Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Orbb

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě na SSD ještě není vhodná doba... jako sorry, ale za nějakých 5000 dostanu 120GB? Kdežto klasický HDD mám už i za nějakých 1500 2TB a to je kurva rozdíl. Navíc já nejsem jako vy, abych si klikl na každou kategorii a koupil to nejlepší. Suším se na C2D e6750, 4GB ram DDR2 a grafiku mám GTX460OC (vim že je to overpowered proti CPU), ale 23" monitor by mi 8600 GT neutáhla.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ako ja sniperím dosýta aj v new vegas, treba si na to urobiť postavu, addon mám jeden dead money, ale nechystám sa naň zatiaľ:)

Já právě taky tak nevím kde videl tu vadu toho enginu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:
Podle mě na SSD ještě není vhodná doba... jako sorry, ale za nějakých 5000 dostanu 120GB? Kdežto klasický HDD mám už i za nějakých 1500 2TB a to je kurva rozdíl. Navíc já nejsem jako vy, abych si klikl na každou kategorii a koupil to nejlepší. Suším se na C2D e6750, 4GB ram DDR2 a grafiku mám GTX460OC (vim že je to overpowered proti CPU), ale 23" monitor by mi 8600 GT neutáhla.

Ale kapacitě SSD přece není Tam se instaluje jenom Windows a nejčastějí používané aplikace/hry.
Osobně to tedy nemám, ale lidi co to mají jsou z toho nadšení. Načítání Win i aplikací je podstatně rychlejší.
witus

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Orbb napsal:

Ale kapacitě SSD přece není Tam se instaluje jenom Windows a nejčastějí používané aplikace/hry.
Osobně to tedy nemám, ale lidi co to mají jsou z toho nadšení. Načítání Win i aplikací je podstatně rychlejší.

pravda, mam patriot inferno v desktopu a intel ssd 320 v laptopu a vyrazne to zrychlilo jak boot (linux mint na t61 za 10 sekund vcetne prihlaseni), tak odezvu aplikaci... o tom, ze by 8600gt neutahla ohromne veliky 23" monitor se neni treba ani bavit :D:D
Orbb

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

witus napsal:
o tom, ze by 8600gt neutahla ohromne veliky 23" monitor se neni treba ani bavit :D:D

mluvím o hrách
Orbb

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

To nemění nic na tom, že na SSD ještě neni pro všechny doba... vždyť je má jen zlomek uživatelů a né každý má tolik peněz, aby za ně utrácel. HDD se ještě bude dlouho držet, alespoň do doby, než SSD se cenově nevyrovná. Stejně jako drtivá většina lidí nemám peníze na rozhazování, a proto HDD vede.
witus

PříspěvekZaslal: so červen 25, 2011 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle muzes prohlasit i o tom, kdyz si nekdo poridi 8 misto 2gb ram (rychlejsi cpu, bla bla) a stejne to hodne lidi udela a nepomysli na to, ze ssd by bylo daleko vetsi zrychleni celyho systemu za podobnou cenu... proste kdo nezkusil ssd, tak asi nepochopi... i kdyz uznavam, ze na hry bude mimo rychlosti nacitani ssd asi na nic
Spazik

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:
Spazik napsal:

To nemění nic na tom, že na SSD ještě neni pro všechny doba... vždyť je má jen zlomek uživatelů a né každý má tolik peněz, aby za ně utrácel. HDD se ještě bude dlouho držet, alespoň do doby, než SSD se cenově nevyrovná. Stejně jako drtivá většina lidí nemám peníze na rozhazování, a proto HDD vede.

Však SSD se nekupuje samotný, prostě se koupí 80GB SSD + 1TB normální disk na data. Za tuhle kombinaci se vejdeš pod 5 tis. myslím a to není zase taková řacha...
prochm

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Call of Duty v reálu

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry efekty, toto je taky dobry :D
pro ty kdo hrali CSko

spider1029

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
spider1029 napsal:
Presne take poradie by som dal aj ja. Chystas sa hrat aj add-ony? Je ich asi 4.

Najvacie zlo na novych Falloutoch je stary engine este z Oblvionu, ktory je robeny na boj zblizka. Dufajme ze Fallout 4 uz bude mat novy engine.

Ja nevim, ale kde konkretne jsi tohle pocitil?

Konkretne na VATS. Ten system je uplne trapny a moznost taktizovat je minimalna. Kazdy boj prebieha tak, ze do nepriatela palis a ked je uz blizko teba, zapnes VATS a dokoncis ho. Ovsem ked ho neodjebes snajpou. Nie ako stary Fallout kde si musel premyslat o kazdom AP- otvorit inventar 2 AP, stim pack 3 AP, nabyt 2 AP, 2 kroky dozadu 2 AP,... atd.
Gohan

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Gohan napsal:
spider1029 napsal:
Presne take poradie by som dal aj ja. Chystas sa hrat aj add-ony? Je ich asi 4.

Najvacie zlo na novych Falloutoch je stary engine este z Oblvionu, ktory je robeny na boj zblizka. Dufajme ze Fallout 4 uz bude mat novy engine.

Ja nevim, ale kde konkretne jsi tohle pocitil?

Konkretne na VATS. Ten system je uplne trapny a moznost taktizovat je minimalna. Kazdy boj prebieha tak, ze do nepriatela palis a ked je uz blizko teba, zapnes VATS a dokoncis ho. Ovsem ked ho neodjebes snajpou. Nie ako stary Fallout kde si musel premyslat o kazdom AP- otvorit inventar 2 AP, stim pack 3 AP, nabyt 2 AP, 2 kroky dozadu 2 AP,... atd.

A to je dano enginem ktery je delany na melee? To si nemyslim, proste je to tim ze se preslo do 3D proste se z toho udelalo FPS misto tahovky.
Navic ten system co byl v F1 a F2 si nedokazu predstavit jak by to bylo udelano ted. Ledaze by se vzdycky pri combatu zmenil pohled a dival by ses na to jako pri F1 nebo F2, jinak by to totiz bylo neprehledne, tezko by jsi odhadoval jak daleko od tebe nepritel je,kdyz by byli v zakrytu nevedel by jsi kolik jich tam je atp.. tohle podle me nema s enginem ktery je delany na melee podle tebe (v oblivionu byly stejne i ranged zbrane) moc spolecneho.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkáte na Starcraft II? Mně 5 minut stačilo (z toho byly 3 minuty videa)... zato jsem oprášil jedničku
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
Co říkáte na Starcraft II? Mně 5 minut stačilo (z toho byly 3 minuty videa)... zato jsem oprášil jedničku

Proč? Podle mě paráda, oproti SC1 je to jako sednout ze Škody 120 do nové Octavie RS, ne že by 120ka neměla svoje kouzlo, ale co si budem povídat, žádná raketa už to není :-)
V SC2 je všechno lepší, single player, multiplayer, grafika, UI...
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, zdá se mi to takový přeserepetičkovaný, ale to se mi zdál i novej duke, kterej se nevyrovná tomu, když jsem si přikoupil 4 MB RAM, a původního Duka konečně rozjel...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: