Jídelníček

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 6:33 pm    Předmět: Jídelníček Odpovědět s citátem

Zdravím, mám pořád problém s tím jak dosáhnout 80 kg při 180 cm (v současnosti mám 77 kilo, ale ty tři kila furt ne a ne přibrat). Můj jídelníček

Snídaně: 3 krajíce chleba s tvrdým sýrem (eidam), nebo 5 vajíček na pánvi chleba
Svačina: tři banány + Chow protein Smartlabs
Oběd: kuřecí (150 g a víc) + rýže, brambor
Svačina: tři celozrné rohlíky s eidamem nebo šunkou
Po tréninku gainer Compress B.I.G.
Večeře: Pangasius (150 g) s bramborem
Večeře 2: koktejl = 250 ml tvarohu s mlékem a banán, popř. džem

K tomu 3 litry vody denně, trénink 3 x až 4 x týdně

Toto už jedu cca 14. den, ale na váze je pořád 77 kg ráno, někdy 77,5 ale to spíš po dvou tréninkových dnech za sebou. Není to klasický objemový jídelníček, jedu čistě na svaly při min. tuku. Ale přijde mi, že už by to mohlo jít nahoru po 14. dnech. Myslím že bílkovin mám dostatek. Přijde mi, že je to celkem dobrý jídelníček.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele já toho taky moc nesním ,ale zkoušel jsi třeba tohle ?
snídaně - 5 vajíček + 4x chleba toustovej + džus +1x sušenky BB
svačina - 2x sušenky BB + 2x chleba se sýrem
oběd - kuřecí maso + rýže + sýr
svačina - sušený kuřecí maso
svačina - pudink + piškoty
večeře - chleba + šunka + sýr
večeře - vepřové maso + rýže

prostě začni pořádně jíst
marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
hele já toho taky moc nesním ,ale zkoušel jsi třeba tohle ?
snídaně - 5 vajíček + 4x chleba toustovej + džus +1x sušenky BB
svačina - 2x sušenky BB + 2x chleba se sýrem
oběd - kuřecí maso + rýže + sýr
svačina - sušený kuřecí maso
svačina - pudink + piškoty
večeře - chleba + šunka + sýr
večeře - vepřové maso + rýže

prostě začni pořádně jíst

No tak ten tvůj jídelníček je bych řekl téměř totožný s mojím:) pudink? nenapadá mě důvod proč právě ten tam cpát.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

culdo :) tomu rikas poradne jist ? Samej chleba a BB susenky to je na grcku... Marcos tech bilkovin mas dejme tomu dostatek, ale tech sacharidu mas malo. Hlavne na snidani se vyser na chleba a nauc se jist ovesny vlocky aspon 100/150g a u tech svacinek to same, je me jasny, ze nekde ve skole nebudes jist ovesnou kasu, takze si dej aspon racie. Taky tam mas docela malo, defakto zadne zdrave tuky, takze si muzes dat k tem svacinkam jeste treba hrst orechu, nebo burakove maslo a k tomu obedu a veceri prikapnout trochu olivoveho oleje...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

culdo, rekl bych ze on ma mnohem lepsi, pestrejsi jidelnicek nez ty.
zkus na snidani dat misto chlebu vlocky, prihod nekde zlehka nejaky dobry tuky (orisky), no a kdyztak zkus pritlacit na porcich.
Me se ten jidelnicek moc libi, ale na druhou stranu nejsem na foru borec a je mi 16, preber si to jak chces :)

EDIT: tak me hovnival predbehnul, ale napsali jsme to samy :D
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne tohle není pořádné jídlo , taky nejím pořádně ,ale tohle mi fungovalo
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je strava
chleba , chleba, sušenky, tousty , pudink,
OMG hoši toto vše vyhodte a začlente tam , více rýže , oves/pšen vločky ,
a pořadne maso .
Pořadně jíst neznamená se tlačit zbytečnými cukry ,
marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
culdo :) tomu rikas poradne jist ? Samej chleba a BB susenky to je na grcku... Marcos tech bilkovin mas dejme tomu dostatek, ale tech sacharidu mas malo. Hlavne na snidani se vyser na chleba a nauc se jist ovesny vlocky aspon 100/150g a u tech svacinek to same, je me jasny, ze nekde ve skole nebudes jist ovesnou kasu, takze si dej aspon racie. Taky tam mas docela malo, defakto zadne zdrave tuky, takze si muzes dat k tem svacinkam jeste treba hrst orechu, nebo burakove maslo a k tomu obedu a veceri prikapnout trochu olivoveho oleje...

Ovesné vločky jsem už jednou zkoušel, to do huby prostě nedostanu. Má to příšernou chuť, aspon pro mě: (
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
hovnival napsal:

Ovesné vločky jsem už jednou zkoušel, to do huby prostě nedostanu. Má to příšernou chuť, aspon pro mě: (

taky jsem je nomohl ani cítit , ale přišel jsem na to jak je do sebe dostat , a tedka mi chutnaj a snim tak cca 200 gm, denně a jsem rad že jsem experimentoval a přišel na to ,
marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
marcos23 napsal:
hovnival napsal:

taky jsem je nomohl ani cítit , ale přišel jsem na to jak je do sebe dostat , a tedka mi chutnaj a snim tak cca 200 gm, denně a jsem rad že jsem experimentoval a přišel na to ,

A jaký je tvůj recept na to, jak to do sebe dostat teda?:)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos a jak si je zkousel jist ? Jen tak suche ? Ty se divis ze ti nechutnaly ? Na vlocky je asi milion receptu od kase az po palacinky, jako nejjednodussi chutna uprava je je dat pres noc do mlika a rano si je dochutit cim chces, treba grankem, medem, ovocem. Taky je dulezite jake vlocky si beres, jestli si mel ty nejlevnejsi se slupkama a sutrama tak se nedivim. Ja si je davam jen do nejakeho dobreho proteinu a sezeru bez problemu 300g, bohuzel rychle bachratim a tak zeru jen 100g : (

marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
marcos a jak si je zkousel jist ? Jen tak suche ? Ty se divis ze ti nechutnaly ? Na vlocky je asi milion receptu od kase az po palacinky, jako nejjednodussi chutna uprava je je dat pres noc do mlika a rano si je dochutit cim chces, treba grankem, medem, ovocem. Taky je dulezite jake vlocky si beres, jestli si mel ty nejlevnejsi se slupkama a sutrama tak se nedivim. Ja si je davam jen do nejakeho dobreho proteinu a sezeru bez problemu 300g, bohuzel rychle bachratim a tak zeru jen 100g : (

Samozřejmě že jsem je zkoušel jíst:) Nee, s mlékem, ale myslím že to byly nějaké levnější už přesně nevím jaké...zkusím si koupit ty tvoje ted, uvidím. Každopádně dík za tip
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 5:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culdo teda bez urazky, ale tve rady tady na foru maji hodnotu nula . Kluk sem napise svuj jidelnicek, aby mu ho nekdo zkontroloval a ty mu sem jako odpoved zkopirujes ten svuj jeste blbejsi a jak tak ctu tve prispevky, tak hodnotnou radu jsem u tebe videl opravdu jen minimalne.
Ja vim, ted me asi nebudes mit rad, ale s tim se smirim
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 5:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovnival: Nejsou jemne vlocky v tom modrem obalu? Kazdopadne mne nejvic chutnaji ty modre jemne a opravdu je to oproti beznym levnym vlockam uplne neco jineho (dokonce jsou dobre i jen tak samotne) a maji i mene sacharidu.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

se me ptas proc ? Snad vidis to slovo jemne ne ? Nebo si myslis, ze jsem to tam dopsal nebo co :) Je fakt, ze ty s pridanou vlakninou se me zdaj jeste jemnejsi, ale tam kde chodim nakupovat je nemaj a pekne me to sere...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: