou lide .... nebrat doslova, jen kazdej na to neni stavenej, slaba vule, nevyrovnana mysl... jasne muzes to hodit na drogy ale vzdy to bude clovekem, a ten si ridi svuj zivot | Tohle by se mělo tesat do kamene. Bohužel lidi jsou neskuteční alibisti a hazí vinu vždy na někoho či něco jiného. To je imho vidět i v každém druhém, třetím threadu na tomto fóru. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: út březen 30, 2010 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | william888 napsal: | | badevil napsal: | Tak jsem pohledal a THC snizuje hladinu tst, dlouhodobe muze zapricinit vznik gynekomastie. Zravost vzhledem ke stimulaci chuti hlavne na sladky a slany neni taky vyuzitelna.
Takze ja zustanu u hovezi flakoty aspon 500gr a par piv vychlazenych |
tak ma byt |
Hladinu tst preci snizuje i koureni a alkohol. A nevim o tom, ze by THC stimulovalo chut zrovna na sladky, nikdy sem si toho u sebe ani u nikoho jinyho nevsim, ze by se ladoval prave sladkym jako Jeff Goldblum v Mouse. | Já jsem si toho u sebe všimnul. Cpal jsem se hořkou čokoládou, políval ji pikaem a vymýšlel čím to ještě vylepším, aby to bylo víc čokoládový.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út červen 14, 2011 5:13 am Předmět: |
|
|
ti co tvrdí radši se ožer než trávu nebo koks jsou stupidní dementní chlastem nasáklé ovce a poslušně poslouchají své nadřízené nechají si srat na hlavu, a manipulovat sebou a přitom si myslí jací nejsou frajeři.
Tupci kteri nemají svoje rozhodnutí a rozhodují se podle většiny podle stáda debilních ovcí :D
Všichni pijou no toje správne budu taky , všichni říkají tráva je bububu je špatný a kdoho bere je troska....Chudáci..
něco vám řeknu pokud je někdo takový slaboch,že se odrovná zrovna koksem nebo trávou, tak za to nemůže zato tráva ani koks..:)
vždycky zato může ten jeden debilní jedinec co ma vhlavě nasrane a jedná sebedestruktivně.
Máme 2 osoby zcela zdravé normální jeden se ožere a druhý si frkne lajnu kvalitního koksu nebo si da trávu...z dotyčného cose ožral se mi chce blít je k smíchu a má co dělat aby se ovládal prostě uplný idiot dement co mele blbosti, protože jeho mozek je prostě přiotrávený, kdež to ten troska feťák je plně při vědomí bystrý pozorný plný energie nápadů a nekonfliktní nálady, plný nápadů a života prostě to zněho udělá toho správného dobrého člověka.
Stačí trošku zauvažovat a přijdete nato že chlast je uplně hnusná droga nechutna, kterou vam doslova vryli doživota tím že se prostě pije a hotovo :D
Nejsem neandrtálec, abych do sebe musel lejt obrovský množství sračky, když stačí jedno frknutí nebo nějakej ten joint a je o zábavu vystaráno na 24 hodin.
lidi buďte sami sebou a nevěřte manipulačním lžím a systémům postavených na složité hluboké manipulaci mysli...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 14, 2011 6:31 am Předmět: |
|
|
Paye, po tomhle příspěvku (výblitku) jsem se jen utvrdil v přesvědčení, že tráva je svinstvo. Samozřejmě možná nejsi vymazaná "fetka" a jen jsi na základce kašlal na češtinu, ale takhle se projevuje docela dost nonstop hulících lidí  Nedokážou dát dohromady normální větu
Kdo tvrdí, že tráva nic nedělá a je v pohodě, je dement. Tečka. Viděl jsem takovejch lidí co říkali, že jsou v pohodě a nic to s nima nedělá, a přitom to byly skoro trosky (mentálně) co už neuměly mluvit o ničem jiným a dělat něco normálního. Mluvit se s nima pochopitelně nedalo, protože byli úplně mimo.
Tady je samozřejmě na místě podotknout, že dát si jednou za měsíc jointa v pohodě je, stejně jako dát si tři čtyři piva. Ale hulit furt a udělat si z toho životní styl jako mnozí? To fakt ne.
P.S. Dřív jsem občas hulil. To jen aby to nevypadalo, že jen tak plácám nesmysly z novin, jak si lidi píchaj tu maryhuánu.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:06 am Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | ti co tvrdí radši se ožer než trávu nebo koks jsou stupidní dementní chlastem nasáklé ovce a poslušně poslouchají své nadřízené nechají si srat na hlavu, a manipulovat sebou a přitom si myslí jací nejsou frajeři.
Tupci kteri nemají svoje rozhodnutí a rozhodují se podle většiny podle stáda debilních ovcí :D
Všichni pijou no toje správne budu taky , všichni říkají tráva je bububu je špatný a kdoho bere je troska....Chudáci..
něco vám řeknu pokud je někdo takový slaboch,že se odrovná zrovna koksem nebo trávou, tak za to nemůže zato tráva ani koks..:)
vždycky zato může ten jeden debilní jedinec co ma vhlavě nasrane a jedná sebedestruktivně.
Máme 2 osoby zcela zdravé normální jeden se ožere a druhý si frkne lajnu kvalitního koksu nebo si da trávu...z dotyčného cose ožral se mi chce blít je k smíchu a má co dělat aby se ovládal prostě uplný idiot dement co mele blbosti, protože jeho mozek je prostě přiotrávený, kdež to ten troska feťák je plně při vědomí bystrý pozorný plný energie nápadů a nekonfliktní nálady, plný nápadů a života prostě to zněho udělá toho správného dobrého člověka.
Stačí trošku zauvažovat a přijdete nato že chlast je uplně hnusná droga nechutna, kterou vam doslova vryli doživota tím že se prostě pije a hotovo :D
Nejsem neandrtálec, abych do sebe musel lejt obrovský množství sračky, když stačí jedno frknutí nebo nějakej ten joint a je o zábavu vystaráno na 24 hodin.
lidi buďte sami sebou a nevěřte manipulačním lžím a systémům postavených na složité hluboké manipulaci mysli... |
O tom jednom Jointovi,frknutí se baví jenom ti co se bez toho neumí pobavit-takže Trapáci Znám minimálně 6 lidí co trávu kouřilo ze začátku (1xtýdně) za chvilku už to bylo 2x 3x týdně. a za nějaký měsíc kouřily každý den ráno,večer, prostě pořád. Po čase už jim to skoro nic nedávalo a tak, zkusily lysohávky... Myslíte ,že se vrátily k Travce? Hovn.o zůstali u lysohlávek. Dokonce už začali pit Alpu, Okenu jen, aby ušetřily. Podle mě je uplně zbytečné si s něčím takovým zahrávat. (Ještě u nás Kulturistů ) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
Trapák (podle tebe) Cizo taky psal, že si radši dá jointa než chlast.
Jinak na jednu stranu máš pravdu, taky znám takový lidi, ale tak znám i jiný např: já si dám jointa jednou za x měsíců a chlastat nechodim a je to pro mě lepší než si vožrat, aspoň mi neni špatně druhej den.
Jinak ktěm tvejm přikladům, měl jsem kámoše, nejlepšího kámoše, když jsme se bavili spolu, tak nekouřil, nehulil pravidelně a nechlastal pravidelně. Teď jsem ho viděl po celkem dlouhý době, kouří pravidělně a chlastá krabicový víno, každej víkend je na diskotéce a chlastá i v tejdnu a začal propadat ve škole, když se bavil se mnou tak řikal, že má dobrý známky 1-3.
Takže co z toho plyne?Neni to v chlastu, neni to v trávě! Je to v lidech. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červen 14, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Jinak na druhou stranu jak píše Paye. Spousta lidí si dát 5 piv a najednou maj ramena jak Arnold a chtěj se prát. Člověk co si dá jointa, je v pohodě, vnímá svět jinak a přemýšlí nad spoustou věcí. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:08 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Paye napsal: | ti co tvrdí radši se ožer než trávu nebo koks jsou stupidní dementní chlastem nasáklé ovce a poslušně poslouchají své nadřízené nechají si srat na hlavu, a manipulovat sebou a přitom si myslí jací nejsou frajeři.
lidi buďte sami sebou a nevěřte manipulačním lžím a systémům postavených na složité hluboké manipulaci mysli... |
O tom jednom Jointovi,frknutí se baví jenom ti co se bez toho neumí pobavit-takže Trapáci Znám minimálně 6 lidí co trávu kouřilo ze začátku (1xtýdně) za chvilku už to bylo 2x 3x týdně. a za nějaký měsíc kouřily každý den ráno,večer, prostě pořád. Po čase už jim to skoro nic nedávalo a tak, zkusily lysohávky... Myslíte ,že se vrátily k Travce? Hovn.o zůstali u lysohlávek. Dokonce už začali pit Alpu, Okenu jen, aby ušetřily. Podle mě je uplně zbytečné si s něčím takovým zahrávat. (Ještě u nás Kulturistů ) |
lysohlávky jedou na úplně jiným principu než je tráva, koks nebo perník.
lysohlávky jsou halucigen a ty ostatní, co jsem vypsal jsou stimulanty serotoninu a dopaminu.
takže pokud přešli na lysohlávky, pochybuju že choděj sjetý lysohlávkama někam na party apřejít ze stimulantu na halucigeny musi bejt dobra debilita...
stimulanty ti aspon neco daj
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
[quote="Paye"] | 01Smajdalf napsal: | | Paye napsal: | ti co tvrdí radši se ožer než trávu nebo koks jsou stupidní dementní chlastem nasáklé ovce a poslušně poslouchají své nadřízené nechají si srat na hlavu, a manipulovat sebou a přitom si myslí jací nejsou frajeři.
O tom jednom Jointovi,frknutí se baví jenom ti co se bez toho neumí pobavit-takže Trapáci Znám minimálně 6 lidí co trávu kouřilo ze začátku (1xtýdně) za chvilku už to bylo 2x 3x týdně. a za nějaký měsíc kouřily každý den ráno,večer, prostě pořád. Po čase už jim to skoro nic nedávalo a tak, zkusily lysohávky... Myslíte ,že se vrátily k Travce? Hovn.o zůstali u lysohlávek. Dokonce už začali pit Alpu, Okenu jen, aby ušetřily. Podle mě je uplně zbytečné si s něčím takovým zahrávat. (Ještě u nás Kulturistů ) |
lysohlávky jedou na úplně jiným principu než je tráva, koks nebo perník.
lysohlávky jsou halucigen a ty ostatní, co jsem vypsal jsou stimulanty serotoninu a dopaminu.
takže pokud přešli na lysohlávky, pochybuju že choděj sjetý lysohlávkama někam na party apřejít ze stimulantu na halucigeny musi bejt dobra debilita...
stimulanty ti aspon neco daj
Jinak pobavit se bez toho umi každej, ale lepší je překročit hranice vnímání a pobavit se daleko víc, než je možný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Ano je to v lidech. Taky znám jednoho co hulí, pije a ve škole nemá problém, je nejlepší ve třídě.Podle mě je to uplně zbytečný co z toho máš/te? Dás si jointa a 30-40minut si uplně mimo? Stojí ti to zato kvůli 30minutám?Podle mě ne! To samé i s chlastem. Když jdem s kámošema z Baseballu a stavíme se v hospodě, tak si raději dám jedno pivo, nebo kofču ,než abych si dal jointa (ještě za takové prachy) |
30-40 minut uplně mimo? Měl by si to nejdřiv vyzkoušet v praxi, ať víš aspoň základní mechanismus, ať můžeš plácat takový blbosti... Myslíš si, že lidi berou perník, koks, extázi, trávu, jen aby byli mimo??? :D
Kdyby tyhle drogy dávali jen stav, že seš mimo, tak to nikdo nebere, jen debil by to bral kvůli tomu, aby byl mimo :D
Pleteš si to s heroinem, to už je ale jiná liga.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út červen 14, 2011 8:31 am Předmět: |
|
|
Jak zde tak čtu spoustu "hodnotných"  příspěvků, tak musím taky přidat svojí trošku do mlýna.. Trávu jsem kouřil od 13let. Je mi 24, takže to bylo dlouhých 11 let pálení. Ze začátku jsem kouřil občas (dřív k tomu nebyl tak snadný přístup a ještě jsem nepracoval). Pak jsem se rozhulil na intru a každodenní kouření mi vydrželo až do nedávné doby. Je pravda, že poslední rok jsem kouřil až před spaním. Důvod, proč to všechno píšu je ten, že bych Vám chtěl přiblížit, jak se cítí člověk, co s tím po takové době přestává. Nejdřív začnu srovnáním chlast vs tráva. Ty co znaj můj blog, tak ví, že jsem chlastal extraligu. Chlast hodnotim jako jednoznačně nebezpečnější drogu než hulení z důvodů špatného ovládání chování, ničení jater, palice, zažívacího traktu a já nevim, čeho všeho ještě. Pil jsem dost dlouho a přestal jsem až ve chvíli, kdy jsem si nebyl ráno schopnej nasypat kafe do skleničky (třes). Taky jsem u obecní policie měl možnost vidět dost notorů a v pokročilém stádiu vypadaj úplně stejně jako heráci. I absťáky maj stejný a jsou to jedinný dvě drogy, kde se na něj dá zhebnout. Ale zpět k trávě. Asi největší problém je paměť a schopnost se učit jako taková. Příští týden nastupuji do nové práce (na soustruh) a teprve teď jsem zjistil, co všechno mi to vzalo. Musim se naučit spoustu věcí a mám z toho doslova panickou hrůzu, protože šíleně zapomínám. Další mínus je částečná ztráta motivace do čehokoliv spojená s ranní obluzeností (značně se vyskytující při hulení na spaní, která je nicméně o dost mírnější, než kocovina). Nikdy jsem netrpěl stihomamem po trávě (dost takových jedinců znam), ale že by se mi chtělo mezi lidi (vyjma do hospody), to se říct nedá, takže tu máme omezení soc. kontaktů. I když dnes člověk sežene gram za babku, tak to samozřejmě stojí peníze. Dalším velkým negativem je poškozování dýchacího traktu jako při kouření čehokoliv. A poslední věc, co mě v tomto rychlém popisu napadá je nemožnost se při vysazení normálně vyspat. Vždy jsem spal výborně a teď se budim xkrát za noc a spím tak 5-6 hod. denně, načež jsem pak celej den ztahanej jako kráva. Abych však nepsal jen negativa. Nikdy už si tak neužiju film, kick. a mma zápas, jídlo, pití soulož, spánek, atd. jako pod vlivem THC. Taky jsem četl pár názorů, že jsou lidé ovlivněni médii a pro to chlastaj a považujou to za normální. Je to pravda, ale stejný nešvar postihuje i uživatele THC, když tvrdí, že na trávě neni závislost, můžou kdykoliv přestat je naprosto neškodná a podobný píčoviny, který si přečetli na netu nebo někde slyšeli v putice, televizi, rádiu, atd. Tráva má samozřejmě svoje zdravotní pozitiva, ale to má morfium, kokain, pervitin, atd. taky. Všechno to jsou léky, avšak při nesprávném dávkování se stávají drogou. Četl jsem tu, že drogy za nic nemohou a že to je v lidech. Také souhlasím, protože to je stejné jako kdyby se říkalo, že výbušniny jsou špatné, když to někoho při neodborné manipulaci roztrhalo na kusy. Prostě takovéto legrace patří do rukou odborníků, kteří vědí, kdy je použít. Neberu nikomu hulení, chlast, cíga, atd. Já jsem pouze dospěl do stádia, kdy jsem to přestával mít pod kontrolou a navíc mi to po tolika letech nemělo co nabídnout. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|