|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 28, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
| McMahoney napsal: | Čau, na těch 90 kg chceš nabrat kvůli fotbalu, nebo si to chceš jen tak zkusit?
Protože jestli to chceš jen zkusit tak je to podle mě blbost. (můj názor) |
Obojí :), jak kvůli fotbalu (na WR je prý kolem těch 90-95kg akorát, musím ustát nějaké ty hity) a zároveň mě zajímá, jak se budu cítit, vypadat, jak na tom budu se silou a kondičkou. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nanobeast
|
Zaslal: út červen 28, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
mam podobny cil jako ty..momentalne 74 kg a jeste neco pujde dolu a za par let bych to chtel dopracovat na 85 po diete...libi se my i tvuj styl treninku a mas to fakt hafec..sem obcas nakouknu pro inspiraci...drzim palec
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 29, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | mam podobny cil jako ty..momentalne 74 kg a jeste neco pujde dolu a za par let bych to chtel dopracovat na 85 po diete...libi se my i tvuj styl treninku a mas to fakt hafec..sem obcas nakouknu pro inspiraci...drzim palec |
Dík, teď už toho tolik ze současných treninků neuvidíš, už log v podstatě nepíšu, jen někdy když se mi chce .
Dnešní posilka:
MT: 50kg, 70kg, 90kg, 100kg, 110kg, 120kg, 140kg, 90kg
Rozpažky + kliky na JČ:
Bulgarian split squat JČ: 20kg+20kg
Russian twist: 4x20x13kg
Veslo 2,5km na uvolnění _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 29, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Mrtvolka pěkně, jak šlo těch 140? |
No, technika si myslím pořád dobrá, ale už jsem nějakou dobu nejel MT, takže úchop už trochu nezvládal, ten je limitující. Mít trhačky, tak myslím že těch 160 by tam padlo. Nejvíc mi ale vyhovuje váha 100-110kg, tam to nejlépe zabírá. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červen 29, 2011 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | McMahoney napsal: | Čau, na těch 90 kg chceš nabrat kvůli fotbalu, nebo si to chceš jen tak zkusit?
Obojí :), jak kvůli fotbalu (na WR je prý kolem těch 90-95kg akorát, musím ustát nějaké ty hity) a zároveň mě zajímá, jak se budu cítit, vypadat, jak na tom budu se silou a kondičkou. |
Jak znám působení McMahoneyho tady na foru, tak si myslím, že myslel normální fotbal a ne americkej :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Frozz. napsal: | | McMahoney napsal: | Čau, na těch 90 kg chceš nabrat kvůli fotbalu, nebo si to chceš jen tak zkusit?
Obojí :), jak kvůli fotbalu (na WR je prý kolem těch 90-95kg akorát, musím ustát nějaké ty hity) a zároveň mě zajímá, jak se budu cítit, vypadat, jak na tom budu se silou a kondičkou. |
Jak znám působení McMahoneyho tady na foru, tak si myslím, že myslel normální fotbal a ne americkej :D |
To čekej. Jeho log sleduju takže vim o jakej fotbal jde ty popleto
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | nanobeast napsal: | | mam podobny cil jako ty..momentalne 74 kg a jeste neco pujde dolu a za par let bych to chtel dopracovat na 85 po diete...libi se my i tvuj styl treninku a mas to fakt hafec..sem obcas nakouknu pro inspiraci...drzim palec |
Dík, teď už toho tolik ze současných treninků neuvidíš, už log v podstatě nepíšu, jen někdy když se mi chce .
Dnešní posilka:
MT: 50kg, 70kg, 90kg, 100kg, 110kg, 120kg, 140kg, 90kg
Rozpažky + kliky na JČ:
Bulgarian split squat JČ: 20kg+20kg
Russian twist: 4x20x13kg
Veslo 2,5km na uvolnění |
Velmi napodobne ke me..spis se snazim trenovat, dobre se zivit atd. a na nejaky log pak moc neni ani pomysleni^^
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | McMahoney napsal: | Čau, na těch 90 kg chceš nabrat kvůli fotbalu, nebo si to chceš jen tak zkusit?
no 90-95 kg je dost na WR, ledatak ze by si mel 190+cm, hity ustavat nebudes muset, bude te nechyti/netrefi a nebo te sestreli. to aby te nekdo trefil a nedostal k zemi se muze stat tak v juniorce obcas _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Dík nekro. No já už v juniorce asi nebudu (jsem ročník 91, btw výška 187-188cm), to bych se ještě musel zeptat. Já se teď jen modlím za dobrý rozvrh ať mi to alespoň trochu vychází s příp. treninkama.
Takže mi začíná 14 denní manuální brigáda u/na golfovém hřišti, 7 dní v týdnu, ale i tak doufám že do posky a na stadion si stihnu zajít  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
Tak všechno nejlepší  a pořádně to oslav  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 13, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Tak pořád makám na brigádě, jen ta vstávačka mě vždy zabíjí, v 5:50  - musím si zvykat  , pracuju většinou 8-9 hod, dnes jsem byl v posce asi po 10 dnech, na benchi to bylo znát nejvíc.
Dynamický bench + kliky
MT + kliky na tyči
Legpress + "židle" o stěnu
Biceps (zdvihy+kladiva)
Střed těla: na míči, s JČ na lavičce, s kotoučem na lavici
Veslo 5min na konec _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|