TRX Triceps Extensions :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
Dneska TRX premiéra, samotnej trénink zabral asi 35 min a rozsekanej jsem teda slušně, hlavně ty rozpažky a face pulls byly smrtící
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: cca 45 min
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Svíčky (mírně decline) :
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
☞ max
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd.
Celk.čas: ??
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Oproti predchozim videum je to sice tocene zepredu a ne z boku, ale vypadat to nejen na silovy progress, ale hlavne technicky, oproti tem zado-kurvicum :) z drivejska. Tohle se mne uz hodne libilo.
Kua a porad ses o 5kg v predu, minule jsi dal 8x175kg ja 8x170 dnes 6x185 a ja minule 6x180 :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zdravím, tenhle log jsem ještě neviděl. Pěkný výkony! Líbí se mi jak pouštíš tu mrtvolu. Tiše závidím. To si u nás dovolit nemůžu, abych nezahučel do přízemí.
Oproti predchozim videum je to sice tocene zepredu a ne z boku, ale vypadat to nejen na silovy progress, ale hlavne technicky, oproti tem zado-kurvicum :) z drivejska. Tohle se mne uz hodne libilo.
Kua a porad ses o 5kg v predu, minule jsi dal 8x175kg ja 8x170 dnes 6x185 a ja minule 6x180 :D
Já bych to vzal ze strany, ale na obou stranach bylo obsazeno, navic si obcas nekdo stezuje, ze nechce bejt na videu, tak sem to vzal ze predu, ale myslim, ze zada v poho, dneska sem spodni zada citil minimalne, za to mam rozsekanej zadek nohy a horni zada, takze asi dobry ... no a oproti dřívějšku je to naprosto něco jinýho, dřív to fakt byly zado-kurvice :D
... jinak sice sem napred o 5kg, ale ja jedu jednu serii a ty kolik, 10-15 :-) ? ... příští tejden 195 for max, tak bych chtěl vytáhnout 4-5x, uvidíme
Edit: jinak díky za chválu ;)
Jinak po zkusenostech z Bulhara musim rict, ze odjet jednu dynamickou disciplinu pred deadliftem neni vubec na skodu.
Ja to mam sice prolozeny oddechem na benchovy lavici a mrtvolu jedu az jako treti cvik, ale jak je clovek zahratej a rozhejbanej, tak se to taha mnohem lip.
Hadam, ze velmi brzy budes tahat okolo 200kg v seriiich v beznym treninku a nad hlavou budes bez problemu mavat 100kg cinkou.
Kdyz se clovek koukne dozadu, tak je videt systematicke, promyslene, neuspechane a trvale zlepsovani.
Fakt pekny.
Jinak po zkusenostech z Bulhara musim rict, ze odjet jednu dynamickou disciplinu pred deadliftem neni vubec na skodu.
Ja to mam sice prolozeny oddechem na benchovy lavici a mrtvolu jedu az jako treti cvik, ale jak je clovek zahratej a rozhejbanej, tak se to taha mnohem lip.
Hadam, ze velmi brzy budes tahat okolo 200kg v seriiich v beznym treninku a nad hlavou budes bez problemu mavat 100kg cinkou.
Kdyz se clovek koukne dozadu, tak je videt systematicke, promyslene, neuspechane a trvale zlepsovani.
Fakt pekny.
Moc děkuju za takový pochvalný shrnutí :)
• ten dynamickej cvik před tahama se mi osvědčil hodně, nejedu ho ale zdaleka na krev, abych se moc nevysál ... power snatch mi hodně baví, dřív jsem ho hnal co nejvíc dopředu, ale u tohodle cviku to chce postupovat opravdu po malých krůčcích a pořád si hlídat techniku, hlavně dynamiku ... teď jsem schopnej dát těch 65 pěkně dynamicky, takže docela dobrý, rád bych se ale časem dostal alespoň na nějakých 85-90kg ... no a jako cvik před tahama se mi právě powersnatch osvědčil úplně nejvíc, je to cvik opravdu komplet na každej sval v těle, takže ideální ... zkusim ho někdy natočit, abych měl nějaký srovnání taky
• no a z tahů mam radost hlavně z techniky, konečně po nějakým ročním trápením si to trochu sedá ... základ bylo prostě zkrotit ego a postupovat pomaličku a soustředit se na techniku ... ještě je ale na čem pracovat ... jinak příští cyklus budu začínat někde na 185 a končit na 205, tak uvidíme ... rád bych do srpna potáh 220 s pěknou technikou
• a mávat bez problémů s 100+ nad hlavou by bylo hezký, ale tady to snadný nebude, i když těch 100kg by teď mohlo jít docela ok, to si vlastně ověřim zejtra nebo pozejří, kdy mě čeká 100kg na max, tak uvidíme
Powerclean & Jerk :
☞ 5x40kg
☞ 5x50kg
☞ 3x60kg
☞ 5x80kg
☞ 3x90kg
☞ 1x100kg - PR - pásek, bandy zápěstí; bohužel jsem udělal tu chybu, že jsem si neuvědomil, že od tahů uběhnul jenom jeden den a i když jsem necítil svalovku, tak hned od začátku jsem dneska poznal, že to nebude ono ... měl jsem v hlavě větší číslo , tak 3x100, ale prostě síla na to nebyla, výraz teda naprosto v klidu, ale přemístění nešlo, prostě moc unavený horní záda a trapézy a nešla do toho dát dynamika a 100kg čistě silově neutáhnu .. takže ponaučení pro příště ... jinak i to jedno opak. je PR, nikdy jsem totiž nedal 100+ ze země nad hlavu, ale jenom jako výraz ze stojanu, takže aspoň tak ... co mi ale potěšilo, je že na výrazu to aktuálně vidim ještě tak na 10kg rezervu
CG Benchpress :
☞ 5x50kg
☞ 5x60kg
☞ 3x75kg
☞ 3x85kg
☞ 3x95kg
☞ 3x115kg ... spokojenost, sice bych byl rád za 4 opak. abych si dal PR, ale ono to tak trochu PR je vzhledem k tomu, že to jedu jako druhej cvik po výrazech ...
Biceps s JČ v sedě na střídačku :
☞ 8x15kg
☞ 6x25kg
☞ 6x25kg
☞ 6x25kg
☞ 6x25kg
Strečing :
Nechci ti do toho kecat, ale ja mam v planu spojit v dalsim cyklu do jednoho trenalu premka a mrtvolu.
Jednou pojedu dynamicky a lehci premka a pak po nich tezkej deadlift, no a dalsi trenink pujdu tezky premisteni a lehci technicky deadlift
Tim eliminuju, to co se ti stalo ted, ze jsi kvuli unave z jednoho tahovyho cviku nebyl schopnej odjet dalsi trenink druhej tahovej cvik.
Tlaky - benche, millitary apod mi lip sedi u drepu.
Nechci ti do toho kecat, ale ja mam v planu spojit v dalsim cyklu do jednoho trenalu premka a mrtvolu.
Jednou pojedu dynamicky a lehci premka a pak po nich tezkej deadlift, no a dalsi trenink pujdu tezky premisteni a lehci technicky deadlift
Tim eliminuju, to co se ti stalo ted, ze jsi kvuli unave z jednoho tahovyho cviku nebyl schopnej odjet dalsi trenink druhej tahovej cvik.
Tlaky - benche, millitary apod mi lip sedi u drepu.
Ber to jenom jako namet
tlaky, benche + dřep nejsou vůbec špatný, dřív jsem to tak jezdíval, ale v poslední době mi ty benche nějak nesedí a pořád se mi něco vys*ra v ramenou, ale když před benchema odjedu právě přemístění a výraz, tak je ten bench úplně něco jinýho, všechno je tam zřejmě dopře prohřátý a rozcvičený a nemam žádnej problém, takže se toho asi budu držet ... šlo prostě jenom o to, že sem měl den počkat, obzvlast ted ke konci cyklu, kdy uz zacinam bejt docela unavenej ... pristi tyden deload a pak na to vletim ve velkym a uz snad konecne nastolim i strongman treninky, takže stejně budu muset ten systém trochu překopak
Strečing :
Naposledy upravil Morico dne st červen 29, 2011 1:17 pm, celkově upraveno 1 krát
ď .. když na to koukam, měl jsem jít u těch 180 ještě do jednoho opak. :) Edit: no i když :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru