Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no je to proste nejakej DIDEROT Leonardo, mam ho asi 12-15 let a stal cca 35 000 :)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted jsem nasel asi Leonarda 1100 jak ho nekdo prodava za 1100 kč. Ja byt tebou tak do nej nedam ani korunu a necham ho doslouzit, ten zdroj jeste neco vydrzi, i kdyz se divim, ze bez vetraku vubec jede. A kdo vi jestli by ti novy zdroj vubec pasoval apod.

A ta porizovaci cena je dobra

https://www.zonetraininglog.com
pain2

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
No jak pise pain, na to jsem zapomel. Nenasel jsem toho leonarda nikde na netu, ale jestli to je fakt stary kousek, tak budes mit problem sehnat nejaky nahradni dil.
[/quote]

Já jsem doufal, že nepíšu blbost a něco si pamatuji :D protože toho moc o "historických" sestavách nevím a co skládám, tak skládám vlastně nové sestavy. to už by bylo asi aji lepší něco našetřit a poskládt si něco na surfování...
pokud jde fakt jen o to, tak to nebude drahé a rozhodně levnější jak koupit už poskládanou sestavu od firmy (značky) za to člověk zbytečně platí, no :)
pain2

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Ted jsem nasel asi Leonarda 1100 jak ho nekdo prodava za 1100 kč. Ja byt tebou tak do nej nedam ani korunu a necham ho doslouzit, ten zdroj jeste neco vydrzi, i kdyz se divim, ze bez vetraku vubec jede. A kdo vi jestli by ti novy zdroj vubec pasoval apod.

A ta porizovaci cena je dobra

A taky tam nefunguje cyrkulace vzduchu, což bude mít za následek pozdější opotřebení jiných součástek na teplotu háklivé :D a když už, tak dávat pozor, ať neshoří samotný zdroj... nemuselo by to dopadnout nejlíp.
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
no je to proste nejakej DIDEROT Leonardo, mam ho asi 12-15 let a stal cca 35 000 :)))

Větráky se normálně prodávají samostatně, i když to nebude úplně stejnej, tak vyber nějakej rozměrově podobnej a nějak ho tam přišroubuj nebo přilep vteřiňákem, pokud si aspoň malinko kutil :-)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm super a ty draty co vedou od toho vetraku ke zdroju a sou tam pripajkovany ? ...
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevi nekdo, kde mne v Brne co nejrychleji spravi monitor u notebooku?
riker

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

se obavam ze takovy veci se neopravujou. Budes muset koupit novej...
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Draper napsal:

Cooo?

Jde o to, ze se mne uz asi pul roku obcas vytracel obraz a cernala obrazovka, ale vzdy do toho stacilo jen drbnout nebo dat jiny sklon, dnes uz je to uplne v pr*eli a nechyta se vubec.
riker

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Cooo?

Jde o to, ze se mne uz asi pul roku obcas vytracel obraz a cernala obrazovka, ale vzdy do toho stacilo jen drbnout nebo dat jiny sklon, dnes uz je to uplne v pr*eli a nechyta se vubec.

traba se pletu a nekdo me opravi, ale myslim si ze opravovat NB by vyzadovalo tak dobry znalosti HW (ktery casto vyrobce ani nezverejnuje) a tak dobry vybaveni ze se to nikomu nevyplati... (nemohl by to delat za nejakou prijatelnou cenu).

U normalniho pocitace kdyz se rozbije nejaka soucastka tak se taky vymeni a neopravuje se...

jedina realna sance podle me je kdyby to byla jenom nejaka blbost (treba vadnej kabel od grafiky k displeji) a nasels nekoho kdo to metodou pokus-omyl (aniz by to nejak analyzoval) zkusi vymenit, ale vysledek nejistej...
nEcro

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u NB je ten problem ze vsecko ja dane napevno tj, zakladni deska CPU, vetsinou i grafika takze kdyz se neco z toho posere musi se menit cela MB. to se vyplati pokud je to v zaruce
Gohan

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si myslim ze tam muze byt jenom nekde nejaky vadny kontakt nebo neco s dratkem, kdyz do toho stacilo drbnout a bylo to ok. Ted treba ten dratek vypadl uplne a je treba ho jen pripojit nebo neco. A nebo si muzes koupit nejaky monitor a pirpojit ho k notebooku.
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Pokud to není jen vadnej kontakt u drátu, tak se displej vyměňuje celej, ale pokud to nemáš v záruce, tak by to bylo tolik peněz, že se to nevyplatí :-)
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
hm super a ty draty co vedou od toho vetraku ke zdroju a sou tam pripajkovany ? ...

Kup si nějakej větráček pro chlazení skříně, jsou různý rozměry, je u nich konektor pro připojení elektriky, kterej se připojí normálně ke konektrou co vede z každýho normálního ATX zdroje nebo přímo ze základní desky teď si nejsem jistej. Jinak by se to dalo napájet i na nějaký dráty, kde bude to stejný napětí, jako potřebuje větrák, to se dá na netu zjistit kde co v jakých drátech vede.
ikski

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2011 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
riker napsal:
Draper napsal:

Cooo?

Podle popisu bud spatnej jen nekterej z kabelu nebo spatnej invertor . Oboji se da jednoduse vymenit jen najit nejakej normalni servis. A v tomhle pripade bych mozna i hledal autorizovanej tam mas aspon jistotu ze sezenou dil a neposlou te do ....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: