vyhod to pecivo misto toho dej racia a na snidani vajicka s vlockama a bude to super , kolik vazis ?
3 věci který nesnáším
Co máte všichni proti celozrnýmu pečivu?
Bohužel, ráno mám žludek dost přecitlivělej vajíčka, ani vločky, nesnese
teď mám něco kolem 97-98kg
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Byl jsem včera u toho doktora, vzal mě na rentgen a ultrazvuk, nakonec konstatoval že mám ganglion, doktor mi říkal, že mi to může odstranit, nebo to zatím můžeme nechat a uvidí se. Tak jsem to tam zatím nechal, nijak zvlášť mi to nevadí a říkal že by to pravděpodobně mělo časem zmizet....každopádně kloub je v pořádku, což je hlavní.
170g mléčné rýže
50g pečiva+ 50g šunky
2 bramboráčky ( bylo k tomu cosi jako omáčka s masem....ve skutečnosti kečup, zelenina a pak něco jako rosekané kuře, pěkně to smrdělo )
50g pečiva+ 100g šunky
50g rýže+ 150g hovězí
250g tvarohu+ 300ml mléka
Dneska jsem zase po dlouhé době šel běhat. Tan samej úsek co vždycky, normálně by byl na slabejch 30 minut, ale dneska jen 25. Ani nevím proč ale asi tak po 2/3 trasy, když jsem se podíval na hodinky sem si řekl že to dám pod 25 minut, Takže jsem ten poslední kus začal zrychlovat, čím jsem byl dál, tím jsem běžel rychlejc, myslel jsem že chcípnu. Nakonec jsem to stihl (15 sekund rezerva ) potom jsem se asi tak 10 minut válel na zemi a rozdejchával.....ale stihl jsem to
Ty vole, to je skoro jako ty příběhy na mainwebu....když to roztáhnu na A4 tak bych mohl i něco vyhrát
Sice mi jich ještě 9 zbývá ale už to fakt nemá cenu.
Tak moc mě to nebaví, že k tomu přistupuju už spíš s odporem, s tím souvisíjou i ty naprosto nulový váhy...jedno s druhým, tenhle trénink je pro mě už k ničemu. Radši už zase začnu se silovkou, protože jsem nad tím přemýšlel, a pokud bych jel tenhle trénink až do konce tak bych potom zase nestíhal moc dobře přípravu....což je taky na hovno..
Těch důvodů je moc (čím dál tím víc...).... a už jsem se rozhodl, bude to tak lepší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru