MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Ten tvuj posledni trenal me trochu namotivoval a v ramci BULHARA jsem si dal incline tlaky s ručkama 8x5x37,5kg

Mel jsem s toho docela obavy, ale nakonec to slo dobre, takže dík za motivaci.

Nevim jak ty, ale ja mam u vsech cviku s jednoručkama takovou zvláštní křivku síly. Do určitý váhy jedu bez problémů 10-12 opakování. No a když překročím určitou váhovou hranici, tak to najednou neuvěřitelně ztěžkne a mám problém vytlačit 5-6 opáček.
Donedávna jsem třeba byl schopnej s třicítkama udělat 14 tlaků, ale jakmile jsem vzal do ruky pětatřicítky, tak to bylo těžký jako prase a 6opak byl strop.

Nemáš zač Jinak s těma jednoručkama je to tak (alespoň já to tak mam), že když je prostě necvičíš pravidelně, tak si schopnej pak dát určitou hmotnost a víc je problém ... já sem kdysi jel Bear Routine a tam bylo nějakých 10x5, 5x5 - gold série a po nejakých 5 tejdnech, jsem byl schopnej odjet tu gold série bez problémů s 45kg a to sem tenkrát byl rozhodně slabší než teď a dneska by pro mě 5x5x45kg bylo nejspíš hooodně na krev. Co mi ale rozsekalo z toho tréninku nejvíc, byly ty Kroc Rows, do teď mam tak šílenou svalovku v latech, že nevim jak dneska dam mrtvoly :D
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.6.2011 - Sobota

Warm-Up :
◇ 5 min eliptical, zátěž 6/15
◇ krátký statický strečink (výdrž v protažení 5 sec)
◇ krátký dynamický strečink (Stronglits, Magnificent Mobility)

Power Snatch :
☞ 3x45kg
☞ 3x50kg
☞ 2x55kg
☞ 2x60kg
☞ 2x60kg
☞ 2x60kg
- konečně krásně dynamicky i 60kg ... letělo to tam navíc úplně samo, takže příště 65

Mrtvý tah :
☞ 5x60kg
☞ 5x85kg
☞ 5x105kg
☞ 3x125kg
☞ 5x135kg
☞ 5x155kg
8x175kg - PR - pásek, wow tohle bylo kardio :D rezerva možná na 2 opak, ale ty by byly už sakra vydřený

15" Mrtvý tah : (dotahy - osa 38cm od země)
☞ 1x175 - na zkoušku
☞ 3x195 - pásek
☞ 3x205 - pásek
☞ 3x210 - pásek; uff tohle už nebylo nejlehčí
- docela dobrý, ale příště dam spíš 18" takže spíš takový rack pulls, protože tohle zbytečně ještě trochu namáhá spodní záda, ale jako horní záda a trapézy na hadry

Svíčky (mírně decline) :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max

Strečing :
cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd.
statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec

Celk.čas: ??
Morico

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.6.2011 - Pondělí

Warm-Up :
◇ 5 min eliptical, brake 6/15
◇ krátký statický strečink (výdrž v protažení 5 sec)
◇ krátký dynamický strečink (Stronglits, Magnificent Mobility)

Powerclean & Jerk :
☞ 5x40kg
☞ 5x50kg
☞ 3x60kg
☞ 3x70kg
☞ 3x85kg -
4x95kg - PR - pásek, bandy zápěstí; ... poslední opak bylo docela na krev, ale né silově, ale opět mi odumřely nohy, pálily mi příšerně, tu mléčnou musim nějak zkrotit .. u toho posledního opak. mi už ty nohy nestačily na to, abych to vyrazil rovnou nahoru, ale chtěl jsem to nutně dát, tak sem to zkusil jenom dotlačit a šlo to v pohodě, ale po tejhle sérii přišla asi 10minutová přestávka z čehož prvních 5 minut jsem nemoh mluvit :D

CG Benchpress :
☞ 5x50kg
☞ 5x60kg
☞ 3x75kg
☞ 3x85kg
☞ 3x95kg
☞ 3x110kg .. chtěl jsem víc, ale po tom overheadu jsem rád za cokoliv

Biceps s EZ s Fat Gripz :
☞ 8x20kg
☞ 8x30kg
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg
☞ 8x40kg

Strečing :
cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec

Celk.čas: ??

Naposledy upravil Morico dne st červen 22, 2011 6:38 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci ti do toho kecat, ale mám pocit že si někde měl o pár stránek dál CG bench 3x115kg
Morico

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
nechci ti do toho kecat, ale mám pocit že si někde měl o pár stránek dál CG bench 3x115kg

Jo? Já si píšu PRka do tabulky a podle ní se pak koukam, jestli to bylo nebo nebylo PR, tak jedině, že bych si tam zapomněl těch 115 zapsat ... dohledam to, dík za upozornění ;)

EDIT: máš pravdu - 3.6.2011 3x115 ... a v tabulce jsem měl 3.6.2011 3x105 takže tady nastala ta chyba ... škoda .. no tak to nebylo PR ty ten muj log máš nějak zmáknutej :)
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Powerclean & Jerk :

☞ 4x95kg - PR -

kua ja vzdycky pisu, ze do toho premisteni a push pressu a nebo trhu s jednoruckou, co cvicim, dam vse, co ve me je, ale kdyz vidim tohle, tak uz to radeji psat nebudu, abych se neztrapnoval
spekounP

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že jsem nějak zaspal a tady se dějí věci

mrtvola 8x175kg - mazec jako svina

PC taky dobrý, ale už se s tím přestaň srát a konečně se posuň do kategogie PC+PP 100kg+

EDIT: teď teprve jsem koukal na to video toho overheadu. Jediny co k tomu lze rict je "totální masakr"

Naposledy upravil spekounP dne út červen 21, 2011 3:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

PC taky dobrý, ale už se s tím přestaň srát a konečně se posuň do kategogie PC+PP 100kg+

omg to jsem prehledl

no to me po*er
Morico

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Powerclean & Jerk :

☞ 4x95kg - PR -

kua ja vzdycky pisu, ze do toho premisteni a push pressu a nebo trhu s jednoruckou, co cvicim, dam vse, co ve me je, ale kdyz vidim tohle, tak uz to radeji psat nebudu, abych se neztrapnoval

Ale myslim, že ty dáváš do všeho víc než dost, akorád máš totiž ten problém, že je pro tebe všechno tak málo fyzicky náročný, že neexistuje nic, co by tě totálně vysálo na dalších 10 min :-) ... možná kdyby sis dal cyklo ultramaraton
Morico

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

EDIT: teď teprve jsem koukal na to video toho overheadu. Jediny co k tomu lze rict je "totální masakr"

Je to pořád prd, až tam bude 8x200 tak to bude lepší :D ... ale poslední dobou mě u těch high reps mrtvol limituje spíš vyčerpání "fyzičky" než síla, budu muset vážně začít nějak aerobčit, ale ještě tak tejden na to nebudu mít čas : ( pak možná trochu jo :)

Jinak overhead je v plánu 100kg na max opak. příští týden, tak uvidíme, chci to dát alespoň 3x

jinak díky tobě i draperovi za komenty, teď jste mě namotivovali k tomu, že tohle ještě zdaleka na krev nebylo a zejtra zkusim nezklamat dřepama, v plánu je 170kg for max :)
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:

Ale myslim, že ty dáváš do všeho víc než dost, akorád máš totiž ten problém, že je pro tebe všechno tak málo fyzicky náročný , že neexistuje nic, co by tě totálně vysálo na dalších 10 min :-) ... možná kdyby sis dal cyklo ultramaraton

Tak to zase ne, at to nevypada, ze mam kdovijakou fyzicku :) Ty me treninky jsou casto silene narocny, obvykle se chodim minimalne 3x prevlikat (a to jdu vazne az kdyz mne z oblikani doslova tecou proudy vody), jen mam proste asi mene vyvinuty pud sebezachovy nebo co :) a silnou vuli to vydrzet, coz mne pomaha v tom to zvladnout :)

Zitra drzim palce na 170kg x max reps na drepu Bude to alespon dvojmistne cislo? :)

Naposledy upravil Draper dne út červen 21, 2011 5:51 pm, celkově upraveno 2 krát
Morico

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Morico napsal:

Ale myslim, že ty dáváš do všeho víc než dost, akorád máš totiž ten problém, že je pro tebe všechno tak málo fyzicky náročný , že neexistuje nic, co by tě totálně vysálo na dalších 10 min :-) ... možná kdyby sis dal cyklo ultramaraton

Tak to zase ne, at to nevypada, ze mam kdovijakou fyzicku :) Ty me treninky jsou casto silene narocny, obvykle se chodim minimalne 3x prevlikat (a to jdu vazne az kdyz mne z oblikani doslova tecou proudy vody), jen mam proste asi mene vyvinuty pud sebezachovy nebo co :) a silnou vuli to vydrzet, coz mne pomaha v tom to zvladnout :)

Zitra drzim palce na 170kg x max reps na drepu Bude to alespon dvojmistne cislo? :)

No to si se asi .. :D dvojmístné číslo, do nedávna jsem měl 170 max ... budu rád za 4-5+ opak. :)
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Je to pořád prd, až tam bude 8x200 tak to bude lepší :D ... ale poslední dobou mě u těch high reps mrtvol limituje spíš vyčerpání "fyzičky" než síla, budu muset vážně začít nějak aerobčit, ale ještě tak tejden na to nebudu mít čas : ( pak možná trochu jo :)

Ty ale casto zarazujes high reps sety treba vzdy na konci cviku po tezkych seriich ne? Tak bys to mel mit natrenovane alespon trochu, navic pravidelne delas aerobku. Nebo kde by mohl byt problem?
Tohle mne treba problem nedela a kolikrat se u takove nejake serie ani poradne nezadycham, pritom je to silove treba nadoraz, nekdy ale napr. takoveho trhu s JR 10x10, to uz mam je celkem pecka i pro me, ale vse jsem nastesti zatim udychal a myslim, ze tohle mne na silove vytrvalosti a celkove fyzicce dost dava.
Zkus nekdy misto elipticalu silove veslovani, tam se da podle me silova vytrvalost natrenovat pekne.
Morico

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Ty ale casto zarazujes high reps sety treba vzdy na konci cviku po tezkych seriich ne? Tak bys to mel mit natrenovane alespon trochu, navic pravidelne delas aerobku. Nebo kde by mohl byt problem?
Tohle mne treba problem nedela a kolikrat se u takove nejake serie ani poradne nezadycham, pritom je to silove treba nadoraz, nekdy ale napr. takoveho trhu s JR 10x10, to uz mam je celkem pecka i pro me, ale vse jsem nastesti zatim udychal a myslim, ze tohle mne na silove vytrvalosti a celkove fyzicce dost dava.
Zkus nekdy misto elipticalu silove veslovani, tam se da podle me silova vytrvalost natrenovat pekne.

Právěže jsem teď kardio docela flákal, jako nejsem na tom nějak extra špatně, pravidelně chodim hrát jednou tejdně badminton (akorád to jsem nepíšu) a ty výbušný cviky mi taky docela udržujou, ale na tohle to bude chtít vyloženě silovou vytrvalost, takže asi zařadim něco na styl 20x1x180kg mrtvolu, pauzy 20-30sec nebo tak něco ... dost možná by bylo vhodný dát si timhle stylem i powerclean&jerk třeba se 75% z max. nebo tak ... asi to zkusim zařadit v nejbližší době, dost možná bych to moh zejtra zkusit u dřepů
wwwpower

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
wwwpower napsal:

Jo? Já si píšu PRka do tabulky a podle ní se pak koukam, jestli to bylo nebo nebylo PR, tak jedině, že bych si tam zapomněl těch 115 zapsat ... dohledam to, dík za upozornění ;)

EDIT: máš pravdu - 3.6.2011 3x115 ... a v tabulce jsem měl 3.6.2011 3x105 takže tady nastala ta chyba ... škoda .. no tak to nebylo PR ty ten muj log máš nějak zmáknutej :)

jak říjak v televizi ''máme konkurenci pod dohledem''

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: