|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pstruh103

|
Zaslal: st červen 29, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Moc pěkný pokud se budeš takhle pořád zlepšovat tak za rok budeš na tom silově dost dobře a jistě něco ukážeš na soutěži :-)
U dřepu si myslím že máš na víc ale to ty víš nejlíp sám (dle těch 5 opakování s 170kg)
tak hodně štěstí a ať je tam brzo 200 raw :) _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
Zaslal: st červen 29, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Díky za podporu :-) 200kg dřep je teď právě v plánu, musim ale postupně, takže to je cesta ještě na pár měsíců .. dál mam zálusk na 225 tahy, 130 bench, 115 overhead ... to jsou nejaktuálnější cíle
jinak k těm soutěžím, je to tak nějak jak píšeš, letos bych si chtěl pár soutěží vyzkoušet, ošahat si to prostě a příští sezónu už rozjet od začátku, tak snad se tak zadaří _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st červen 29, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | Díky za podporu :-) 200kg dřep je teď právě v plánu, musim ale postupně, takže to je cesta ještě na pár měsíců .. dál mam zálusk na 225 tahy, 130 bench, 115 overhead ... to jsou nejaktuálnější cíle
|
ty tahy, dřepy a benche vidim utebe jako hodne rychle realne dosazitelny cile.
Osobne ale podle svych pocitu pri treninku myslim, že zlepšovat ty overheady je mnohem těžší a každý kilo navíc se přidává pořád hůř a hůř.
Dneska jsem jel přemko a pushpressy 6x3x75kg a oproti minule, kdy jsem jel 8x3x72, to byl mnohem vetsi masakr. Navic si myslim, že až se trochu přiblížím u přemka ke svý tělesný váze, tak to bude limit, kterej se bude hodne těžce překonávat.
Ovšem na druhý straně ty máš už hodně dobře zmáknutou techniku i dynamiku. (podle videa)
Já to jedu takovou prasotechnikou (hlavně ty přemka jsou někdy takový nedotažený polocontinentaly, který musím ještě popohozením posunout na ramena), že se u toho nadřu jak mezek a to mě hodně limituje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st červen 29, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | Morico napsal: | Díky za podporu :-) 200kg dřep je teď právě v plánu, musim ale postupně, takže to je cesta ještě na pár měsíců .. dál mam zálusk na 225 tahy, 130 bench, 115 overhead ... to jsou nejaktuálnější cíle
|
ty tahy, dřepy a benche vidim utebe jako hodne rychle realne dosazitelny cile.
Osobne ale podle svych pocitu pri treninku myslim, že zlepšovat ty overheady je mnohem těžší a každý kilo navíc se přidává pořád hůř a hůř.
Dneska jsem jel přemko a pushpressy 6x3x75kg a oproti minule, kdy jsem jel 8x3x72, to byl mnohem vetsi masakr. Navic si myslim, že až se trochu přiblížím u přemka ke svý tělesný váze, tak to bude limit, kterej se bude hodne těžce překonávat.
Ovšem na druhý straně ty máš už hodně dobře zmáknutou techniku i dynamiku. (podle videa)
Já to jedu takovou prasotechnikou (hlavně ty přemka jsou někdy takový nedotažený polocontinentaly, který musím ještě popohozením posunout na ramena), že se u toho nadřu jak mezek a to mě hodně limituje. |
jj, ty přemka jsou prostě děsně závislý na technice ... trochu jsem ji zlepšil (ale jako zatim zdaleka neni vyhráno), takže do nějakých 90kg to jde nahoru úplně samo, ale pak se to mnohem horší, protože to začnu tahat silově a tim se děsně nadřu jak píšeš, ale co jsem na sobě vypozoroval, tak v podstatě nejdůležitější je to, co nejvíc to vytáhnout a pak až začít přemisťovat, jakmile pokrčim ty ruce brzo, tak je to v řiti ... no a 100kg+ už bude fakt docela boj, mam teď 106kg a je to přesně tak, jak to váží víc než BW, tak je problém ... ale zatim mě limituje spíš to přemístění, než výraz, tam když se povede pořádně kecnout pod tu činku a zároveň co nejvíc tlačit rukama, tak i těch 100kg je docela v poho _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 6:33 am Předmět: |
|
|
Mě taky spíš zatím nejde to přemístění.
Já jsem na složitější pohyby, kde se musí koordinovat práce více svalů dost velký dřevo
Pushpressy zatím v pohodě s váhama, který dokážu přemístit (reálně odzkoušeno 77kg, momentálně teoretické max. tak 80kg). Ovšem tady je strašně důležitý načasování celýho pohybu - nejdřív to rozjet hnátama a pak v pravej okamžik převzít váhu ramenama a tricákama a zároveň to jet v optimální dráze (pro mě to je od prsou nahoru jakoby trochu dozadu za hlavu). Když se nepodaří to načasování, tak to člověk strašně rve silou a to se odkouří okamžitě.
Ale techniku výrazů ty máš už zmáknutou. Já jsem nucenej jet pushpress, protože u pushjerku zase nezvládám koordinaci pohybů, ale ty už umíš pěkně skočit pod tu činku, takže zvládáš váhy, o kterejch já můžu tak akorát snít.
EDIT: ještě jedna věc: Nemáš u přemístění problémy s loktama, šlachama předkloktí a zapěstím. Já teda teď ty poslední tréninky BULHARA, kdy jsem jel trojky s 85% a 90%, docela problémy měl. Když jsem potom zalehnul k benchi tak jsem měl skoro problém udržet činku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Mě taky spíš zatím nejde to přemístění.
Já jsem na složitější pohyby, kde se musí koordinovat práce více svalů dost velký dřevo
Pushpressy zatím v pohodě s váhama, který dokážu přemístit (reálně odzkoušeno 77kg, momentálně teoretické max. tak 80kg). Ovšem tady je strašně důležitý načasování celýho pohybu - nejdřív to rozjet hnátama a pak v pravej okamžik převzít váhu ramenama a tricákama a zároveň to jet v optimální dráze (pro mě to je od prsou nahoru jakoby trochu dozadu za hlavu). Když se nepodaří to načasování, tak to člověk strašně rve silou a to se odkouří okamžitě.
Ale techniku výrazů ty máš už zmáknutou. Já jsem nucenej jet pushpress, protože u pushjerku zase nezvládám koordinaci pohybů, ale ty už umíš pěkně skočit pod tu činku, takže zvládáš váhy, o kterejch já můžu tak akorát snít.
EDIT: ještě jedna věc: Nemáš u přemístění problémy s loktama, šlachama předkloktí a zapěstím. Já teda teď ty poslední tréninky BULHARA, kdy jsem jel trojky s 85% a 90%, docela problémy měl. Když jsem potom zalehnul k benchi tak jsem měl skoro problém udržet činku. |
Problémy nemam vůbec, ono to chce mít ty zápěstí a ramena dost mobilní, takže dělam opravdu pravidelně shoulder dislocations (http://stronglifts.com/shoulders-dislocations/) a strečuju i zápěstí .. když jsem přešel na PWL umístění činky u dřepů, tak to začátku docela bolelo, ale, takže jsem na nejtěžší série nosil bandy, ale snažil jsem se je dávat čim dál míň a teď nemam problém ani u maxka dřepu a u přemístění jsem problém neměl nikdy... akorád ty výrazy nad 90kg když zkusim bez bandáží zápěstí, tak cítim trochu nejistotu, takže 90+ je beru, jinak ne _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
1.7.2011 - Pátek
Warm-Up :
◇ 5 min eliptical, brake 6/15
◇ krátký statický strečink (výdrž v protažení 5 sec)
◇ krátký dynamický strečink (Stronglits, Magnificent Mobility)
Benchpress s JČ + Kliky na medicimbálu : supersérie
☞ 8x10kg + 8x
☞ 8x20kg + 8x
☞ 8x30kg + 8x
☞ 8x40kg + 8x
☞ 6x40kg + 8x
☞ 6x40kg + 8x
☞ 6x40kg + 8x
Kliky na bradlech + Shyby paralelním úchopem : dvojkombinace
☞ 8x + 7x
☞ 8x + 7x
☞ 8x + 7x
☞ 8x + 6x
+ Večer kardio v podobě badmintonu
Dneska rychlej trénink doplňků, teď si dam pauzu dva dny a v pondělí pudu vytáhnout ze 195kg tahů co nejvíc opak.
Strečing :
◇ cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
◇ statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec
Celk.čas: ?? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
Ty ručky jsou slušný.
Jezdíš to až dolu?
Já to vždycky jezdím na dotek do podpaží, potom je to slušná kozo-pumpa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | Ty ručky jsou slušný.
Jezdíš to až dolu?
Já to vždycky jezdím na dotek do podpaží, potom je to slušná kozo-pumpa. |
Jezdim to úplně dolů, co mi to pustí ... _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes měly bejt tahy, ale odkládá se na zítra.
Dneska jsem měl totiž celej den zařizování, ale jehož výsledkem jsou první kusy nářádí pro strongmany:
Tire flip
Pneu mi zabrala nejvíc času, protože jsem si musel zajet pujčit náklaďáček a pak si pro ni cca 40 km dojet ... pneu má pouhých 220kg, ale vůbec mi to nevadí, zvednu ji teda docela v pohodě, ale chci se na ní dobře naučit techniku a až to bude pro mě opravdu hodně easy, tak ji celou vysypu pískem nebo vyleju betonem, to musim ještě spočítat, co bude nejvodnější, aby měla nějakých 400-500kg ve finále (nejlepší bude asi ten beton, protože v případě, že by to bylo po vyplnění pískem moc těžký, tak beton se dá dobře regulovat třeba polystyrenem).
Log lift
Dále tu máme železnej log, v základu má pouhých 35kg, což je super, jelikož ho budu využívat na všechno možný, nejen na log lift.
Carry/Overhead disciplíny
A jako poslední jsem si zajel pro písek a vyrobil jsem si z lodního pytle sandbag, je složenej z 5x25kg pytlů s pískem, takže si můžu krásně regulovat hmotnost ... zkoušel jsem chodit i s plnou náloží 125kg a jako masakr, po deseti metrech totálně vyšťavenej.
No je z dneška vše, dál jsou v přípravě kufry, který když se zadaří, jak si představuju, půjdou přimontovat k hrazdě a použít na Super Yoke, ale to až někdy dýl.
Jinak aby to byl zápis do logu jak má být, takže dneska :
Tire flip
8x220kg (ne v kuse, ale v průběhu stěhování - jsem geek a počítal jsem si to :) ... a mam z toho nějak podezřele rozsekaný horní záda :)
Sandbag carry
1x125kgx10m cca _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 7:54 pm Předmět: |
|
|
Hustý nářadí  , jinak co si použil za pytle na ty sandbagy ? To jsou nějaké vojenské vaky ?
Budeš točit nějaké videa z tréninku s těmahle pomůckama ? Bylo by to supr  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne po červenec 04, 2011 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
dobrá práce! doufám, že změříme síly v Jeníkově _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | dobrá práce! doufám, že změříme síly v Jeníkově |
Je to v plánu, takže taky doufam ;)
edit: přihlášky asi ještě nejsou, co? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|