Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pain2

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
:D taky říkám nevědět co s roupama ale správně je to "nevědět roupama" (člověku to prostě nezní, tak si to upravuje k obrazu svému, no)

ináč super formy posledních dvou, abych neodbočoval od topicu

citace:
posledních dvou? v tom případě děkuju moc

Tak jasné já se snažím dost nabrat hmotu a tu ty máš (alespoň se mi to tak jeví) každý, kdo je větší (na aktivní hmotě), jak já vypadá z mého pohledu super a taky prostě jsem ten typ, co podporuje druhé... ať vypadá, jak vypadá. zdravý životní styl je totiž super věc a hlavně posilování je dobře návykové

Naposledy upravil pain2 dne ne červenec 03, 2011 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
patrikdundych napsal:
:D taky říkám nevědět co s roupama ale správně je to "nevědět roupama" (člověku to prostě nezní, tak si to upravuje k obrazu svému, no)

ináč super formy posledních dvou, abych neodbočoval od topicu

citace:
posledních dvou? v tom případě děkuju moc

Tak jasné já se snažím dost nabrat hmotu a tu ty máš (alespoň se mi to tak jeví) každý, kdo je větší (na aktivní hmotě), jak já vypadá z mého pohledu super a taky prostě jsem ten typ, co podporuje druhé... ať vypadá, jak vypadá. zdravý životní styl je totiž super věc a hlavně posilování je dobře návykové
[/quote]
Nj jsme takovej buřtík objemovej ne zas tak hrozný to neni ,já nidky nebudu vyrýsovanej na to sme línej držet dietu
jari

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuál Brutalhardkorksicht forma

dlouho jsem přemejšlel jestli mám ten obličej vymáznout nebo ne
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wow to je hodne dobry, paradni pracky a vypada to na docela malo podkozniho tuku, fakt parada, chtelo by to aj jine pozy :)
jari

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
wow to je hodne dobry, paradni pracky a vypada to na docela malo podkozniho tuku, fakt parada, chtelo by to aj jine pozy :)

díky

věř, že toho tuku je tam fakt dost, ale byl jsem akorát napumplej, tak i nějaká žilka vylezla

jo a ty pracky, s pravou jsem spokojenej ale ta levá je o dost horší, tvar i velikost, ikdyž to tady moc nevypadá
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari: pěkný
Turakam

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari wow
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spravna hardcorowa forma :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný jari!!!
Koukám, že i někdo další má levou stranu těla slabší, je to tak i v centimetrech, nebo se to zdá jen opticky? Je to vidět i na levý koze a i rameno mi takový přijde
jari

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Pěkný jari!!!
Koukám, že i někdo další má levou stranu těla slabší, je to tak i v centimetrech, nebo se to zdá jen opticky? Je to vidět i na levý koze a i rameno mi takový přijde

levou mám o 3 cm menší, to je fakt dost. Já mám hnutej i hrudní koš, jsem celej takovej nesymetrickej
MiKra

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
guruhonza napsal:
Pěkný jari!!!

levou mám o 3 cm menší, to je fakt dost. Já mám hnutej i hrudní koš, jsem celej takovej nesymetrickej

O 3cm ? To je dost, a já brečím kvůli rozdílu 1cm.. Ale na fotce to fakt vidět není, člověk by se na to musel zaměřit, dobrá forma !
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
guruhonza napsal:
Pěkný jari!!!

Se divím, že to je na tobě tak vidět. Já to měl na sobě při 40cm-37cm a doufal sem, že při větší ruce se to ztratí. Teď v dietě je to znát ještě víc, tak se uvidí v zimě no.
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Aktuál Brutalhardkorksicht forma

dlouho jsem přemejšlel jestli mám ten obličej vymáznout nebo ne

celkem solidni kvalita. je videt ze si na tom opravdu ujizdis a to je velice dobre
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari super! Proc si to nedas jako ikonku? Vypada to mnohem lip nez ta fotka co tam mas ted...
Vikio

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supr

BTW já mam zas slabší pravou část ... pravou kozu, bicák a tricák .. docela mě to sere

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: