|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | CrazyLom: kdo říkal, že se na trávu dá umřít? To tu nikdo nepsal Jsem v předešlém článku jenom psal, že u nás všeci hulíja, protože na ni nikdo ,,nezemřel,neni návyková atd....´´ Podle mě je droga, jak droga, tak proč si sní začínat? (ještě když chceš mít nějaký nárůst svalové hmoty ) podle mnoho lidí, travka na to nemá vliv. Tak já nevim... |
tak proc zacinat s alkoholem? To je taky droga.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
No znal jsem člověka co sypal a hulil trávu, že by měl problém s hmotou bych netvrdil. Bohužel pak spadl do fetu.
Možná je lepší si dávat pozor na to , co zkoušíte.
U mariuhany bych dal stopku ,dál vlak nejede. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | 01Smajdalf napsal: | CrazyLom: kdo říkal, že se na trávu dá umřít? To tu nikdo nepsal Jsem v předešlém článku jenom psal, že u nás všeci hulíja, protože na ni nikdo ,,nezemřel,neni návyková atd....´´ Podle mě je droga, jak droga, tak proč si sní začínat? (ještě když chceš mít nějaký nárůst svalové hmoty ) podle mnoho lidí, travka na to nemá vliv. Tak já nevim... |
tak proc zacinat s alkoholem? To je taky droga. |
Šak jo Čte tu někdo předešlé příspěvky?Jsem psal, že je to droga Že si raději dám raději kofolu Alkohol neni aspoň zatím zakázaný. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Tim nechcu rict ze obhajuju nejak travu, to ja uz treba si asi nikdy nedam, naopak na par piv zajit neni problem, ale je to tim ze mam travu spojenou s abstinenci pervitinu a proste travu nemuzu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | CrazyLom: kdo říkal, že se na trávu dá umřít? To tu nikdo nepsal Jsem v předešlém článku jenom psal, že u nás všeci hulíja, protože na ni nikdo ,,nezemřel,neni návyková atd....´´ Podle mě je droga, jak droga, tak proč si sní začínat? (ještě když chceš mít nějaký nárůst svalové hmoty ) podle mnoho lidí, travka na to nemá vliv. Tak já nevim... |
já jsem to tak pochopil. nechci tady působit jako propagátor "špatného" životního stylu, pro zdraví většiny lidí je asi nejlepší žít skutečně střídmě. ale jen dvě věci, droga jako droga je dost zjednodušování, a na svaly to asi extra vliv mít nebude (četls Ve stínu rakouského dubu?). nejspíš je lepší, když si člověk s ničím nezačíná, ale já jsem svobodomyslný a nerad kritizuju lidi za to, co dělají, když se to týká jen jich samých _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:52 am Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | No znal jsem člověka co sypal a hulil trávu, že by měl problém s hmotou bych netvrdil. Bohužel pak spadl do fetu.
Možná je lepší si dávat pozor na to , co zkoušíte.
U mariuhany bych dal stopku ,dál vlak nejede. |
U travky to začína a pak? šak sám píšeš, že spadl do fetu. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
CrazyLom:)
Trávu jsem taky kdysi hulil. Ale tak za 1. je to drahé 2.mě to nic moc nedalo _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
ty vole ještě říkejte že je to startovací droga...tenhle názor totálně žeru. že se nikdy neprokázal, to ani dodávat nemusím, ale že ten, co spadl do fetu, to měl způsobeno předchozím hulením, dává asi podobnej smysl, jako že to bylo způsobeno jeho zálibou v rybaření. nemůže přece z důsledku vyvozovat příčinu. osobně znám desítky lidí co hulí, ale začal z nich fetovat tak jeden _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | ty vole ještě říkejte že je to startovací droga...tenhle názor totálně žeru. že se nikdy neprokázal, to ani dodávat nemusím, ale že ten, co spadl do fetu, to měl způsobeno předchozím hulením, dává asi podobnej smysl, jako že to bylo způsobeno jeho zálibou v rybaření. nemůže přece z důsledku vyvozovat příčinu. osobně znám desítky lidí co hulí, ale začal z nich fetovat tak jeden |
No tak zas v tomto mam trochu jiny nazor, vsichni fetaci co sem driv znal, predtim nez zacali smazit, pravidelne hulili travu, bez vyjimky. Nechcu rict ze za to ta trava muze, ale podil na tom ma.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | CrazyLom napsal: | | ty vole ještě říkejte že je to startovací droga...tenhle názor totálně žeru. že se nikdy neprokázal, to ani dodávat nemusím, ale že ten, co spadl do fetu, to měl způsobeno předchozím hulením, dává asi podobnej smysl, jako že to bylo způsobeno jeho zálibou v rybaření. nemůže přece z důsledku vyvozovat příčinu. osobně znám desítky lidí co hulí, ale začal z nich fetovat tak jeden |
No tak zas v tomto mam trochu jiny nazor, vsichni fetaci co sem driv znal, predtim nez zacali smazit, pravidelne hulili travu, bez vyjimky. Nechcu rict ze za to ta trava muze, ale podil na tom ma. |
člověče, hádal bych se. já si nemyslím, že za to může tráva, já si myslím, že stěžejní je vliv prostředí - konkrétně takových těch učebnicových flákačských partiček, které nemají moc co dělat, takže zkouší. a je logický, že napřed zkouší to sehnatelnější a méně rizikové. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 14, 2011 11:08 am Předmět: |
|
|
NEvim jak to je jinde ve svete, tam urcite trava nema takovou spojitost s tvrdyma drgama, ale u nas (a mozna v cele Evrope) je drogova scena hodne propojena prave pres travu, pomalu kazdy dealer nebo varic v CR nabizi mimio perniku prave travu. S pernikem ma trava u nas hodne spolecneho, je to jako jeho malsi bracha. Zas nemuzu poravnavat jine drogy, ale treba ted se do raze dostava zas Extaze, ktera je taky hodne dealery nabizena.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|