paráda, gratulace a inak ten komentátor srandista.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Čaues Lukas, teď mi mrzí, že jsem nejel zafandit. Mám to co bych kamenem dohodil. Ale byl sparing a prej si málem vyřval hlasivky. Konečně Ti tak nějak všechno sedlo, viď? Tak gratuluju a jak říkal kdysi náš repre trenér v enduru: BYL JSI DOBREJ ALE PŘÍŠTĚ PŘIDEJ!
P.S. prý tam byli i nějaké divácké soutěže. Vím že snad 130 koule za éčka. Ne že bych teda měl šanci to zvednout, ale kdybych jel tak bych se tam aspon veřejne pokusil znemožnit. Škoda no, snad příště.
Díky borci.
Jak říká tvůj trenér Tome, jsem spokojený, ale rezervy tam jsou pořád velké. Divácké soutěže tam byly, pokud by jsi nedal 130kg atlas, tak by sis lehce poradil s mrtvolou. Nejlepší z diváků dal tuším sedm opakovaní.
EVROPSKÝ POHÁR - JANOWIEC / POLSKO
..................... 1. MÍSTO .......................
FARMERS WALK 2x140 KG - Začínalo se kufry na maximální vzdálenost, tady jsem nazačal nejlépe a skončil z šesti závodníků na pátém místě.
LOG LIFT 130 KG - Konečně trénink přinesl své ovoce a poprvé jsem byl s kládou docela spokojený. S šesti zdvihy jsem disciplínu vyhrál.
SUPER YOKE 380 KG + TYRE FLIP 400 KG - Super yoke byl v pohodě, ale podle očekávání se u pneu ozvala bolest nad kolenem, která přetrvává od závodů v Plzni. Ale nějak jsem se k tomu postavil a aspoň dal čtyři otočení z pěti.
DEADLIFT 280 KG - Po trápení s pneu jsem měl už dost unavená záda. Ale sedm opakování stačilo na druhé místo za polákem s osmi zdvihy.
CAR PULL - Tahání pick-upu naložený diváky jsem vyhrál, ale rozhodovaly desetiny sekundy.
POWER STAIRS 230 KG + 280 KG - Na poslední disciplínu jsem nastupoval na průběžném druhém místě. Disciplínu jsem dokončil druhý a vedoucí polák nedostal druhý blok až nahoru. ak bodově spadnul a já závody vyhrál.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Skvele! Strasne sa mi lubia tvoje reporty, podavas uzasne vykony a prajem ti vela zdaru do buducnosti!
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru