|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
Po kardiu glukopur nedávej, stačí protein, nebo nic. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Jurmo napsal: | | lukas95 napsal: | Ke Kardiu ti asi tak moooooc neřeknu, ale
posíluje tvoje srdce, snížuje podíl tělesného tuku, zlepšuje Vaši aerobní výkonnost -vytrvalost
Každý ti poradí asi něco jiného já co se o tom bavil s klukama co člověk to jiný názor.
Viz- dej ho ráno, dej ho před nebo po tréninku, dej ho v netréninkový den.
Takže těžko říct, nikdo mě neokázal perfektně vysvětlit proč zrovna jeho volba je ta dobrá. Každopádně prospěje každému.
Držím palce, jde se do hajan |
diky za odpoved, ale spis nez o to, kdy ho zaradit, mi jde o to, jestli ma nejaky vyznam odcvicit svuj trenink, potom odjet kardio a potom si dat treba ten glukopur s proteinem. jde mi o to se zbavit tuku. driv se u me pohyboval kolem 8% a ted je to o neco vic....ne o moc, ale kostky na brise uz jsou tatam |
Rano nalacno a po treninku jsou 2 nejlepsi doby na efektivni spalovani tuku, takze pokud chces shodit tuk, tak bych toho po treninku vyuzil. Neni potreba nic hard core ani nic extra dlouheho, staci 30-40 minut v primerenem tempu a o svaly se zbytecne neboj, pokud mas ok stravu. Zadne jednoduche cukry bych ale v diete po treninku nedaval, dej si max protein nebo BCAA a pak normalni jidlo. Osobne po treniinku nedavam nic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Jurmo napsal: | | lukas95 napsal: | Ke Kardiu ti asi tak moooooc neřeknu, ale
posíluje tvoje srdce, snížuje podíl tělesného tuku, zlepšuje Vaši aerobní výkonnost -vytrvalost
Každý ti poradí asi něco jiného já co se o tom bavil s klukama co člověk to jiný názor.
Takže těžko říct, nikdo mě neokázal perfektně vysvětlit proč zrovna jeho volba je ta dobrá. Každopádně prospěje každému.
diky za odpoved, ale spis nez o to, kdy ho zaradit, mi jde o to, jestli ma nejaky vyznam odcvicit svuj trenink, potom odjet kardio a potom si dat treba ten glukopur s proteinem. jde mi o to se zbavit tuku. driv se u me pohyboval kolem 8% a ted je to o neco vic....ne o moc, ale kostky na brise uz jsou tatam |
Obávám se, že si pleteš kardio s aerobkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
Účinky kardio tréninku
Kardio má velmi pozitivní účinky na krevní oběh, typické je pro něj, že:
* zesiluje srdeční sval
* zvyšuje objem tepové frekvence
* zlepšuje prokrvení srdečního svalu
* snižuje krevní tlak a je prevencí problémů se srdcem
_________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | Účinky kardio tréninku
Kardio má velmi pozitivní účinky na krevní oběh, typické je pro něj, že:
* zesiluje srdeční sval
* zvyšuje objem tepové frekvence
* zlepšuje prokrvení srdečního svalu
* snižuje krevní tlak a je prevencí problémů se srdcem
|
Tohle opravdu Lukáš nedomyslel. A nebo po sobě nečte. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurmo
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jurmo napsal: | | lukas95 napsal: | Ke Kardiu ti asi tak moooooc neřeknu, ale
Rano nalacno a po treninku jsou 2 nejlepsi doby na efektivni spalovani tuku, takze pokud chces shodit tuk, tak bych toho po treninku vyuzil. Neni potreba nic hard core ani nic extra dlouheho, staci 30-40 minut v primerenem tempu a o svaly se zbytecne neboj, pokud mas ok stravu. Zadne jednoduche cukry bych ale v diete po treninku nedaval, dej si max protein nebo BCAA a pak normalni jidlo. Osobne po treniinku nedavam nic. |
dekuju, to jsem potreboval vedet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas95
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Co myslíte mě? No trochu to čtu
Co jsem nedomyslel............
O kardiu něco přidám.......
na posílení srdíčka, snížení krevního tlaku, snížení cholesterolu, účinnější zásobování svalů kyslíkem,zlepší vytrvalost, snížení objemu podkožního tuku, zlepší dýchání.
Co se týče času, kdy jej dát, každý užívá jinak, na tom také nevidím chybu?
Kardio je hlavně na srdce, oběh.systém, ale myslíte, že vám nedá výdrž?
Pokud člověk není zvyklý na tuto aktivitu, řekl bych, že určitě vám ji zvýší, stejně tak můžete zpevnit tělo a shodit nějaký tuk.
Nemluvě o tom, že by mělo pomoct zlepšit dýchání a určitou mírou kapacitu plic. Pro ty co žádnou takovou aktivitu nedělali.
Osobně souhlasím s Draperem, že ideální je třeba ráno když vstaneš, dal bych do sebe protein nebo bcaa........ Přeci jen je potvrzené, že zlepšují prokrvení, výkon a případně ochrání svalov.hmotu což se může hodit, kdybys šel ráno cvičit vyhladovělý tedy s prýzdným žaludkem z noci, kdy probíhají pokud nedáš živiny takové ty pro svaly zlé procesy
Co se týče posilovacího tréninku v dietě-
pokud si v dietě tak bych si po nějakém posilovacím tréninku asi bych si dal alespoň minimum sacharidů, tedy 1 malý banán nebo trochu 20g glugopuru, 20g maltodextrinu či trochu gaineru.Osobně si myslím, lepší alespoň trošku cukru, bcaa.
Abys zastavil katabolismus a trošku doplnil palivo.
Samozřejmě jde to dělat i jak psal Draper dávat jen protein, kerý má málo tuku,sacharidů a hodně bílkovin.
Záleží jak bys jel, já kdybych v dietě jel náročnější trénink, nepatrně bych cukry duplnil, alespoň trochu nějaké. Kdybych nejel nic těžkého a delšího dal bych asi jen protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá červen 17, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
| lukas95 napsal: | Co myslíte mě? No trochu to čtu
Co jsem nedomyslel............
O kardiu něco přidám.......
na posílení srdíčka, snížení krevního tlaku, snížení cholesterolu, účinnější zásobování svalů kyslíkem,zlepší vytrvalost, snížení objemu podkožního tuku, zlepší dýchání.
Co se týče času, kdy jej dát, každý užívá jinak, na tom také nevidím chybu?
Kardio je hlavně na srdce, oběh.systém, ale myslíte, že vám nedá výdrž?
Pokud člověk není zvyklý na tuto aktivitu, řekl bych, že určitě vám ji zvýší, stejně tak můžete zpevnit tělo a shodit nějaký tuk.
Nemluvě o tom, že by mělo pomoct zlepšit dýchání a určitou mírou kapacitu plic. Pro ty co žádnou takovou aktivitu nedělali.
Osobně souhlasím s Draperem, že ideální je třeba ráno když vstaneš, dal bych do sebe protein nebo bcaa........ Přeci jen je potvrzené, že zlepšují prokrvení, výkon a případně ochrání svalov.hmotu což se může hodit, kdybys šel ráno cvičit vyhladovělý tedy s prýzdným žaludkem z noci, kdy probíhají pokud nedáš živiny takové ty pro svaly zlé procesy
Co se týče posilovacího tréninku v dietě-
pokud si v dietě tak bych si po nějakém posilovacím tréninku asi bych si dal alespoň minimum sacharidů, tedy 1 malý banán nebo trochu 20g glugopuru, 20g maltodextrinu či trochu gaineru.Osobně si myslím, lepší alespoň trošku cukru, bcaa.
Abys zastavil katabolismus a trošku doplnil palivo.
Samozřejmě jde to dělat i jak psal Draper dávat jen protein, kerý má málo tuku,sacharidů a hodně bílkovin.
Záleží jak bys jel, já kdybych v dietě jel náročnější trénink, nepatrně bych cukry duplnil, alespoň trochu nějaké. Kdybych nejel nic těžkého a delšího dal bych asi jen protein. |
Ne, myšlen byl Lukáš Topinka - z jeho webu to bylo myslím zkopírováno. :-) A je to trochu pomotané - pozitivním důsledkem kardia není zvýšení objemu tepové frekvence ale naopak snížení - není tam čitelné, jestli mluví o stavu při kardiu či o následném vlivu kardia.
Jinak tady opravdu došlo k pomotání kardia a aerobky.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas95
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Aha Topinka. ok už mlčím.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
zdarec, mam dotaz... dopoledne mam hodinovej trenink na urcitou svalovou partii a večer šlapu 30 min na kole... Chtel bych shodit prebytecnej tuk... jde to takhle praktikovat? Vim, po treninku nejlepsi, ale zase lepsi nez nic ne... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
Jo presne, lepsi nez nic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
tribullus
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Ještě můj postřeh, který jsem nikde v topicu neviděl.
Rozhodně bych kardo nezařadil před treninkem a to z jednoho prostého důvodu
= ENERGIE.
K treninku potřebuješ energii a proč si ji vyplácat nesmyslně před treninkem nějakým šlapaním na rotopedu atd...
Nejlepší je zařadit kardio 15-20 min po skončení silového treninku, kdy je tělo rozehřáte a začne spalovat tuky ihned jak se dostanou do krve...
Osobně bych dal v průběhu cca 15 min před koncem treninku dávku BCAA po něm 15 min PROTEIN nebo malou dávku sacharidu a začal KARDIO.
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: út březen 13, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
Zdravím. Myslíte že by bylo vhodné dělat kardio dvakrát denně? 30min dopoledne a 25-30min i na večer?
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út březen 13, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
mozna to tu nekde je, ale nenasel jsem.
mam dotaz na chuzi. pokud ji zaradim samostatne v netrenikovy den, jakym tempem by mela chuze probihat, aby z toho nebyla obycejna prochazka? napr. 7kmph nebo rychleji?
dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|