No byl jsem teď půl roku na Slovensku. Takže jsem přijel a začal hledat posilku. Nejdřív jsem chodil do Relaxu k Jablonickému, ale pak jsem našel poklad. Posilovnu v Sokolovně na ulici Tř. 17 listopadu. Mají tam všechno co k treninku potřebuji, tedy až na veslařský trenažer. Není tam přecpáno a účtují si jenom 380 měsíčně.
Jak jsi na tom s technikou Přemístění + výrazu?
Co vím, tak jediná PrF v ČR, kde se píše něco na způsob klauzurních prací, je v Olomouci (teda nejsem si úplně jistý s Plzní, tam mé oči nevidí tak dobře). Vzhledem k OPH II tě tipuji tak na 4. semestr, hmm?
Jo kámo, další trefa Klauzurky sou super věc, ale poměrně zrádná, z OPH se skládá klauzura z 3 teoretických otázek a příkladu...podmínka pro splnění je 100% z teorie a 75% příklad, což je v pohodě, ale teď třeba sem dostal na teorii vysvětlit co je to Efemérní materializace a jak se uplatňuje v autorském právu, a první pokus je tak ztracený Tak ty taky předpokládám studuješ práva, nebo máš takový rozhled?
- dneska víc opakování, co k tomu říct, masakr, totálně durch propocený už po třetí sérii, po poslední sérii se mě chtělo neskutečně zvracet, točila se mě hlava a nebyl sem schopný vůbec nic (:
Incline tlaky
12x24
10x28
8x30
8x30
10x16
-hrůza děs a bída, po těch mrtvolách sem ty jednoručky sotva udržel, ani nahoru sem je nemohl dostat :-D
Upažování na kladce jednoruč, tělo 45' k zemi
15x3
10x6
12x6
- geniální cvik, ten rozsah pohybu, a to perfektní zapojení střední hlavy, fakt super, objevil sem zlatý důl pro střední delty
Millitary press
12x30
9x40
9x40
5x45
Stahování kladky, jednoruč podhmatem na triceps
20x9
15x12
15x15
-krásně to bralo ten triceps, tak silnou kontrakci sem snad ještě u jiného cviku nezažil...
Tricepsové extenze s JČ za hlavu
12x30
9x34
9x34
Kliky mezi lavičkama
13x
10x
12x
9x
- pomalá negativní fáze, 1sec držení v kontrakci, masakr
Dneska úžasný trénink, prohodil sem cviky na ramena s tím, že nejkomplexnější millitary byl až na konci, a super super a ještě jednou super sem ty ramena procvičil, triceps byl taky super ;-)
Velké díky patří hovniválovi za pomocné rady se sestavením splitu
Tak nějak to vypadalo, doporučuju kdo to nezkoušel ;-)
14.6.2011
Včera ani dneska nebyl na cvičení čas, učení na soubornou zkoušku z Ústavního práva, ale nakonec přez obrovské nervy sem to u toho nejhoršího profesora dal za 1, takže happy jako blecha
Večer nějaké ty běhy v Olomouci na stadionu:
3 kolečka rozklus (3x400)
pak 5x (400m běh, 5 shybů na fotbalové bráně, 20 kliků)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru